Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb fórum

Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7
162. zunika (válaszként erre: 158. - 9a54129580)
2011. márc. 17. 07:00

Sziasztok!

Én mondtam itt a topicban, hogy hallottam ilyet, hogy befolyásolja a mensit, de nekem nem volt ilyen problémám.

Azért nem jövök mostanság, mert én abbahagytam a diétát. Sajnos most nagyon nem alkalmas az időpont (lakásfelújítás), és nem tudom csinálni. Ha lecsillapodnak a kedélyek, és beköltözünk az új otthonunkba, akkor kezdem.

Nektek sok sikert, és kitartást..

2011. márc. 16. 22:34

Víznap :O hogyan? nagyon gratulálok, ügyes vagy :) Gondoltam rá, hogy én is csinálok majd egyik nap ilyet, talán jövő héten. De akkor beszerzek mindenféle gyógyteát, mert csak vízzel, hát...de azt hiszem, hogy írták is, hogy teákat lehet inni, cukor nélkül persze.

Szmirma, örülök, hogy neked összejött, ez biztatás nekem is :)

160. Szmirma
2011. márc. 16. 19:51

Sziasztok!

Túl vagyok egy víz napon, rászántam magam és úgy döntöttem megpróbálom, de egész jól ment, mondjuk ittam is jó sokat az biztos, most megyek is inkább aludni, mielőtt még ennék valamit.

Jó éjszakát mindenkinek!

159. Szmirma (válaszként erre: 158. - 9a54129580)
2011. márc. 15. 16:58
Nekem is tegnap volt két hete ,hogy csinálom, vasárnap kellett volna megjönnie de eddig még semmi és mivel terhesség nem valószínű, így csak a a fogyókúrára tudok gondolni,hogy valamit úgymond felborított odabent.
2011. márc. 15. 13:01
Érdekes, hogy ezt kérdezed, mert kb két hete olvastam egy cikket arról, hogy valakinél befolyásolta. Majd megkeresem, sajnos már nem tudom, hol olvastam. Én még nem vettem észre semmit, de csak két hete csinálom, lehet azért, majd meglátjuk
157. Szmirma
2011. márc. 15. 09:10

Jó reggelt mindenkinek!

Szerintetek ez a diéta befolyásolhatja a menstruációt?

2011. márc. 14. 22:42

Már hullahoppozok is :) hallottam, hogy nagyon jól formálja a derekat és a csípőt, pont azokat a területeket, amelyekről fogyni szeretnék.

Jó fogyást mindenkinek!

2011. márc. 14. 14:39
Akinek nagyobb a súlyfeleslege az könnyebben fogy.Én is szedek multivitamint centrumot szedek plusz magnéziumot,mert állandóan begörcsöl a lábam.Végre újra beindult a fogyás ,nagyon boldog vagyok.Már csak 36 napom van hátra.
154. Szmirma (válaszként erre: 153. - 9a54129580)
2011. márc. 14. 09:28

Szia!

Mivel egyáltalán nem vagy túl súlyos , az a 3-4 kiló amit szeretnél, nem nagyon akar lemenni, valakin minél több a plussz annál könyebben fogy mert van honnan, de rajtad nem nagyon van plussz ezért megy nehezen szerintem.Igazából szerintem olyan nagy szükséged nincs is fogyokúrára, inkább csak alakaformálásra, dehát te tudod.

2011. márc. 13. 22:48

Sziasztok!

Az normális, ha még nem fogytam semmit? Két hete csinálom, kombinálva futással és alakformáló tornával, de semmi...Centikben mérem, mert nálam az a mérvadó, a zsírpárnákat szeretném leadni, de semmi. Valaki említette, hogy először a mellünkből fogyunk, de én még onnan se...Mit csináljak?

Már elég régóta mozgok különben, és azért kezdtem fogyókúrába, mert láttam,hogy sz@rt sem ér :( elég kellemetlen, hogy így érettségi előtt órákat pazarlok el felesleges edzéssel és ezzel a diétával gyötröm magam...mit gondoltok??

152. Szmirma (válaszként erre: 151. - MaggieMe)
2011. márc. 13. 16:23
Azt nem tudom mennyire volt népszerű , de én csináltam az biztos, már arra sem emlékszem honnan kaptam. Én szedek vasat( volt itthon még régebről és gondoltam beszedem ártani biztos nem árt, amúgy is lejárna lassan a szavatossága) , de szerintem én amúgy is vérszegény lehettem mert mióta szedem azóta nem vagyok folyton álmos azelőtt meg mindig majd el aludtam, bár lehet a fogyokúra miatt is vagyok frissebb. Plussz vitamint nem szedek, így is ekég sokat megeszek szerintem a sok zöldséggel, salátával, gyümölccsel.
151. MaggieMe (válaszként erre: 150. - Szmirma)
2011. márc. 13. 09:21

Nem is tudtam hogy ez a 90 napos már akkor is népszerű volt?

Én még emlékszem 3 évvel ezelőtt, az első pár hétre, 3-4 kg ment le, utánna hetente 80 dkg és 1,2 kg között. A három hónap alatt 16 kg-ot adtam le...

Egyébként azt írják hogy kell mellette vitamint, vasat is szedni, mert feléli a tartalékokat, ti szedtek valamit?

150. Szmirma
2011. márc. 12. 15:07
Tudom,hogy használ, egyszer már sikerült vele lefogynom de az nem mostanság volt hanem 8- 9 évvel ezelőtt, így arra már nem emlékszem milyen ütemben fogytam. Akkor még lényegesen könnyebb volt, nem kellett a családnak főzni, és gyerekeket etetni, akkoriban még otthon laktam és anyukám főzött.Így azért jóval nehezebb, nekem egy 2 éves kisfiam van akit azért még etetni kell, meg ritkán még a nagyobbat is( ha megmakacsolja magát) aki már 4 éves. De azért vannak napok amikor tudok olyat főzni amit ők is ehetnek meg én is, de persze azért ez nem mindig jön össze.De mindenképp szeretnék fogyni vagy 10 kg-ot , úgyhogy nem fogom feladni.
149. danzel21 (válaszként erre: 148. - Szmirma)
2011. márc. 12. 14:37
Akkor még nagyon az elején jársz.Én az első három héten fogytam a legjobban.Heti 2 kg ment le.Most már csak egy kiló körül megy le 7 nap alatt.Nekem is kisebb lett a mellem,sajnos onnan is megy le egy kicsi. :(De szerintem megéri csinálni,mert lehet vele fogyni.Én nagyön örülnék neki ha lemenne 68 kg-ra.Néha nagyon nehéz főlleg mikor főzök a családnak, meg ha etetem a 2 éves kislányomat.De elhatároztam magam és meg akarom csinálni hogy el tudjunk menni nyáron a gyerekekkel strandra, ugy hogy nem kell takargatnom magam.Nem voltam már vagy 3 éve annyira szégyeltem magam.
148. Szmirma (válaszként erre: 147. - Danzel21)
2011. márc. 12. 10:22
Ma van a 13.napom, még nem olyan rég kezdtem azért, de megnéztem az egyik nadrágomat könyebben összetudtam gombolni magamon.Ma regel a párom megállapította , hogy a mellem az már kisebb lett nahát ennek éppen nem örülök, de azt mondta a hasam is kisebbnek tűnik, de a fenekem szerinte semmit nem ment összébb, pedig azzal van a legnagyobb probléma.
147. danzel21 (válaszként erre: 146. - Szmirma)
2011. márc. 12. 08:19
Mikor kezted el a fogyókurát?A ruháidon látszani fog hogy fogytál.
146. Szmirma (válaszként erre: 145. - Danzel21)
2011. márc. 11. 20:16
Tudom,hogy így elég nehéz, engem is zavar mostmár egyre jobban ,hogy azt sem tudom, fogytam-e vagy nem, jó lenne egy mérleg.
145. danzel21 (válaszként erre: 144. - Szmirma)
2011. márc. 11. 19:59
Igen olvastam már rólla,de nagyon nehéz igy csinálni hogy nem fogyok.Remélem nem soká beindul újra a fogyás.
144. Szmirma (válaszként erre: 143. - Danzel21)
2011. márc. 11. 15:50
Nekem fogalam sincs mennyit fogytam nem mértem még magam, de egyébként az,hogy egyidő után leáll a súlycsökkenés az teljesen normális,mert a szervezet hozzá szokik ehez a táplálkozáshoz, csak várni kell egy kicsit és újra befog indulni, ezeket én is csak olvastam de szerintem logikusnak tűnik.De lehet,hogy ezt már te is olvastad.
2011. márc. 11. 14:51

Sziasztok!

Én 162cm és 83 kg-mal keztem . 6 hete csinálom ezt a diétát .Most 75 kg vagyok és 4 napja nem akar egy deka sem lemenni.Ti hány kilót adtatok le?

142. zunika
2011. márc. 11. 12:08

Sziasztok!

Na akkor a seggbebillentés jöhet nekem is :(

1 nap kimaradt a diétámból, mert nem mindig tudom megoldani hogy olyan kajám legyen, ami jó aznapra. "Építkezünk", vagyis lakást rombolunk, felújítjuk, konyha még sehol, bár gáztűzhely van.

Szóval gyümnap (amikor sikerült beennem kb. 6-7 szelet párizsit natúr, kenyér nélkül)utána, nem fehérjével kezdtem, hanem ettem mindent, mert így tudtam megoldani. Aztán tegnap tartottam fehérjét (rántott husi salival). Ma zöldséges rizst ettem, de annyira kívánom az édességet, hogy menten megőrülök :( És a reggeliket nem mindig bírom ki, mert sokat dolgozunk a lakásban, és olyan hangulatos ez a nomád kajálás :D (Kézbe fogott kenyér egy 2 cm-es szalámidarabbal, mindezt a felszedett, feltekert régi ócska padlószőnyegen ülve) :D

Szóval nekem is erő kéne, mert marha mód elegem van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most épp már a mogyorókrémes kenyér jár az eszembe :( :( :(

Éhes vagyok!!!!!!

141. MaggieMe (válaszként erre: 140. - Szmirma)
2011. márc. 11. 11:02
inkább a máj, a gombával fenntartásaim vannak, elvileg emészthetetlen...
140. Szmirma
2011. márc. 11. 10:23
Szerintetek a máj vagy a gomba az jó fehérje napra? A holnapi ebéden gondolkozom.
139. Szmirma
2011. márc. 11. 09:43
Engem is megvisel a gyümölcs nap, estére már a gyomrom is megfájdul, ,meg tiszta ingerlékeny vagyok egész nap
138. MaggieMe (válaszként erre: 137. - Szmirma)
2011. márc. 11. 09:19

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek! Kitartás a gyüminaphoz! Engem nagyon megviselt tegnap, elfáradtam estére...

Nekem ma fehérjenap, rakott zöldbab rizs nélkül:-)

137. Szmirma
2011. márc. 11. 07:35

Jó reggelt!

Ma gyümi nap, már megint.

Szép napot mindenkinek!

136. Szmirma (válaszként erre: 135. - 3c111cc40f)
2011. márc. 10. 12:58
Köszi az ötleteket!
135. 3c111cc40f (válaszként erre: 134. - Szmirma)
2011. márc. 10. 12:37
Én olyat szoktam, hogy hagymát olajon megpárolom, beleteszek 2 karikára vágott répát, fedő alatt összepárolom (wok-ban) a végén só, bors, szójaszósz. Rizzsel isteni fonom és tökéletes keményítőnapra. Szoktam még rizibizit (rizs, kukorica, borsó, répa), hagymás krumpli párolt káposztával.. Nagyon sok finom étel van, amit lehet enni
134. Szmirma (válaszként erre: 133. - 3c111cc40f)
2011. márc. 10. 12:29

Szia.

Rizses lecsóra már én is gondoltam,hogy azt is lehetne esetleg.Vagy csak sima lecsót.A parikás krumpli eddig még nem jutott eszembe, de nem rossz ötlet. Biztos fogok valamit újítani,mert ezeket a párolt zöldségeket nagyon nem bírom.

133. 3c111cc40f (válaszként erre: 130. - Szmirma)
2011. márc. 10. 12:20

Szia!

Miért csak párolt zöldséget eszel keményítőnapon?! Lehet enni paprikás krumplit, hagymás krumplit, rizst, lecsót, zöldségpörköltet, paradicsomszószt......

1 2 3 4 5 6 7

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook