Fehérjeturmixszal diétázók ide (beszélgetés)
Nem veszek mérleget,mert naponta töbször állnék rá!:))Ma akartam menni mérlegelni,de mivel nagyon rosszul érzem magam igy nem mentem!Talán holnap!
Tartom a diétát,de nemtudom fogytam e!Ugy érzem.És más a testalkatom is!Pedig centi se ment le mostanába!
én is naponta mérem, csak nem írom be :DDD
egyrészt nem akarok kilóméter hosszú mérlegelőt, másrészt néha nagyon csúnyákat is mutat az a szenya mérleg hóközben... :)
Delite és The Must-Have vaniliás fehérjeporom van.
Joghurt, hozzáadva egy kis zabpehely, hozzá kevés vaniliás por és ráreszelve egy körte.
Igen fini édesség helyett.
akit érdekel ingyenes zsírmérés, most akció van egy csomó patikában. az érintett patikák listája:
mérnek zsírszázalékot, izomszázalékot és összsúlyt is. ápr végéig tart az ingyenes akció :)
Sziasztok Lányok!
Pamela!Nagy gratula!Nem semmi mennyit fogytál ilyen kevés idö alatt!:))
Klimpi!
Remélem nem túl későn írok!
Tedd be a kellékeket:))
Sok sikert a holnaphoz(és persze az elkövetkező napokhoz)
Jó éjt nektek!
nem voltam, mert pont aznap volt a kettős sztrájk, esélyem se volt, hogy a bejelentkezés időpontjára odaérjek :)
majd elmegyek egy másik alkalommal...
Sziasztok!
látom nagyon belelelendültetek a fórumozásba, rengeteget kell visszaolvasnom.
Pamela!!!! Minden elismerésem a Tiéd, de én is aggódom az egészségedért!
Laconicgirl voltál már az endokrinológusnál?
Bocs, kiegészítem: Whey Prof.-t is iszom mostanában, de csak azzal a kis (100 g-os) flakonnal vagy mivel.
A Scitec Whey Proteinből csokisat ittam, az nagyon ízlett (kaukázusi kefírbe szórva). De a többi sem volt rossz, bár vízzel ittam javarészt, úgy meg egyik sem nagy élmény.
Ittam: Biotec Iso Whey; Scitec Whey Protein, Anabolic Whey, Isofruit Delite; Peak AG Whey akármi; Ultimate Nutrition Prostar Whey Protein még egyfélét ebből a márkából. Azt hiszem, ennyi.
A véleményem az, hogy a fogyasztása bizonyos esetekben, ill. kényelmi szempontból indokolt lehet.
Az orvosokat inkább hagyjuk....:-(
TUDOM, hogy nem jó ez a kevés, és NEM is azért írtam, hogy bárkit ilyenre bátorítsak, csak rám jött az őszinteségi roham.
De a kövérségem, főleg ahonnan indultam, na az adott jobban aggódásra okot már! az a gáz! Ezt má' csak túlélem :-)))
Füge veled mi a helyzet?
Már rég nem jelentkeztél??
Az emésztés az tök rendben van, de én állandóan teákat iszom, vagy 4 litert egy nap:
pl. zöldtea, fittforma tea, csala-féle tea, gyümölcsteák is, stb. csak pár csepp (élő) citrommal ízesítem.
+ vitaminok: magnézium, multivitamin pezsgőtabl., greens (shop builder).
izé, 600 kcal diétát elvileg csak orvosi felügyelet mellett illene csinálni, és 1-2 hétnél tovább nagyon nem ajánlatos
tudom hogy nem akarod hallani, de akkor is beírom, mert aggódok érted ! :PPPPP
Pamela!
Meg is lehetsz elégedve, 14 hét alatt majd 25 kg-->ügyi vagy és kitartó:))
Dehogy van hülye. Irigylem a tudományos kitartásodat. Én azt sem tudtam mennyi port teszek a vízbe, hol puposat, hol csapottat.
3 napja viszont salátán élek, semmi hús és eddig kiválóan érzem magam. fogyni nem fogyok, de most nem is akarok. Két hét múlva lenyomok megint egy kéthetes turmixkúrát. Vérszemet kaptam, még 5 kilót lenyomok !
Mellette szeded az antioxidánsokat vagy valami vitamint?
Én pl. nem tudom eldönteni, hogy ha nem enném a flavonmaxot, akkor is ilyen energikus lennék-e pusztán zöldségeken.
További ajánlott fórumok:
- Ketogén diétázók
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)
- 30 napos fogyókúra fehérjeturmixszal az életmódváltásért
- Miért hízom? Minden nap edzem 1 órát, edzés után fehérjeturmix, napi ch fogasztásom 100 g körüli. Június óta mégis híztam 43, 5-ről 45-re.
- Biotech fehérjeturmix jó a fogyáshoz és izmosodáshoz?
- Diétában mi jobb utolsó étkezésnek? Sovány túró vagy fehérjeturmix?