Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb (beszélgetés)
Én sem akarnék fogyni a helyedben, de te tudod, hogy miért csinálod mégis.
168 centihez az ideális testsúly olyan 60 kg lenne, de te már ennek is alatta vagy, nem hogy még az a 3-4 mínusz..
Sziasztok!
Ma gyüminap:-(
Szerintem ilyen paraméterekkel, neked nem fogyóznod kellene hanem csak edzeni, én is voltam 168 cm és 57 kg, borzalmasan néztem ki, mindenki azt hitte hogy beteg vagyok...
de mindenki maga ítéli meg meg mit szeretne...
Csajok nekem egy jo nagy seggbe billentés kellene, h legyen erom tovább folytatni. Mert amilyen erossen belevetettem magamat, olyan gyorsan fogy már az erom. A 9. napnál tartok. Kelllene az a kb. -10 kg.
Ismét ero kellene valahonnan!!!
Segítsetek!!!
én is voltam egyszer 57kg, szinte csont és bőr, én sem tetszettem magamnak...
60-62kg-ig folytatom, remélem a nyárig lemegy:-)
az 10 kiló....
arra gondoltam,hogy a méreganyagok miatt amik most a diéta hatására ürülnek a szervezetből...
nekem ez még csak a második nap, de holnap pizza! :-)
te mennyit szeretnél fogyni?
Szia.
Azt nem tudom mitől van, de én is ezt éreztem az első 4-5 napban, de mostanra elmúlt,remélem így is marad.Egyébként nekem is ez még csak a 9.nap.
sziasztok:-)
én is elkezdtem a 90 napost tegnap, és egyfolytában keserű ízt érzek a számban, ez vajon mitől van?
mindenkinek sok sikert, kitartást, ha lehet csatlakoznék:-)
168 cm és 72 kg :-(
60 kg lenne a cél...
Sziasztok!
Nekem ma keményítő napom van, úgyhogy kényelmesen ettem zöldséglevest :) már nagyon hiányzott...de még két kukoricát is ettem hozzá, mert nem csak finom, hanem még engedélyezett is :D
Sziasztok.
Jégsaláta nem rossz ötlet, majd kipróbálom.
Túl vagyok az ebéden, csináltam egy kis tartár mártást tettem bele savanyú ubit, lesózott vöröshagymát és 2 tojást ( nem akartam 3-at , mert ugye ott volt a tejföl is), ettem hozzá fél szelet kenyeret. Ebéd után egy csésze leves húsleves kockából.
Sziasztok!
Én jégsalátát szoktam venni, elég kb. 4 evésre. Nem is vészesen drága, 300 Ft körül van. Ezt lehet enni ecetesen, vagy tejfölösen, attól függ melyik nap.
Ma gyümnap van, éhes vagyok. Ebédre főztem olyan zöldséget vegetás vízben, ami nem keményítő... Karfiol, brokkoli, s.répa (utóbbi kevés)..
Mindjárt eszem is :) Nyamm :P
Szép jó reggelt mindenkinek!
Én részemről nem nagyon szeretem a párolt zöldségeket, úgyhogy én még annyit se nagyon eszek meg belőle amit lehetne.A paradicsomot, parikát , uborkát azt nagyon szeretem, ezeket lehetne ugye enni akár fehérje akár , keményítő napon, salátaként kísérőnek, de ezek meg egy vagyonba kerülnek ilyenkor, úgyhogy általában savanyú káposztát, savanyú ubit, esetleg lereszelt lesózott fejes káposztát eszem a hús illetve a párolt zöldségek mellé.
Végre itt az este és vége a gyümi napnak. Holnap fehérje nap.
Jó éjszakát mindenkinek!
Sziasztok!
Én is szoktam enni konzervet, szerintem belefér, csak ne mindig azt, és a levét ne idd meg.
Én tegnap olyan de olyan éhes voltam :O Chilis bab volt az ebéd, de 16h-kor én meghaltam az éhségtől (majdnem), bűnöztem is rendesen... Tudni kell, hogy most vettünk lakást, és ezerrel dolgozunk benne. Annyira megéheztem tegnap, hogy keményítő nap megettem 16h-kor 2 szelet kenyeret szalámival :O És így a keményítős vacsit már kihagytam.
Ma pörköltszaftos tészta.
Holnap gyüminap bűnök nélkül...
Jó reggelt!
Ma gyümölcs nap, pedig nagyon nem hiányzik. Reggeli egy narancs, ebéd olvasztott mirelit cseresznye lesz,vacsi megint ugyanez lesz, és persze sok folyadék egész nap.
Szép napot és jó munkát mindenkinek!
Szia.
Szerintem jó a befőtt, ha nincs benne sok cukor, bár a vitamin biztos kevesebb benne , de szerintem azért még belefér a gyümölcsnapba.
Sziasztok!
Mit gondoltok arról ,hogy gyümölcsnapon befőttet eszek? Csak, mert van benne hozzáadott cukor (igaz nem sok, mert házi), de még sem friss gyümölcs. Sajnos utóbbi egyáltalán nincs itthon, ezért gondoltam csinálok egy gyümi salit: barackbefőtt, ananászbefőtt és meggybefőtt, egy kis dióval. Interneten láttam a receptet. Szerintetek ez még belefér?
További ajánlott fórumok:
- Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :)
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost?
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Fogyjunk együtt, úgy könnyebb