Felnőtt fejjel nehéz igaz barátságot kötni. Mégis milyen jól esne néha egy kis barátnős csevegés. Ha ez neked is hiányzik, itt a helyed :) (beszélgetés)
Szia Loorena,
köszi, aranyos vagy :)
Este most nem leszek, holnap viszont igen.
Szia Mindenki!
Én is remélem, hogy jól telt a hétvége mindenkinek. Mi nem nagyon mozdultunk ki ebben a hidegben. Nagyon várom már a jó időt, napimádó vagyok. Kikészít ez a szürkeség, hideg.
Ronnie, jobbulást kívánok.
Én se leszek most sokat (így jár aki ilyen későn jön), de amint lehet többet jövök.
Szia,
igen, ha van reálhozamod, vagyis a hozamból az infláció feletti rész. Vagyis ha visszamész az állami nyugdíjrendszerbe, akkor ezt megkapod.
Hali,
túl egy kemény foghúzásos hétvégén... Most még fáj nagyon, remélem, hamar elmúlik...
Jó reggelt mindenkinek!
Ki hogy van?Kinek hogy telt a hétvége?
nekem fárasztó volt mint minden nap!;)
Oroszlány volt a központ, de mi is éreztük itt Vörösváron....
Mi se éreztünk semmit. Merre volt?
Sziasztok!
Mi nem éreztük!Vagy is én nem vettem észre!Mikor is volt???
én meg ültem a földön és a csekkeket rendezgettem, és egyszercsak megmozdult minden, először azt hittem, hogy én szédülök :) aztán az jutott eszembe, hogy talán fölrobbant a benzinkút a falu végén? :D és miután mindenki kérdezgette h "te is érezted?" akkor tudatosult hogy ez földrengés volt. 2 perc után pedig megtelt az üzenőfal faceen a földrengéssel :D
Hello!Elég késő van,nemsokára megyek csicsizni, azért benéztem.
Igen,éreztük a földrengést :-O
Fura volt, épp vacsiztunk és a konyhában kilengett a csillár és rezgett a virág levele.
hahóóóóóóóóó
Éreztétek a földrengést?
Hello, beköszönök, van valaki errefelé?
Köszi, Neked-Nektek is jó éjszakát! Holnap nem tudom, hogy tudok e jönni mert suli...
Sajnálom :(
Jó hétvégét kívánok Mindenkinek
Szia! Akkor jó éjt kívánok!
én éppen vagyok de már csak 5percet
Hello, van itt valaki? Csak most tudtam jönni, a délutáni alvás ideje alatt palacsintát sütöttem. Volt is nagy evés vacsorára :-)Most van megint nyugi.
Tudsz nekem abban segíteni, hogy ha az államit választom, az eddig befizetett pénzemet megkapom? Kivehetem?
Hali,
én már megjártam a nyufigot, leadtuk a párommal a mnyp-ban maradós papírt. Flott ügyintézés volt, de korán keltünk, úgyhogy én még kicsit visszabújok aludni. Délután jövök :)
Dettó :-) Danika szintén. Mindenkinél bepróbálkozik, rögtön teszteli kinél meddig mehet el.
Olyan kis bölcsek tudnak lenni :-) Olyan szövegeik vannak :-)
Hány éves a gyerkőc? :-)
Jó éjt én is elteszem magamat holnapra!
Majd jövök!
Na, én megyek, emberem lassan hazaér az edzésről. Jó éjt mindenkinek! Reggel igyekszem többet lenni :)
Igen, ez néha nagyon nehéz. A keresztlányom egy tündér, de néha, mikor szigorúnak kellett vele lenni volt, hogy majdnem elröhögtük magunkat :))))
Feszegeti a határokat, de néha annyira kell nevetnünk a reakcióin, és szövegein. Pedig fenn kell tartani a szigorú szülő látszatát :-)
Akkor sejtem, hogy miken mentek keresztül :)
Egyébként nem panaszkodom, mert nem egy túlmozgásos gyerek, sőt a bölcsiben azt mondták ritka az ilyen nyugodt gyerek (kis Buddha), de azért most rendesen benne vagyunk a dackorszakban, plusz tanulja az okosságokat a többi gyerektől. Szocializálódik :-)
Picilány (kedves Hugi :-D ), képben vagyok, a sétáló nekünk is főútvonal :)
Akkor jó. :) Ha huncut, az sosem baj, sőt!
Na ok, azért vagyunk, sziasztok!Én sem leszek sokáig, hosszú napom volt, picurom is nehezen aludt el, de szerencsére huncut, úgyhogy nem nagy a baj :-)
További ajánlott fórumok: