Farmerama játék (beszélgetés)
igen, ma.
Farmerapa vagyok.
az új nick a rising cities miatt van, bejelentkezve marad reg után és ezért erről írtam.
akkor nem tud ide írni.
nekem ip váltásnál nem volt használható ez az oldal (küldföldi ip esetén)
Ha dinamikus IP címed van, akkor hiába nézik. Ha pedig több eszközön keresztül csatlakozol, vagy ha hide IP-t használsz (amit sokat használunk a játékban) akkor pláne... Majd kiderül, gondolom ez a jobbik éned, amivel be akarsz simulni.
Ha pedig nincs azonosság (amit igencsak kétlek), akkor én kérek elnézést. Nekem végül is 8.
Felesleges vita .... sziasztok.
Össze sem lehet hasonlítani a két stílust.
Maya a méhecske, vagy züm-züm (ki tudja, hogy hívják) tuti nem azonos kriszta10-el. :/
További szép estét!
Jesszusom.
Én most kitiltatom még anyámat is.
Basszus kész rémálmot csinált zümi.
Remélem ártatlanok nem esnek gyanúba.
Segítek hoxának :) Nem fog egyezni, ezt bátran ki tudom jelenteni. Annyit kérek, hogy az eredményt ide írjátok ki, mert most úgy érzem, bemocskolódott a hírem. Nem könnyű lenyelni, hogy Zümikével azonosítanak. Az ő stílusát nehéz überelni.
És nem kérek nyilvános bocsánatkérést, amennyiben kiderül az igazság, de azt igen, hogy legalább egyszer írjátok ki: Zümike nem azonos krisztával.
Köszönöm!
Ha gondolod, Ananké, addig nem írok, csak olvasok, és várom az eredményt "feszülten" :)
Most már én kérem, hogy nézzetek utánam!!!!
Nagyon nem szívesen szólok bele különböző vitákba, és gondolom, mindenki meg tudja védeni magát, most mégis megteszem!
kriszta10 régi "motoros", (ha értitek mire gondolok) lehet, hogy ide csak nemrég regisztrált, nem érdemli ezeket a jelzőket!
Többen voltunk, akik - ha nem is vita fenntartása miatt - beszóltunk zümikéknek, így mi szintén megérdemelnénk a letolást!
Na, azért nem, de egy helyes tippért az első helyes választ adó kap 1 azaz egy db kuponkódot (3. fordulós).
Tippeljétek meg, ki nyeri a hétvégi F1-es suzukai futamot! A tippeket ide írjátok meg okt. 06. reggel 7 óráig (az időmérő kezdetéig)! A nyertes privát üzenetben kapja meg a jutalmat 10.06-án du. 1 és 2 óra között.
Feltétel, hogy amikor ide írtok, a válaszotok sorszámát (jelenleg 138180.) küldjétek el privát üzenetben nekem, hogy ha befut egy hasonló este, mint a tegnapi, akkor ne kelljen átvizslatnom 8-10 oldalt. Így kisebb a hibalehetőség! Köszönöm! És sok szerencsét mindenkinek :)
Szia!
Van!
Nekem a papás-mamás a kedvencem;)
Sziasztok!
Van kedvetek játszani?
Szereti valaki a Forma-1-et? :D
Sziasztok!
Végre letelt a meló és zümmögésmentes a fórum.:-))
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?