Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb (beszélgetés)
Sziasztok!
Én mondtam itt a topicban, hogy hallottam ilyet, hogy befolyásolja a mensit, de nekem nem volt ilyen problémám.
Azért nem jövök mostanság, mert én abbahagytam a diétát. Sajnos most nagyon nem alkalmas az időpont (lakásfelújítás), és nem tudom csinálni. Ha lecsillapodnak a kedélyek, és beköltözünk az új otthonunkba, akkor kezdem.
Nektek sok sikert, és kitartást..
Víznap :O hogyan? nagyon gratulálok, ügyes vagy :) Gondoltam rá, hogy én is csinálok majd egyik nap ilyet, talán jövő héten. De akkor beszerzek mindenféle gyógyteát, mert csak vízzel, hát...de azt hiszem, hogy írták is, hogy teákat lehet inni, cukor nélkül persze.
Szmirma, örülök, hogy neked összejött, ez biztatás nekem is :)
Sziasztok!
Túl vagyok egy víz napon, rászántam magam és úgy döntöttem megpróbálom, de egész jól ment, mondjuk ittam is jó sokat az biztos, most megyek is inkább aludni, mielőtt még ennék valamit.
Jó éjszakát mindenkinek!
Jó reggelt mindenkinek!
Szerintetek ez a diéta befolyásolhatja a menstruációt?
Már hullahoppozok is :) hallottam, hogy nagyon jól formálja a derekat és a csípőt, pont azokat a területeket, amelyekről fogyni szeretnék.
Jó fogyást mindenkinek!
Szia!
Mivel egyáltalán nem vagy túl súlyos , az a 3-4 kiló amit szeretnél, nem nagyon akar lemenni, valakin minél több a plussz annál könyebben fogy mert van honnan, de rajtad nem nagyon van plussz ezért megy nehezen szerintem.Igazából szerintem olyan nagy szükséged nincs is fogyokúrára, inkább csak alakaformálásra, dehát te tudod.
Sziasztok!
Az normális, ha még nem fogytam semmit? Két hete csinálom, kombinálva futással és alakformáló tornával, de semmi...Centikben mérem, mert nálam az a mérvadó, a zsírpárnákat szeretném leadni, de semmi. Valaki említette, hogy először a mellünkből fogyunk, de én még onnan se...Mit csináljak?
Már elég régóta mozgok különben, és azért kezdtem fogyókúrába, mert láttam,hogy sz@rt sem ér :( elég kellemetlen, hogy így érettségi előtt órákat pazarlok el felesleges edzéssel és ezzel a diétával gyötröm magam...mit gondoltok??
Nem is tudtam hogy ez a 90 napos már akkor is népszerű volt?
Én még emlékszem 3 évvel ezelőtt, az első pár hétre, 3-4 kg ment le, utánna hetente 80 dkg és 1,2 kg között. A három hónap alatt 16 kg-ot adtam le...
Egyébként azt írják hogy kell mellette vitamint, vasat is szedni, mert feléli a tartalékokat, ti szedtek valamit?
Sziasztok!
Én 162cm és 83 kg-mal keztem . 6 hete csinálom ezt a diétát .Most 75 kg vagyok és 4 napja nem akar egy deka sem lemenni.Ti hány kilót adtatok le?
Sziasztok!
Na akkor a seggbebillentés jöhet nekem is :(
1 nap kimaradt a diétámból, mert nem mindig tudom megoldani hogy olyan kajám legyen, ami jó aznapra. "Építkezünk", vagyis lakást rombolunk, felújítjuk, konyha még sehol, bár gáztűzhely van.
Szóval gyümnap (amikor sikerült beennem kb. 6-7 szelet párizsit natúr, kenyér nélkül)utána, nem fehérjével kezdtem, hanem ettem mindent, mert így tudtam megoldani. Aztán tegnap tartottam fehérjét (rántott husi salival). Ma zöldséges rizst ettem, de annyira kívánom az édességet, hogy menten megőrülök :( És a reggeliket nem mindig bírom ki, mert sokat dolgozunk a lakásban, és olyan hangulatos ez a nomád kajálás :D (Kézbe fogott kenyér egy 2 cm-es szalámidarabbal, mindezt a felszedett, feltekert régi ócska padlószőnyegen ülve) :D
Szóval nekem is erő kéne, mert marha mód elegem van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most épp már a mogyorókrémes kenyér jár az eszembe :( :( :(
Éhes vagyok!!!!!!
Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek! Kitartás a gyüminaphoz! Engem nagyon megviselt tegnap, elfáradtam estére...
Nekem ma fehérjenap, rakott zöldbab rizs nélkül:-)
Jó reggelt!
Ma gyümi nap, már megint.
Szép napot mindenkinek!
Szia.
Rizses lecsóra már én is gondoltam,hogy azt is lehetne esetleg.Vagy csak sima lecsót.A parikás krumpli eddig még nem jutott eszembe, de nem rossz ötlet. Biztos fogok valamit újítani,mert ezeket a párolt zöldségeket nagyon nem bírom.
Szia!
Miért csak párolt zöldséget eszel keményítőnapon?! Lehet enni paprikás krumplit, hagymás krumplit, rizst, lecsót, zöldségpörköltet, paradicsomszószt......
További ajánlott fórumok:
- Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :)
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost?
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Fogyjunk együtt, úgy könnyebb