Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb (beszélgetés)
Zunika, Te is haladsz akkor :)
Én ma szinte semmit nem ettem szinte, csak vacsira.
Délelőtt alma, délben egy szilvás joghurt (még sohasem vettem ilyet, de a fiam ezt választotta a boltban, gondoltam kóstoljuk meg - nem lesz kedvenc :)) ), a vacsi pedig tejfölös csirkepöri volt egy kis tésztával.
Holnapra még lövésem sincs, de majd megálmodom még :)
Sziasztok Csajok!
2 napig nem voltam netközelben, sajna beteg a kislányom megint :( És kint voltam Anyuméknál.
Vasárnap (ch) nap ebéd: tészta vadas szósszal (hús és tejföl nélkül). Na de a vacsi! Huh :) 2 szelet kenyér szalonnával :O (A szalonna jó húsos volt). Úgy voltam vele, nem ártok, és így talán kibírom a másnapi gyümnapot.
Így is volt, tegnap banán, narancs,alma... Délben megettem viszont egy kenyér és tejföl nélküli spenótot. Nagyon jól esett. Estére már így is szédölögtem, mint általában szoktam... :( Én is gyógyszert szedek minden nap, de ha nem szednék is rosszul lennék :O De lányok! Ez a lényege az egésznek. A gyümnap. Nagyon szar, de MUSZÁJ!!!
Nekem is szokott segíteni egyébként, hogy egy pohár vegetás melegvizet iszom :O Valahogy elmulasztja a fejfájásom, és kívánom a sósat...
Ma fehérjenap, gyros fűszerkeverékes husi, jégsalival, amit fokhagymás tejföllel nyakonöntöttem. A pitát hozzáképzeltem :)
Desszertként délben ettem egy kis édesítőszeres tejfölös-túrót, mert a Többieknek túrós palacsinta volt...
Holnap keményítő: tört krumpli párolt káposztával. A csülköt hozzáképzelem. Vagy a kacsát? :) Bocs, akinek gyümnapja van, és felingereltem.
Mérlegelni sajna csak ma délután tudtam, -1 kg a 4 nap alatt. De reggel is majd megméretzkedem...
Szuszáá, az jó :) Én sajnos visszaszedtem néhány dekát.
Zsanzi, köszi a tippet :) Ez a meleg leves tényleg kicsit segített :)
Vénusz, üdv itt :D Sok sikert és kitartást a diétához :)
Sziasztok Csajok!!!
Csatlakozhatnék én is a 90 naposok kozé?
Március 1én szeretném elkezdeni.
Remélem adtok erot, és egyutt sikerulni fog!!!
Szia!
Én is a 90 napost csinálom és ma van a 12. napom ( még nem régóta) nekem is ég a gyomrom gyümi napon ezért vacsorára banánt szoktam enni és picit később eszek néhány kanál meleg leveslevet ( csak levet) nekem le szokta nyugtatni a gyomrom , próbáld ki :)
Mi is szülinapoztunk hétvégén.
Ami jó volt, hogy krumplipürét és salit is csináltam, amit ehettem keményítőn.
A tegnapi szénhidrátra meg ott volt a sok süti, amiből azt hittem túlzásba estem, és hogy juj mennyit mutat ma reggel a mérleg... de ugyanannyi volt, mint a legutóbb, ami jó, mert legalább nem több mint amit már egyszer "leszenvedtem" :DD
Lányok!
Én azt vettem észre, hogy a gyümi napot nagyon nehezen bírom :S Hamar felmegy a savam, és a jobbik eset, ha éhesnek érzem magam, a rosszabbik hogy úgy érzem kilyukad a pocim :(
Valami ötlet? Tapasztaltatok hasonlót?
Az sem jó hogy állandóan gyógyszert szedek :S
Én is szemeztem már a zumbával, csak nem tudom bírnám-e az iramot. De majd remélem szépen fokozatosan fogom :)
Milyen volt a hétvége? És a szénhidrát nap? :D Nekem jól jött, mert a Párom névnapját és egy barát szülinapját ünnepeltük, és így nem kellett megállnom a tortából egy vékony szeletet :D
Mozgás: hát a Zumba nekem is bejön, heti egyszer be tudom iktatni, ha nem beteg a kislányom. Ezen kívül kellene itthon is 2-szer tornázni (hetente), van Bíró Icám és Norbim. Nem vagyok egy nagy mozgó :S
De heti 3 alkalom kellene...
