Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Felnőtt fejjel nehéz igaz barátságot kötni. Mégis milyen jól esne néha egy kis barátnős csevegés. Ha ez neked is hiányzik, itt a helyed :) fórum

Felnőtt fejjel nehéz igaz barátságot kötni. Mégis milyen jól esne néha egy kis barátnős csevegés. Ha ez neked is hiányzik, itt a helyed :) (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
júl. 7. 03:02

Sziasztok!


Nem nagyon értem, hogy sokan, rengetegen vannak egyedül, de szinte alig nyitnak mások felé. Mintha csak a vágy lenne meg egy barátra, barátnőre, de semmit nem tenni ezért azt nem lehet.

Szinte olyan mintha mindenki magát keresné és ha kicsit eltér ennek az elvárásnak, akkor már pár levélváltás után odébb áll.

Én nagyon kíváncsi vagyok emberekre, beszélgetnék, programoznék és szívesen találkoznék is, voltak is próbálkozásaim.

6 éve össze is jött egy kis női csapat, egy ideig működött, de sajnos megszakadt,/ féltékenység, egoizmus/ Nagyon sajnáljuk páran azóta is, mégsem járunk össze.

Tehát elég lenne egy barátnő is, de ha írunk, csak írogatnak én ezt le szoktam zárni, mert találkozni szeretnék programokra vagy megy az állandó panaszkodás, na attól ki vagyok.

Szóval lehetne sorolni mik a problémák, de sajnos az a rossz hírem, hogy valamennyire alkalmazkodni kell bizonyos mértékben egy másik emberhez, mint minden kapcsolatban és ez megy nehezen.

Amik ott a kis csapatban mentek, az egy külön tanulmány volt az egymásra / nem / figyelésről.

359. Fluffy_Chica (válaszként erre: 358. - 55Judit)
máj. 25. 20:52

Maximálisan megértem, amit írsz. Sokkal jobb egyedül lenni, mint olyanok társaságában, akiket nem kedvelsz tiszta szívből vagy éppenséggel képtelen lennél teljesen megbízni bennük. Az annyira fárasztó lelkileg, csak leszívja a fontos energiákat.

Rohanó világban élünk, ez igaz. Mindenki időhiányban szenved és próbál megfelelni a tengernyi elvárásnak, viszont őszintének, odaadónak, érdeklődőnek lenni nem a felgyorsult élet miatt nem tudnak sokan. Szerintem félnek. Van az a réteg, aki már veszített el legjobb barátot és ezt nem tudja feldolgozni magában. Retteg, hogy mi lesz, ha őszintén kitárulkozik, segítő kart nyújt és később megint csak a sz*rt kapja az arcába. Én őket is megértem. Valamilyen szinten velem is ez a helyzet.


"Azt nem értem a mai világban miért nincs ilyen, mikor mindenki erre vágyik. Vagy lehet hogy azért gondolom így mert magamból indulok ki?"

A kérdésedre azt a választ kell adjam, hogy igen. Neked természetes lenne az a törekvés, hogy akit barátodnak választottál, azzal időt tölts, beszélgethess vele és kifejezhesd apróságokkal a figyelmedet iránta. Teljesen normális értékrenden alapuló igények ezek. Viszont elég sokan csak elméletben jutnak el oda, hogy barátkozzanak. Gondolatban hú de jó lenne, aztán egyszer csak mindenhonnan le vagy tiltva. Úgy őszintén, ez kinek hiányzik?!


Sajnálom, hogy egyedül vagy. Olyan sokan vagyunk ezen a bolygón és mégsem találjuk egymást :/

358. 55Judit (válaszként erre: 357. - Fluffy_Chica)
máj. 25. 16:12

Nem az van hogy marhára nincs igazad, hanem marhára igazad van. Mindenben. Mindenki rohan a dolga után. Akinek családja van, elég csak egy hozzátartozó, máris nincs ideje barátkozni, legfeljebb felületesen. csak arra meg pont nem vágyik senki. Mindenkinek a minőségi együtt töltött idő hiányzik nem csak családon belül - amit sokszor ott sm kap meg - hanem barátságban is. Hogy ha csak napi néhány perc jut, de az lenne igazi odafigyelés, esetleg lelki támogatás ha éppen arra van szüksége a másiknak.

Azt nem értem a mai világban miért nincs ilyen, mikor mindenki erre vágyik. Vagy lehet hogy azért gondolom így mert magamból

indulok ki? Lehet. De személyes találkozások nélkül nem is lehet ilyen kapcsolatot kialakítani. Az lenne a jó, ha saját környezetünkben élnének hozzánk hasonló igényű emberek. Itt pl. nincs ilyen. 15 év e élek itt, de sajnos elégé másak az emberek mint én. Azt kell mondjam, inkább egyedül mint ezekkel. nem azt mondom hogy rossz emberek vesznek körül, csak nagyon másak. Valószínű a nagy korkülömbségből is adódik. Családosak, rohannak, este örülnek ha egymással lehetnek és végezhetik az otthon teendőket, készülnek a következő napra. Az én életem meg egyedül élő nyugdíjas élet.

máj. 25. 15:46

Teljesen ugyanezt gondolom én is, mint az előttem hozzászóló, annyi különbséggel, hogy én már szinte lehetetlennek tartom azt, hogy idegen emberek képesek legyenek hosszútávon kapcsolódni egymáshoz. Túl sok az ellenségeskedés, nagyok az elvárások és az első kis nézeteltérés után kukában landol az addig oly' igaznak hitt "barátság". Felszínes az egész világ és ez a baráti kapcsolatépítésre is kifejti a hatásait.

Nem mellesleg időnk sincsen elmélyíteni egy újdonsült kapcsolatot, hiszen sokunk még a párját vagy a családtagjait is csak korlátozott ideig/napokig láthatja, vagy éppen a munka, az otthoni teendők mellett nehéz minőségi időt szánni a szeretteinkre. Nem azt írtam, hogy lehetetlen, hanem hogy nem könnyű, és bizony olykor tudatosan kell beépíteni a közös időtöltést a mindennapokba.

Aztán lehet, hogy marhára nincs igazam és csak baromságokat írok, esetleg túl depresszíven látom a világot, viszont nekem ezek a személyes tapasztalataim. Szívesen ismerkednék én is, de csakis valódi face2face kapcsolatra lenne szükségem, a mindennapos irkálás chaten keresztül nekem nagyon hamiskás.

Ezektől függetlenül szívből kívánom mindenkinek, hogy járjon szerencsével a barát/barátnőkeresés olykor rögös útjain :)

Jó volna, ha mégsem lenne igazam és ki tud még alakulni valódi, kölcsönös szereteten alapuló barátság az emberek között.

356. 55Judit (válaszként erre: 355. - Super Woman)
máj. 25. 14:50

Az ilyen témák mindig hamar kimerülnek. Itt van pl. ez is: [link]

Az elején lelkesen írtunk néhányan, majd elértünk arra a pontra, hogy vad idegen emberekkel nem is olyan könnyű így ismerkedni. Nincs miről beszélni. Vagy csak olyasmi lenne, amiért nem tölt időt senki egy fórumon. Bár egyszerre hagytuk el mindannyian a témát, de most csak magamról beszélek. Néha benézek ide, max. 5 perc amíg elolvasom ami itt engem érdekel. Most is mindjárt felállok és járok egyet, mert az jobbat tesz az egészségemnek mint itt ülni és ereszteni be a szemembe a kék fényt. Barátkozni persze jó lenne, de arra vágynék inkább hogy ne irígy és egymást kibeszélő emberek lakjanak körülöttem hanem olyanok, akikhez néha be lehetne ugrani pár percre, vagy ők néznének rám, körbesétálva a kertemben, hogy mindig adhatnék valami frisset. Közben úgy kérdeznénk meg egymástól "hogy vagy?", hogy azt a másik érezze hogy igazán érdekel. Hát na. Ilyesmi. Megbeszélni a dolgainkat. Kettesben. Nem kiírni egy fórumra mondjuk azt ami bánt.


Hát sok sikert kívánok neked az ismerkedéshez, barátkozáshoz, és az is megeshet hogy még benézek én is ide. Szia. Most sportolok a magam módján. :)

máj. 25. 14:34
Elég kihaltnak tűnik ez a topic, de azért megpróbálom. Örülnék, ha új ismerősöket, barátokat találnék.
354. GabiH (válaszként erre: 335. - Saatee)
márc. 6. 14:43
szia :) kerestek még barátnőket?
353. GabiH (válaszként erre: 345. - Hedus76)
márc. 6. 14:42
szia :) keresel még barátnőt?
352. c61ac18309 (válaszként erre: 351. - C61ac18309)
2018. aug. 19. 12:22
Sziasztok ! De jó lenne, ha valaki jelentkezne. Aki hasonlóképp egyedül van. Itt van a hosszú hétvége.... biztosan sok jó programokkal. Egyedül nem szívesen mozdulok ki. Biztosan van más is hasonló helyzetben van.
351. c61ac18309 (válaszként erre: 350. - 41d3c0b96f)
2018. aug. 8. 07:06

Sziasztok !


Van itt Debrecen környéki, aki barátnőt keres, aki egyedül érzi magát? Aki úgy gondolja, hogy jó lenne valakivel beszélgetni, aki úgy érzi azért nem tud programokra elmenni, mert magába nem szívesen megy..... Én egy 55 éves nő vagyok. Aki hasonló helyzetben van, várnám a jelzését.

2017. júl. 14. 15:23

Hello sziasztok


Nehogy rögtön kiröhögjetek, de én kicsikét kilógok a sorból 66 éves leszek, de még élek.

És valóban nagyon szeretek beszélgetni, akár itt is és akárkivel is.

Nem tagadom le, hogy már van is netes barátnőm, akivel 3 éve levelezünk, de sajnos még nem találkoztunk a betegségeink okán nem tudtuk egymást felkeresni.

Ha valaki szeretne velem társalogni keressen itt vagy e- mailon?keszli@yahoo.hu

349. felhasznalo1026 (válaszként erre: 347. - 2cba8c4e60)
2017. júl. 3. 15:12
Jól ki ;) Írj nyugodtan privibe.
348. 2cba8c4e60 (válaszként erre: 347. - 2cba8c4e60)
2017. júl. 2. 01:39
Ezt nem igazán sikerült befejezem 😅 Ha te is úgy gondolod hogy jól kijönnék akkor írj.
2017. júl. 2. 01:31

Sziasztok! Elég furcsa ezt így leírni. De én is barátnőt keresek. Valójában sokan vesznek körül család ismerősök de azt hogy barátnő nem igazán tudom senkiről sem mondani hogy ő a barátnőm.43 éves vagyok van egy 23 éves fiam férjem gyerekként ismertem meg 14 evesen egy baráti körbe jártunk. Szeretek csavarogni bulizni vagy csak úgy beszélgetni fontos és semmit mondó témákról.Budapesti vagyok.

Ha te is úgy gondolod hogy jól ki

akkor írj.

346. Bedan (válaszként erre: 345. - Hedus76)
2014. dec. 31. 14:04
Sziasztok van valaki Miskolc vagy környékéről?
345. hedus76
2014. márc. 18. 17:59
Sziasztok! Én is barátnőt keresek már egy jó ideje!38 éves vagyok két gyermekem van már kis kamaszok,kezd egyre több időm lenni magamra. Pest megyében lakom,moziznék,edzenék de legfőképpen csajos beszélgetésekhez keresek barátnőt.
2014. márc. 17. 11:59

Sziasztok! Én is csatlakoznék, egyelőre én is neten a kevés szabadidő miatt, hitegetni meg nem akarok.

Oly sok mindent osztanék meg:)

343. aletti (válaszként erre: 340. - Marianna72)
2013. nov. 25. 15:42

Szia, nem tudom aktuális-e még?

Barátnőket keresek szabadidős programokhoz, beszélgetés, mozi, kávézás. 46 éves vagyok, kevés szabadidővel, de azt szeretném kellemes társaságban, barátnővel, vagy baráti társasággal eltölteni.

342. grizus
2013. szept. 25. 03:52
Én is szívesen csevegnék, egyelőre csak a neten. 37 éves vagyok és 2. kerületi, érdekel a szépségápolás, az ezotéria, a természet, a társadalom helyzete.
341. Aranka77 (válaszként erre: 339. - Saatee)
2013. szept. 25. 02:23
Él még a fórum, lehet csatlakozni? :)
2013. jún. 5. 19:49

Sziasztok!


Én 40 éves múltam. Barátnőt vagy levelezőtársat keresek.

339. Saatee
2013. jún. 4. 16:07

Sziasztok!

Tegnap délután kiküldtem a barátnőkeresős mailt, majd nézétek meg.:)

2013. jún. 1. 19:21
Sziasztok! Én vas megyéböl vagyok.Valaki van innét? Esetleg zala megye?
337. Saatee
2013. máj. 31. 08:33

Szia Kati!

Örülök, hogy csatlakoznál!:)

Már 7-en vagyunk. Úgyhogy arra gondoltam, hétfőn elindítanám azt a közös levelet. A Te mail címed ki van írva, arra mehet?

Nálam is az idő a szűk keresztmetszet, de talán ilyen idősen sokan így vagyunk vele... Ezért is nehéz barátokat szerezni szerintem. Amúgy én véletlenül találtam erre az oldalra, fogalmam sincs, hogy működhet-e ilyesmi, de reménnyel teli vagyok.:)

Szóval akkor majd folyt.köv.:) Aztán hátha.:)

Szép napot!

336. BonnieCicc (válaszként erre: 335. - Saatee)
2013. máj. 29. 16:05

Szia Saatee!

Én egy eléggé távoli ismerősöm ajánlásával próbálkoztam és úgy találtam ezt az oldalt, én is barátkozás céljából jöttem. 25 éves budapesti párkapcsolatban élő lány vagyok. Sokat csalódtam és nehéz volt elfogadni, hogy egy barátság egy rögeszmés párkapcsolat miatt megszakadjon. Én is dolgozok minden nap de ha akarok ha csak egy kávé erejéig, vagy vhonnan lehet idő faragni vmi kis közös programra :) Szívesen benne lennék a levelezésben.

Üdv.,

Kati

335. Saatee
2013. máj. 29. 11:21

Sziasztok!

Éppen barátokat keresek én is. 28 éves, még nem saját családos budapesti lány vagyok. Most elhatároztam, hogy megpróbálok összehozni egy baráti társaságot... Hátha így sikerül.

Mivel eddig – bár nem rég próbálkozom a netes barátkozással -, úgy látom, nehezen indul a dolog, én arra gondoltam, hogy mi lenne, hogyha „összejön” legalább 3-4 barátkereső lány/fiú akkor mondjuk egy közös, de nem fórumos levelezéssel kezdünk „ismerkedni” (azért jó ennyien, mert így aztán bőven van téma, meg talán lazább a hangulat…), és ha (és akik között) megvan a közös „húr”, akkor összehozhatnánk egy kezdő talit is majd… Persze bárki folyamatosan csatlakozhat…:)

Már egy másik fórumról vagyunk páran.:)

Még sosem csináltam ilyet, csak próbálom lendíteni a dolgot.:)

Kinek van kedve csatlakozni?

334. hedus76
2013. ápr. 24. 19:38

Sziasztok Csajok!

Elolvastam a hozzászolásokat sajnos én is ilyen problémával küzdök. Nem értem én sem hogy miért nincsenek mostanában igazi összetartós barátnős kapcsolatok. Nekem sincs és hiányzik nagyon az igazi lelkízős beszélgetések. Két gyermekes anyuka vagyok 37 éves 13 éve a családomnak élek. Az elmúlt három évben volt két próbálkozásom de sajnos nem jött össze a két lány nem igazán olyan volt akire gondoltam,és meg is szakadt a kapcsolatom velük. Csalódtam bennük! Nem értem miért van ez! Olyan sokan írtatok e témában nem is hittem volna hogy ez most ilyen általános gond! Vagy mi lányok változunk meg idővel és azért nem találunk egymásra? Régi bejegyzések vannak itt azért gondolom reagáltok rá!

333. CsillagTM (válaszként erre: 332. - Hilda anyu)
2013. febr. 16. 21:25
én mindent elhiszek, és nincsenek gyerekeim. akkor nem tudok segíteni.
332. Hilda anyu (válaszként erre: 329. - CsillagTM)
2013. febr. 15. 16:04
Hobbi?Vannak gyerekeid?Mert nekem igen és még ha szeretnék is a hobbimmal foglalkozni,sem mindig tehetem meg.A gyerekeim szülei?!Hát.....én nem idevalósi vagyok(idegen),a gyerekeim osztálytársai pedig igen,azt hiszem ezzel mindent elmondtam.Hidd el,én megpróbáltam ezekkel barátkozni,de sajna ez egy olyan falu,hogy aki idegen,az mindig az is marad.Én már 10 éve próbálom megszokni,alkalmazkodni,hidd el nem könnyű!
331. csillagtök (válaszként erre: 330. - CsillagTM)
2013. febr. 15. 14:02
De :) Régen is inkább ők voltak, valahogy velük nyitottabb voltam, jobban kijöttem, de az is véget ér ha az egyik fél többet akar. De ahol nem volt ilyen gond, azokkal jóban vagyok még most is. De mint írtam a magyarországi társaságaim / barátaim megvannak, igaz nem tudom ha hazaköltözünk akkor mennyit fogunk találkozni (remélem azért fogunk). Külföldön azért sem olyan egyszerű, mert ha pl magyarokkal szeretnénk barátkozni, akkor hogy is mondjam kevés a választék, és olyanokkal akadunk össze és azért járunk össze mert pl közel lakunk, nem azért mert annyira sok közös dolgunk lenne.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook