Férfiak Tapasztalata találkozó (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Férfiak Tapasztalata találkozó
sziasztok!
cooper nem jelentkezett:-( , de én nagyon beindultam, és úgy tűnik van is squash partnerem. a hétvégén biztosan megyek:-)))
Sziasztok:-)
Én is járok heti 3* fallasztizni:-) odaadnám az ütöm és a labdám, de vidéken élek:-) Egyébként a pályán mindig lehet bérelni ütőt és labdát is adnak. átlagban 1.800 ft/óra egy menet:-)
szia Cooper!
oké:-)szólj, ha tudsz valamit. nekem szombaton mindegy vagy vasárnap délelőtt jó.
bige
Szia Bige!
szerintem megoldható, hogy legyen fallabdaütő!
És in is várom már a fallbdát!
Most érdeklődök helyszín és ár tekintetében.
cooper
szia Cooper!
van Neked +1 ütőd, vagy szerezzek? / én nagyon várom :-) /
bige
Szia!
Nagy-nagy gratula! :)
Már mindenki a tervezett súly körül van, csak én nem :(
Gratula es hajra Cooper!!!!!!!You can do that!!!
Megtudod csinalni!!!!!!!!!
szia! gratula!
...akkor már nem is akarsz edzeni? :-((( :-)))
bige
Sziasztok!
Amint igértem íme :
81 kg!!!! ami a kezdeti célkitűzés (82 kg) alatt van! De még mindíg van rajtam felesleg( habár már nem sok), szóval nem állok meg!
Cooper
igen, a shake-ra gondoltam, és arra emlékeztem, hogy étel helyett iszol valamit. szóval,akkor az nem valami köznépi dolog:-). Chromot az szedek.
köszi
Szia Bige,
Talan a shake-re gondolsz amivel lefogytam , mert az nem fogyaszt csak az etel helyett egeszen biztosan a megszbott kaloriat "fogyasztom",persze a szukseges proteinnel es vitaminokkal.Ezt egy itteni patikus "talalmanya" es azert nepszeru, mert ellentetben a tobbi shake-kel ennek az ize is nagyon finom.Ami meg segit ,az csak a cukorszintet tartja szinten, igy nem erzed az ehseget,es az edesseg utani kivansagot is csokkenti, "Chromium tabbletta", de hogy otthon milyen neven fut, arrol fogalmam sincs.Remelem tudtam segiteni.
szia Brizzy!
azt írtad valahol, hogy szedsz valamit, ami segít a fogyásban. kifejtenéd pontosan, hogy mi az?
köszi: bige
Szia Cooper,
Latom a sportban is kezd egyensbe kerulnod, koszonet az otthoni segitoknek:-)
Orulok, ha tudok segiteni a fogyasnal a peldammal, mivel epp ma az itteni Church-ben kihivott a paszorunk, bemutatott, hogy mennyire fogytam, es akik szinten kuzdenek a kilokkal biztatas, es ez a lenyeg, segiteni masoknak is, mert erdemes, egeszseg, jobb kozerzet, es jobb onbizalom, olcsobb ruhak- szebbert stb.
A77 csak turelem el fogsz jutni oda, nekem is 10 honapba kerult eddig, es meg az a franya 8 kilo meg hatravan, de kitartok, nana!!!
Sziasztok!
Én nem vagyok férfi, de a párom 1,5 hét atkins alatt fogyott 3 kilót. Mi is jártunk fallabdázni, nagyon jó, és rengeteg mozgást igényel. Sok sikert hozzá!
Szia Bige!
Köszönöm szépen, élek a lehetőséggel!
Akkor jövőhéten megbeszéljük!-remélem neked is megfelel
Cooper
szia Cooper!
én nagyon szívesen csatlakozom Hozzád, ha rászánsz 1 alkalmat a szabályok elmagyarázására. persze, ha emberi léptéken belül laksz itt Pesten, és esetleg hétvégén lenne a sport, vagy netán délelőtt
bige