Férfiak Tapasztalata találkozó (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Férfiak Tapasztalata találkozó
Szia!
Az se jó, ha ilyen kevés a ch, mert az azt jelenti, hogy nem eszel elég zöldet, pedig az fontos!
Egyél nyugodtam 20 ch-ig föleg salátából és a többi megengedett zöldségekből.
Ajánlom az előrecsomagolt zacskos salátákat, finomak és csak hozzá kell keverni izlés szerint húsit, tojást, reszelt sajtot kevés majonézt.
Menni fog!
Köszi a bíztatást. :)
Remélem, hogy könnyű lesz fogyni. Ezt a napi sokszori étkezést nehéz betartanom. Viszont!!! Ma a Ch jóval 20 g alatt marad. Még 1 kaja van mára, és most olyan 6-8 g körül van.
Szia!
Ó, hát ha épp szakítottál és elhatározásod van, akkor adok 4 hónapot és itt fogod újságolni, hogy Banderas egy nulla hozzád képest!:)))))
Akkor csak folytasd, a diétába hamar belerázódsz és nagyon figyeld magad, tök sok új dolgot fogsz felfedezni magadról.
Nagyon fiatal vagy, így még könnyebb fogyni!
Igazság szerint pár hónapja ért véget egy hosszabb kapcsolatom, amiben nagyon rossz életmódot folytattam, 0 mozgással, napi kétszeri sok evéssel. Nagyon kényelmes voltam abban a helyzetben, és az vezetett idáig. Amit elhatározok, azt be is tartom, megtettem ezt már komolyabb dologgal is, mint egy folyamatos diéta. Teljesen át akarom formálni magamat, és az életemet. Nem lesz szerintem annyira nehéz betartanom, csak a szénhidrátra odafigyelnem tűnik kicsit bonyolultnak. Tegnapi nap kb 25 gramm. Nem tudom, hogy ez mennyire felel meg jónak, de igyekszem nagyon.
Kisgé: 28
A77!
Na és, ha nem nézel ki úgy, mint Banderas? Tuti, hogy állandóan fogyózik ő is, mint az összes gizda színésznő!:))) Nem irigylem őket, hogy a testük rabjai!:)))
Szóval az a lényeg, hogy legyél szisztematikus. Próbáld ki, mi jó a testednek, mire hogy reagál. A lényeg, hogy napi 5* kell enni keveset, és nagyon kevés CH-t. Ettől tutira fogysz, méghozzá nagyon gyorsan. Én mikor elkezdtem, azt hittem, ch nélkül majd fáradt leszek és ingerült. Ehhez képest, olyan energikus lettem, hogy csak néztem!!!! Soha nem éreztem ilyen jól magam a bőrömben!!!!
Gondolj arra, hogy egészséges szeretnél lenni és a mozgást sem kéne hanyagolnod.
Amúgy hány éves vagy? Már ha nem vagyok indiszkrét!!!!
Szia A77!
Hány kiló felesleged van?
Hamar belejössz majd, mit lehet és mit nem, úgyhogy hajrá!:))
Sziasztok!
Új vagyok, csak beköszönök lejelentkezni! :))
Köszönöm!:)))))
Persze, én sem itt gondoltam, hanem e-mailben, vagy más fórumon.
Mondjuk, én most olyan fáradt vagyok, hogy örülök, ha élek!!!:)))
Gratulalok a franya vizsgadhoz!!!!!!!!!!!!!
Igen tudom milyen erzes angol mondatokkal ebredni, mindennap erre ebredek :-))))))))))))
En persze benne vagyok ebben nagyon szivesen, de a nem angolul beszelok miatt, nem szeretnem ha kulonckodoknek belyegeznenek minket emiatt, vagy off-topic-nak. Itt jegyzem meg halkan es szerenyen, nem a magam lovat akarom dicserni, de oriasi elonye van(lenne) annak aki tud angolul, mivel egy csomo dietas temanak ORIASI es nagyon nepszeru webside-k vannak, forumok ahol ki lehet cserelni(csakugy mint itt) tapasztalatokat,baratokat szerezni, stb, Szoval "go ahead, make my day" ahogy Dirty Harry(Clint Eastwood mondana)..:-)))))))))))))))
Sziasztok!
Megvagyok ezzel a fránya vizsgával!:)
Én egy hete csak tanultam, meg előtte is nagyon sokat és bizony minden másnap angol szavakkal, meg mondatokkal ébredtem. Magamhoz képest jól teljesítettem, de nem vagyok tökéletes.Képzeljétek, beszéltem gondolkodás nélkül. Lehet, hogy nem tök helyesen, de nekem ez nagy szó, mert 4 hónappal ezelőtt nem mertem megszólalni angolul! November 4-én tudom meg az eredményt, nagyon reménykedem, de benne van minden a végeredményben, akár sikerülhet is és meg is bukhatok. Ezen nem aggódom, megyek mégegyszer. Ezután folytatni akarom az angolt, mert szeretem, és ne vesszen kárba a rengeteg tanulás. Arra gondoltam, kéne valami ilyet is összehoznunk, beszélni, vagy csak levelezni angolul. Mit szóltok???
Hej fiuk es fiusitott lanyok (Mamba es kisge) ebben a topicban megallt az elet??!
Senkinek semmi ujabb otlete???:-(((
Hajrá Brizzy!
Pont tegnap gondoltam arra,hogy Te miért nem írsz naplót???!!! :)))
Na, jól van Brizzykém! :)))
Most aztán tényleg nekiszaladok a könyveknek...
Ja, szerintem is.
Miért van az, hogy álmomban tökéletesen beszélek angolul? És az a legszebb, hogy tudom, hogy akkor ott az álmomban jól építettem fel a mondatokat, jó szavakat használtam.... :P
Szia kisge,
tenyleg jol eltuntel, de a lenyeg,NEM VEGLEG.
Egy kis segitseg a vizsgahoz, probald meg magadban mindent amit gondolsz, latsz,vagy mondasz angolul kifejezni, es ha lehet, nezni, hallgatni, es foleg EZZEL ELALudni(valami angol beszedet,vagy eneket, lehetoleg ne oritost..)es amikor felebredsz, ezzel kezdeni, ha van walkman,cd,vagy mp3 jatszod, akar a kocsiban,vagy utazasnal, allandoan hallgatni, meglatod, konnyebb lesz a vizsgad, tudod en is igy csinaltam itt....
Ja, egy nagy adag kakit!:)))
Már jó lenne, ha sikerülne, egész nyáron tanultam, ahelyett, hogy nyaraltam volna!!!
Szevasz Gabesz :-)))
Szurkolunk Neked, szóval egy nagy kocsival... tudod mit...