Fiatal Kismamák 20-25 éves kor között (beszélgetés)
:)
Manóidról nem teszel fel képet?
Olyan kíváncsi vagyok a picire és a minire:)
Az bizony, ráér:) Vagy majd lehet, hogy este Apa átvállalja?:)
Én meg átpakoltam egy bőröndbe, meg a tökösnek is tettem be dolgokat, sőt, még a hazajövős ruciját is összekészítettem. Hurrá:)
Jó perszeee, csak a nap nem sütött:):):)
Úgy van a kertünk, hogy reggel süt oda és már gyorsan elhúz előre, persze nem tudtam, mert nem itthon lakom:S:)
De nagyon meleg volt és kint ültem a hintaágyban.
Milyen a sztrájk???:):)
Nekem 7 hetesen CRL: 9mm volt
Azért ennyire az elején szerintem nem tudnak olyat mondani, hogy megfelelő e a méret. Túl pici ahoz. Majd később, jóval később:)
8.hétre Nórám:GS:29mm
CRL:16mm volt
Most annyi volt írva hogy 7.hétre CRL:7mm!
Ide értem,én is !Voltunk kicsit vásárolni!Még nem volt meg Nándinak a babazsák meg a sapi,így azt ma beszereztük....meg Bence is kapott átmeneti kabit!:)
Most ebédeltem,és lassan neki állok pakolok kicsit,mert pénteken költözünk,egy új jobb albiba!:)
Szuper!
Ez akkor egy igazi "pihis" nap lesz.
Én viszont most megyek, tényleg benyomok vmi ebédet, aztán kivonulok a kertbe. Gyönyörű idő van.
Szép napot Mindenkinek.
Remélem a délután folyamán többen itt leszünk:)
Naa. Mit nem csinálsz? Vagy mi lesz más ma??
:)))
Itt is rendicsek minden!!!Nem sokára déli pihenő Nórinak!:)Én meg sztrájkolok ma:)
Szia Manócska.
Az ebédemhez te vagy a nóta?:)
Itt minden ok.
És ott???
Szép napot!!
Jó ebédhez szól a nóta:):))Hogy vagytok??
Rendben.
Szép napot és sulit:)
Én meg ebédelek és nézegetem a kórházi csomit, hátha van még vmi, amit bele tudok gyömöszölni:)
Persze, hogy jól esik.. De szerintem ha az ember egy kis koboldot is szülne, akor is a legszebbnek látja! :DDDD
MAjd neki állok olvasgatni, de most mennem kell készülődn.. mindjárt indulnom kell suliba :_(
További ajánlott fórumok:
- Fiatalon (akár nagyon fiatalon) már kismamák, anyukák!
- Miért néznek rossz szemmel a fiatal kismamákra, anyukákra?
- Mi a különbség köztem és a fiatalabbak között?
- A 12 - 18 év közötti fiatalok nagyon szeretnének beszélgetni, de nincs kivel.
- Fiatal (akár nagyon fiatal) Pécsi anyukák és kismamák
- A debreceni White Angelbe mennyi a belépő, és kell vinni személyit? Könnyen lehet ismerkedni? Sok fiatal van? (17-18 között is akár)