Férfiak Tapasztalata találkozó (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Férfiak Tapasztalata találkozó
Okéka!
Na és hány kilónál tartasz? Végig megy a fogyi, semmi megingás?
Nem ijedek, kitartok! :))
Köszönöm a bíztatást! :)
Neked is gratula cooper!
Bárcsak már nekem is lement volna 20. :)
Neked mennyi idő alatt ment le?
Gratula Brizzy!:))
Mennyi van még hátra? 8 kg?
Irigyellek ám nagyon, és nagyon nagy erőt is adsz egyben! Köszönöm!
Sziasztok Srácok!
Cooper! Van lakás?
Brizzy! Ismét Gratula!!!!
A77! Hogy állsz? Néha van stagna, nem kell megijedni tőle!
Sziasztok!
44 kg ez igen Brizzy!! Gratulálok!
Én pontos infót hétfőn tudok mondani mennyit fogytam, de kb 20 kg környékén van és még kellene kb 5-6 kg, ami már nem is olyan sok!
Cooper
Cooper en elmenek partnernak, csak kisse messze vagyok, pat 10ezer km-re:-)))))))))))))))
Mivel en mar kozel 1 eve csinalom a fogyokurat, es az utobbi 4 honapot orvosi felugyelet alatt aki grafikont is csinal a fogyasom menterol, ott nagyon nagyon lathato, idonkent megall a fogyas,vagy csak 10 dekas, szoval ez neha tortenik, a fontos, akkor is mindent szabalyosan tenni, dieta+mozgas, mert aztan ujra megindul a fogyas.Tudjatok a testunknek alkalmazkodni kell mindig egy ujabb sulyveszteshez, es neha visszavag, es probalja tartani a sulyt ez normalis es egeszseges, ekkor kell a kitartas, es tenni a helyes dolgot, es akkor ujra megindul.
Szia!
Akkor sikerült lakást találni! :) Én nem tudok fallabdázni, meg bp másik végén vagyok. :(
Nekem olyan szépen megindult, lement 6 kg, és mondott egy STOP-ot. 2 hétig majdnem meg se mozdult, se le, se fel. Mikor már majdnem kezdtem elkeseredni, akkor indult újra meg. :)
Kellemes hétvégét!
Sziasztok Srácok!
Én még élek, de egy kilót sem fogytam megálltam, szóval növelnem kell a sportot, csak ez most nehézkes, mert most költöztem el Budapestre és itt kell találnom fallabda partnert ! Tudtok ebben segíteni? Szóvel FALLBDA PARTNER KERESTETIK mindegy, hogy nő vagy férfi, csak legyen valaki!
Előre is köszi!
Cooper
Igen, az anyagcsere nagyon be tud gyorsulni, főleg, ha igyekszer 4-5x enni egy nap.
Na, mitől fáj? Lehet hogy a pörkölt magában megülte? Meg kell ám szokni. Vagy keveset ettél?
Na, ez szupi! Hidd el, működik!!!
Van egy barátnőm, tök vékony amúgy, de nagyon rossz az emésztése. Volt egy talpmasszőrnél, aki olyan diétát írt neki elő:
semmi cukor és gyümi, semmi savanyúság, csak sok zöldség és napi 3 kanál zsír, illetve lehet az szalonna, zsíros husi, töpörtyű. Az 50 kilójából már 48-nál tart és beindult az emésztése 3 hét alatt.
:)))))
Tegnap pörköltet ettem! :) A paradicsommal szemeztem, de lusta voltam megmosni. Éppen elég megpucolni a tojásokat! Brrrr... :))))
Hát igen!
Ehettél volna még közte némi kígyóubit, parit, azokban kevés ch van. Na meg mindenképp egyél főtt kaját is azért: sült husik, bármi, akár zsíros is, meg zsíros sajt hegyeket ehetsz, meg szalonnát, meg töpörtyűt, hmmmmmm éhes lettem!:)))))
Reggeli: 3 db virsli
Ebéd: 10 deka sajt, 1 mini kovi ubi
Vacsora: 10 deka gépsonka, 3 tojás
Nem vittem túlzásba :)))
Igen, 20 g CH az kell, az is nagyon kevéske!:)))
Na és miket ettél pl tegnap?