Felnőtt fejjel nehéz igaz barátságot kötni. Mégis milyen jól esne néha egy kis barátnős csevegés. Ha ez neked is hiányzik, itt a helyed :) (beszélgetés)
Sziasztok!
Megosztok veletek egy nagy igazságot, manapság én is így próbálok töltekezni.
“Nemcsak azért vagyunk manapság kimerültek, mert sokat robotolunk, hanem mert olyasmit csinálunk, amit nem szeretünk, és olyan légkörben élünk, amelyben nincs szeretet. Ha valamit szeretettel teszünk, észre sem vesszük, milyen teljesítményre vagyunk képesek. A szeretet mérhetetlenül sok energiát ad. Fáradhatatlanná teszi az embert, feltölti erővel.” (Müller Péter: Szeretetkönyv)
Egyébként Müller Péter egy csoda, megdöbbentő mélységeket fejt meg, sokszor úgy érzem, hogy pontosan megfogalmaz olyan dolgokat, melyeket más ember csak érez, és nem tudna szavakba önteni.
Hello!
Kedves Ronnie, kitartás és a legjobbakat kívánom. Bízni kell!!
Köszönöm az érdeklődést, sajna nem vagyok jó passzban. Pedig alapból nem vagyok egy búval-bélelt típus, és nem szeretek panaszkodni...úgyhogy nem is fogok :-) Végül is pont azért kerestelek benneteket, hogy könnyebbé, jobbá tegyük egymás mindennapjait :)
van itt valaki?
Loorena mi a baj?
Ronnie apud jobban van? Találtak valamit?
Hali,
én is átutaztam a hétvégét. Apánál voltam a kórházban látogatóban. Úgy volt, hogy ma hazaengedik, de mégse, mert még mindig belázasodik, úgyhogy keresik ennek az okát...
Loorena, mi a baj? Miért vagy szomorú?
Most megyek, főzök valami ebédet, aztán még benézek.
én itt vagyok de már megyek vízszintbe, holnap viszont leszek délután, remélem jár majd erre valaki.
További szép estét és jó éjszakát Csajok :*
Sziasztok!
Anyóséknál voltunk a hétvégén. Ma jöttünk haza. Soha sem fogom megszokni ezt az utazgatást. Nagyon rossz, hogy senkink sincs itt 200 km-en belül :-(
Kicsit szomorú vagyok, hogy hétvégén senki nem járt erre.
Meg amúgy is (kicsit) szomorú vagyok.
Hali,
beugrottam egy kicsit :)
Apa egész jól van, talán kedden haza is engedik.
Loorena, jobbulást nektek!
Én már alig vártam a napsütést :) Legalább felvidít egy kicsit...
Sziasztok!
Eltűnésem okai:
1. Elkaptam a gyerektől a hányós vírust
2. Apa is elkapta a gyerektől a hányós vírust
3. (ez vidámabb) Néhány napot nálunk töltött anyukám és minden időmet vele töltöttem. Nagyon jó volt :-)még az idő is tavaszra váltott :-)
Remélem mindenki jól/jobban van. Mi túl vagyunk rajta.
Köszönöm!
Mielőbbi felépülést kívánok Apudnak, remélem gyorsan rendbe jön!
Sziasztok,
Csokimókus, részvétem...
Nálam ma idegesen telt a nap, apát műtötték... jól van, úgyhogy mostmár megnyugodtam kicsit...
én még az utcán sem kirakatot bámulva megyek hanem én is célirányosan és kimondottan idegesíteenk azok akik totyognak és nem haaldnak, sőt még engem is hátráltatnak :)
Minek nézzem azt amit ugysem tudok/akarok megvenni? Minek fájdítsam a szívemet? Jobb ha nem is nézem :D
sziasztok!
ismerős a helyzet, én se bővelkedem túl sok barátnőben:) mondjuk eleve fiús vagyok, nem kötnek le sokáig a tipikus csajos témák :)
Sajnálom ami történt! :-(((
Részvétem :-(((
Dehogy rontod el a kedvünket ha írsz, kár hogy nem lehetünk melletted :-(
Szia Loorena!
Sajnálom a pici fiadat, remélem már jobban van :)
Danika két hete szintén így járt, de egy hét alatt túl volt rajta :)
Csak az a fontos hogy ne száradjon ki!!!
Danikából még a víz is kijött :( pillanatokon belül kiszáradt és kórházba került, infúziót kapott egész nap és éjjel, de utána rögtön jobban lett :-)
Persze hogy aggódsz :( Ez természetes. Egyet köhint a gyerek és már összerezzenek :) Tudom én :)
Régen sose hittem volna hogy ilyen érzések is vannak bennem :) Sokat változtat egy nőn az anyaság :) Csodálatos érzés :)
Sziasztok!
Sajnos most nincs sok időm,ma is megyünk dokihoz meg erre arra!
Loorena jobbulást a fiadnak!:)
Csókimókus,nagyon sajnálom ami veled van!Tudom hogy nehéz most!Küldök egy nagy virtuális ölelést!:)
én sem vagyok a toppon. Tegnap meghalt a mama huga, aki kb nekem is oylan volt mintha a nagymamám lenne, szóval inkább nem irogatok sehova, hogy ne rontsam a kedvét senkinek.... :S
De nem felejtettelek ám el titeket! :*
Loorena jobbulást a fiadnak!
Szia,
jobbulást a picúrnak, remélem, hamar elmúlik :)
Nálam semmi különös nincs most... a fogam javul, jövő héten varratszedés.
Sziasztok!
Kezdek elszomorodni, talán a kezdeti lelkesedés alábbhagyott.
Sajnos nem tudtam jönni, a kicsi fiam összeszedte a hányós vírust a bölcsiben, "csodálatos" napjaink vannak :-( Most már javulgat, de ilyenkor aggódás van. Valaki mesél valamit? :-) /ennél egy kicsit szebb történetet/
Sziasztok!
Itt vagyok, gyertek, gyertek! :-)