Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb fórum

Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7
102. Szmirma
2011. márc. 6. 06:21

,,A száraz hüvelyesek közül hazánkban a sárgaborsó, a lencse és szárazbab a legkedveltebb zöldségféle. Ezek különösen a vegetáriánusok számára jelentenek fontos táplálékot, hiszen fehérje összetételük igen hasonló az állati eredetű komplett fehérjékéhez, így kiváló húspótló ételek készülhetnek belőlük." -ezt a neten találtam. Én sem gondoltam volna ,hogy ezek ilyen magas fehérjetartalmúak, a babot és a borsót( bár nem sárgát hanem zöldet ) én is keményítő napon szoktam enni, nem tudom lehet ezután meggondolom. Ma végre szénhidrtá nap és ehetek végre egy kis tésztát ( csinálok káposztás tésztát azt megeheti mindenki, és szerintem én is), vacsira meg kalácsot.A tegnapi keményitő nap amúgy úgyis elég szörnyű volt csak egy kis sós főtt krumplit ette mivel csak az volt itthon., és a krumplit meg nem igazán szeretem így simán megfőve magában, inkább vajas krumplinak vagy sült krumplinak,de az szerintem túl olajos lett volna,bár lehet sütőben el lehetne készíteni minimális olajjal.

Szép napot mindenkinek.

101. zunika
2011. márc. 5. 22:55

Sziasztok!

Először is: az elmúlt 2-3 napban nem fogytam :( De végülis 7 nap alatt így is -2 kg, úgyhogy nem keseredtem el nagyon. :)

A mai nap elég gáz volt (fehérje). Reggeli semmi...Ebéd: baconbe tekert csirkemás sülve, salival, majonézzel.

Eddig oké---

Aztán délután az anyósjelöltem küldött pudinggal töltött fánkot :O 2 órán keresztül bírtam, aztán ettem egyet :O :( Betudtam a kenyérnek, amit elvileg szabad enni délben, de akkor nem ettem...

És a vacsi pedig most történt meg, fél órája :O Na mind1, ez van...

Holnap keményítő: chilis bab (bab és kukorica hús nélkül).

Én is főzök a családnak, próbálom úgy csinálni, hogy ne kelljen kétfélét főznöm... Holnap pl. megeszi ezt is a Párom, hús nélkül. Szénhidrát nap pedig csirkepörköltet főzök tésztával, én csak szaftot fogok enni tésztával...

Szerintem nem minden zöldség keményítő...Salátát bármelyik nap mernék enni, akárcsak paprikát, zöldséget, uborkát. A lényeg, hogy ne krumpli, borsó, bab legyen.

(Az előbb meglepődtem, mert a Maggi chillis bab fix-en a hüvelyeseket a fehérjékhez írja :O én eddig abba a tudatban voltam, hogy a hüvelyesek azok keményítők... Szerintetek??

Szóval szerintem ami nem keményítős zöldség, az ehető gyümnapon is.

Jó éjt nektek!

ÉGJETEK ZSÍROK!!!! :P

100. Szmirma (válaszként erre: 99. - 9a54129580)
2011. márc. 5. 10:57

Szia.

Szerintem, azért gyümölcsnap , hogy gyümölcsöt együnk, de ez csak az én véleményem, a párolt zöldség tuti nem az keményitő napra való, a salátát nem tudom, de szerintem az sem nyerő gyümi napra, bármelyik másik napon jó de gyümi napra nem. Nem muszáj feltétlenül friss gyümölcsöt enni jó a mirelit is, meg talán még a befőtt is elmegy,bár abban van plussz cukor, de fagyasztott gyümit én szoktam enni, például cseresznyét vagy meggyet.

2011. márc. 5. 10:36

Sziasztok!

Lehet hülye kérdés, de szerintetek az baj, ha gyümölcsnapon eszem salátát vagy párolt zöldséget is? Nincs itthon annyi gyümölcs és nem is szoktunk úgy venni ilyen tájt, ezért gondoltam, hogy kell valami zöldség, meg én azt amúgy is mindennap eszek, nekem nagyon kell

2011. márc. 5. 10:29
Sziasztok.Én is végig csináltam, már egyszer a 90 napost, és nem híztam vissza utánna sem, sőt még fogytam is, pedig normálisan ettem. A kisfiam születése után simán lefogytam diéta nélkül. De a második kisfiam születése után sajnos nem sikerült lefogynom az elmúlt 21 hónapban, úgyhogy most van rajtam 10 kiló plussz, úgyhogy most újrakezdtem , ma tartok a 6.napon,sajnos mondjuk most elég nehezen megy,mivel ,hogy a családnak főzni kell, de kitartok,már csak 84 nap :), plussz a mai. 67 kg-ról indultam, de sajnos itthon nincs mérlegünk és még nem mértem magam azóta, bár 5 nap alatt igen sokat, nem fogyhattam, talán jobb is,hogy nincs mérleg ,mert akkor minden reggel rajta állnék, így meg csak akkor tudok, ha megyek valakihez akinek van, és akkor majd jobban örülök az erdménynek, remélem tényleg lesz minek örülni.Dehát egyszer már sikerült lefogynom vele,csak sikerül most is.Üdv mindenkinek és szép napot.
97. zunika (válaszként erre: 93. - Jutika1)
2011. márc. 4. 23:13

Jutika!

Üdv :)

Igen, holnap fehérje :) Végre :)

96. zunika (válaszként erre: 95. - 9a54129580)
2011. márc. 4. 23:12

A 90 napos igenis hatásos. Tudom, mert régen is csináltam. Én régen végig csináltam a 3 hónap diétát, utána viszont nem tartottam további 3 hónapig a gyümi reggelit, és vissza is szedte. Szóval elvileg nem jönnek vissza a kilók, de ebben én nem hiszek. Igenis visszajönnek, ha nem figyel az ember. De igenis hatásos, lehet vele fogyni. Én még azt hallottam, ami negatív, hogy vkinek bezavar a mensijébe. Én ezt nem tapasztaltam, de hallottam. Viszont az egyetlen diéta, amiben mindent megkap a szervezet. Nem kell semmit nélkülözni.

Szerintem nem joghurtos barackra gondolt, hanem a mennyiségre írta...hogy egy joghurtos pohárnyi.

Nem, szerintem nem sok. A múltkor én is tele ettem magam gyümivel. Ma viszont nem. Kb 20 dkg szőlőt ettem meg ebédre, és az előbb 1 db banánt. Ennyi a napi kajám ma.

Ja, és délután kb. 7 szem szotyit. :)

Holnap sült máj jégsalival. Nyamm.

Jó éjt!

Reggel méretzkedés....

2011. márc. 4. 19:51

Sziasztok!

Most olvastam egy cikket arról, hogy a 90 napos kifejezetten ártalmas és semmit nem ér... király, hogy akkor találok rá a cikkre amikor már elkezdtem (hétfő óta csinálom), de nem értem , eddig csak pozitívat hallottam róla... rendszeresen tornázom (heti 4x5x) és egy ideje futok is 40 percet, heti 3-4 alkalommal, de nekem ennyi nem segített ég az alakformálásban sem, ezért gondoltam, hogy elkezdek valami diétát is. Ti mit gondoltok erről? Tényleg csak ártani fog, így mozgás mellett is?

94. danzel21 (válaszként erre: 93. - Jutika1)
2011. márc. 4. 17:51
Igen az első fehérje,utánna keményítő,széphidrát és gyüminap.
2011. márc. 4. 17:43

sziasztok!

igaz hogy nem kezdtem veletek,de holnaptol veletek tarthatok???holnap fehérje napotok lesz nem?

92. danzel21 (válaszként erre: 91. - Vénusz567)
2011. márc. 4. 16:01
Gyümölcsöt bármennyit ehetsz ,csak legközelebb a joghustot hagyd ki.:)
2011. márc. 4. 15:36

Sziasztok!

Hát ma mindenkinek gyumi napja van?

mert nekem is az van.

Bírom, de azt hiszem h sok gyumit ettem. Ettem 1 mandarint, 3 almát, 1 marék mogyorot, 1 marék mazsolát, és fagyasztott oszibarackot (egy joghurtos pohárnyit).

Szerintetek ez a mennyiség sok?

Legkozelebb csokkentsem?

Kitartás csajok, minél kozelebb a vége!!! :)

90. zunika
2011. márc. 4. 13:32

Ma még semmit nem ettem, de nemsokára nekidurálom magam a szőlőnek és a narancsnak.

Jajj de nem kívánom :( :( :(

89. zunika
2011. márc. 4. 08:45

Sziasztok!

josie: mivel Te nem vagy duci, kevesebb kilóról indulsz, lassabban megy az a 3-4 kg. Sőt lehet, hogy Neked nem ez a diéta a legmegfelelőbb, hiszen ez inkább azoknak van, akiknek sokat kell fogyniuk. (De ez csak az én véleményem). De szerintem max. 2 hónap alatt el kell érned a 3-4 kg fogyást.

Kitartás a gyümnapozóknak :S Többek között magamnak is :O

2011. márc. 3. 20:42

Sziasztok!

Hétfő óta csináltam a diétát. Nem olyan vészes leszámítva gyümölcs napot, de azt is megoldom valahogy. Nálatok mennyi idő után indult be a fogyás? Futok mellette 3-4szer egy héten 40 percet és tornázom, de azt már jó ideje csinálom. Nem tudom ,hány kiló vagyok, de olyan 60ra saccolom, talán 58 és 168 centi vagyok. 3-4 kilót szeretnék leadni. Szerintetek mennyi idő után sikerülhet?

87. zunika
2011. márc. 3. 20:34

danzel! Mennyi volt a kezdősúlyod? Tudod, nem a kg a lényeg, hanem a %... Mert egy 85 kg-os ember könnyen ledob 7 kg-ot, egy 65 kg-os nehezebben...

Annak kb 4 kg annyi, mint a 85 kg-osnak a 7 kg..

Gratulálok az eredményedhez!

