Fiatal Kismamák 20-25 éves kor között (beszélgetés)
Aranyos vagy, köszönöm!
Helyes a javítás. Sajnos még nem férj, de ami késik nem múlik. Csak nyerni kellene a lottón:)
Igen szerencsém van :)
Ràadàsul anyum nem tipikus nagymama :) o is olyan fiatal mint a tiéd, s ezt munka mellett csinàlja (kozjegyzo), szoval azért o is jol birja a kiképzést :D
Juli 21re voltam kiirva... Agusztus 4.én az oxitocinos teszt beinditotta (ha nem indult volna be, még vàrtak volna 3 napot és beinditjàk..).
De ha érdekel, akkor a naplom a szulés sztorival kezdodik :)
Nàlunk ez tokre kiszàmithatatlan.. mert az én férjem is vàlalkozo, van hogy csak 3 oràra kell elmennie, de van amikor o is egésznap nincs itthon.
De mikor hazajottem a korhàzbol, akkor o màris màsnap egésznap egyedul hagyott DOmival :SSS (nem voltam teljes pànikba...àh...)
Aztàn mostmàr élvezem, amikor csak kettesbe lehetek DOmival :D
De egyébként még anyu segit, mert még mindig szinte o foz rànk :S
Nov. 10-e a nagy nap:)
Aztán lehet, hogy már előtte kibújik, a fene se tudja:)
Bár, azt mondják, hogy a fiúk lusták:)
Kukis lesz a második nektek?
:))))
Anyumnak is attol lett lapos a feje hàtul, mert amig velem volt terhes annyit kellett fekudnie, hogy teljesen kilapult :D
De lehet, hogy ez csak legenda...
Csak és kizàrolag hason laszik... Ezzel az a baj, hogyha hiszti van, akkor rendszeresn bukik, és utàna lefejeli a sajàt hànyàsàt :)))))) guszti mi? :P
Azért Ninàt sem kell kiirni a forumozok sora kozul! :)
Szerintem hamarosan visszatér hozzànk amikor màr végre beàllt valami rendszer az életukben!
:))))én az emberemnek mondom hogy fordítson meg éjszakam mint a kicsiket nehogy a fejem úgy maradjon eldeformálodva:))))
Hason alszik??Amúgy jól vagyunk:)köszönjük szépen!
Ti, vagyis jó páran ismeritek is egymást??
Én vagyok új?:)
:)
Hali,
hàt végre ugy nézki, hogy Terminàtor elalszik.. ma egésznap nem volt hajlando elaludni...
Voltam olyan hulye, hogy gyorsan osztonoztem arra, hogy meg tanuljon megfordulni, erre ha beteszem a kiàgyàban mindig hàtra fordul, ahogy nem szeret aludni, ugyhogy uvolt :(((
Lehet, hogy valami tépozàras rendszert kitalàlok hogy a helyén maradjon :)
Veletek mizu?
:)
Igen, a màsik kezd kihalni, meg amikor az indult, akkor nem voltun kilyen sokan ;)
Nem az édességtől megy fel az az x kg!!:)
Én nem szedtem ilyen magzatvédő izét, a dokim mondta, h tök fölösleges.
Csak folsav volt az elején.
Amióta meg megfáztam, c-vitamint és persze egész nyáron zöldség-gyümölcs.
További ajánlott fórumok:
- Fiatalon (akár nagyon fiatalon) már kismamák, anyukák!
- Miért néznek rossz szemmel a fiatal kismamákra, anyukákra?
- Mi a különbség köztem és a fiatalabbak között?
- A 12 - 18 év közötti fiatalok nagyon szeretnének beszélgetni, de nincs kivel.
- Fiatal (akár nagyon fiatal) Pécsi anyukák és kismamák
- A debreceni White Angelbe mennyi a belépő, és kell vinni személyit? Könnyen lehet ismerkedni? Sok fiatal van? (17-18 között is akár)