A sütikben nem csak tojás, hanem -a krémes sütikben - tej vagy margarin is van.
chips: ja, 5 db az semmi. Én annyinak neki sem állok, mert fél zacskóig tuti nem tudnék leállni :O
Én most szerdán kezdtem újra :) De nagyon bízom benne hogy nem áll meg a fogyás, csak lassul.
Hát amilyen sokan indultunk most olyan kevesen lettünk :( De én biztos nem hagyom abba, most elszántabb vagyok, mint voltam....
Nem vagy egyedül :D
Én ráadásul a gyógyszert is újra kezdtem kedden :DD
A Tiéd is szép eredmény.
Csak kár, hogy a fórumindító így eltűnt :(
Az nagyon jóó!
Nálam -1,3, de most a piros napjaimat élem, úgyhogy annyira nem meglepő :)
Csajok!
Eredmény az első 4 nap után?
Nálam -1.9 :)
Egzotikusan :) Egy banánt ettem reggelire.Az ebédem pedig szintén 1 banán+1 kiwi lesz. Főlegm, mivel vacsizni szerintem nem fogok... Délután lesznek óráim, lesz 7 mire hazaérek, akkor meg már nem eszem.
De az nem túl jó ha nem eszel semmit.
Hogy haladtok a gyümölcsnappal?
én még semmit sem ettem...
Végül én is maradtam a sima főtt tésztánál, nem volt időm a knédlire.
Hú, az nagyon jó :D Csak így tovább :)
De tényleg nagyon eltűntek a többiek :(
Az én ebédem egy kis szelet kenyér volt, a gyerkőc olyan jóízűen ette a magyaros vajkrémmel, hogy engedtem a csábításnak.
Viszont hétfőn kezdtük, tegnapra -1.3 volt, mára pedig újabb dekáktól szabadultam meg, szóval ez jó :D
Hmmmm chips azt én is ennék :D Csak az a probléma, hogy egyedül nem ehetnék meg egy zacsakóval így nincs értelme megvenni... A lakótársam nem eszik ilyeneket :D ( albérletben élek).
De ebéd környékén szerintem majd knédlit készítek. Az nagyon hasonló egy orosz ételhez amit imádok, de az töltött. Bár lehet hogy ebbe is csempészek egy kicsi fűszeres vajat... De hiába szénhidrát nap, nem szeretném túlzásba vinni :D
Csajoooooook életjeeeeeeeeel :D
Szénhidrát nap.
Ennek tiszteletére elfogyasztottam 5 darabka sós chipset a fél üveg víz mellé :)
Na akkor ezeket a teákat én is kipróbálom. Hmm én is elég hamar, 1-1,5 év alatt híztam vissza 10 kilót :S Pedig már voltam közel az "álomsúlyhoz". De sebaj, most jobban hiszek benne, meg jobban törekszem rá :D Ezért is kezdtem fórumozni is...
Egyébként milyen lesz a holnapi nap? :) Sós, vagy inkább édes? :D
Én kíváncsi voltam, ma reggel megnéztem, és a pozitív löket már megvolt :D
Mondjuk én elég rövid idő alatt híztam ennyit (és maximálisan a hülyeségemnek köszönhetem), így remélem aránylag hamar le is fog menni a java..
Na várj, kettő is van a szekrényben :D
az egyik a pannonhalmi fogyókúrát kiegészítő teakaverék, a másik pedig teekanne - fit&slim
mindkettő diéta és böjt idejére van, és önmagában is kellemes az íze :)
Milyen tea, ha szabad tudakolni?
Hú, hát a mérleget én még kerülni akarom 2-3 napig, hogy biztosan kapjak egy kis pozitív löketet miután ráálltam :)
További ajánlott fórumok:
- Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :)
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost?
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Fogyjunk együtt, úgy könnyebb