Víznap... :O Én kihagyom. Azt hiszem egyszer csináltam nagyon rég, de nem szimpatikus :( Inkább 2 gyümnap egymás után. AZ is épp elég nagy kihívás...

Holnap nekem is gyümi. Van szőlőm és narancsom.

Kár, hogy nincs görögdinnye... Azt annyira imádom, és jól is tudok vele lakni.

Ma azért bűnöztem ám :( Húslevest főztem, és délután ettem pici főtt husit tormával, kenyérrel.

Vacsira kevés melegszenya volt. Úgyhogy nekem is elkél egy tisztességes gyümnap. De valószínű, hogy egy bögre húsleves levet meg fogok inni, az segíteni szokott nekem is.

Többiek? Ti? Mizu?

2011. márc. 3. 18:52
Gyüminap,nagyon éhes vagyok.Holnap víznap nem tudom hogy fogom kibirni . :(
2011. márc. 3. 15:20

Mi pizzáztunk délben, most pedig majd kipukkadok, szóval ma már tutira semmit sem eszek :DD

Holnap szintén gyümi, ami nem is baj, most nagyon ráfér a gyomromra..

2011. márc. 3. 15:17
Én január 19-től keztem el a diétát.Idáig 7 kg-ot fogytam.
83. zunika
2011. márc. 3. 13:04

Mi ez a kihaltság? Vagy Mindenki elfogyott? :)

Megvolt az ebéd, húsleves lé sok cérnametélttel.

És kakaós palacsinta... nyammn :)

Este melegszendó, és holnap gyüm...

82. zunika
2011. márc. 3. 08:56
segítsetek, vmi szénhidrátos leves ötlet??
81. Botsa
2011. márc. 3. 08:54

Sziasztok!

Én heti egyszer hastáncolni járok, meg emellett súlyzózni szoktam, meg a klasszikusnak mondható gyakorlatok, guggolás, felülés, hasprés, ilyesmik. De alig várom a jó időt, mert majd futni és biciklizni is szeretnék. Aztán ha valamennyire fitt lettem akkor a zumbát is kipróbálom :D

Ami azt illeti én napi négyszer eszek, nagyjából egyenlő és kis adagokban. Lassú az anyagcserém :) Így valamennyire mozgásban van. Csak azért nem napi 5ször, mert nem férne bele az időmbe :D Így is megterhelést jelent odafigyelni rá, mert éhes igazából ritkán leszek.

80. zunika (válaszként erre: 79. - Zunika)
2011. márc. 2. 16:33
Viszont nem tudom mi a fenétől, de 2 napja fáj a fejem :(
79. zunika (válaszként erre: 78. - Vénusz567)
2011. márc. 2. 16:32

Normál esetben napi 3 étkezés van. (reggeli ugye gyümi, és az ebéd + vacsora).

De én is ma megéheztem pl. ebéd után 2 órával, és megettem a vacsorám felét..

Mozgás.. Hát kellene. Szerintem mindegy mi, amihez kedve és ereje van az embernek.

Én Heti 2-szer itthoni dvd-s tornát tervezek (Bíró Ica vagy Norbi), és amikor tudok, megyek heti egyszer zumbázni. De ez nem tudom mikor sikerül :O

2011. márc. 2. 16:05

Sziasztok Csajok!

Lenne két kérdésem.

Hányszor esztek egy nap?

és hogy

A 90 napos mellé tornáztok, ha igen akkor mit?

Én elsején kezdtem. Segítsetek!

Elore is koszi.

77. zunika
2011. márc. 2. 15:43
andrea! Minél többen vagyunk, annál jobb :) Üdv!
76. zunika (válaszként erre: 75. - Vénusz567)
2011. márc. 2. 15:42

Sziasztok!

Reggel méretzkedtem :):):)

5 nap - 1,8 kg :P

Most 3 napig megint nem kéne mérlegre állni....

A torna még elmaradt, egyelőre itthon "pörgök" a lakásba...

Holnapra vmi szénhidrátos leves-ötlet?? A 2. fogás az palacsinta lesz,méghozzá kakaós.

A vacsi pedig melegszenya. Aztán jön a kegyetlen- ám de igen hatásos gyümnap!

75. vénusz567 (válaszként erre: 73. - Andrea3)
2011. márc. 2. 15:20

Sok sikert hozzá!!!:)

én is kezdo vagyok, én elsején kezdtem. Igy most már te vagy a legújabb tag.:D

74. Botsa
2011. márc. 2. 15:20

Hmm most én sem voltam egy ideig, kissé betegeskedem.

A hétvégén sokat bűnöztem, Meg is lett az eredménye, de szerencsére úgy néz ki ma megint elindult a súlyom lefele nekem is.

Én ma zöldséges rizottót ettem, estére is az lesz a menü. Holnap még nem tudom.. De ez a vadas szószos tészta nagyon jól hangzott :) Nagyon imádom a vadast.

Andi, üdv itt, és sok sikert neked is :)

2011. márc. 1. 22:17
Sziasztok csatlakozhatnék holnap kezdem!
1 2 3 4 5 6 7

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook