Farmerama játék (beszélgetés)
1x1-es komfortba :)? Engem az idegesít, hogy a leszedésnél minden egyes kockára rákérdez, a végén már nagyon csúnyákat kiabálva szedem le.
Hááát nem tudom meglesz-e az event nekem, nem állok valami jól. Az este 10-kor nem tudtam learatni, mert egyszerűen annyira álmos voltam, hogy nem bírtam a gépig elmenni (visszavett az orvosom a pajzsmirigy gyogyómból, most meg alszom el folyamatosan), reggel pedig a gyerekkel kellett menni gipszet levenni és 11 után értünk haza (brutális mennyit kell várakozni a János kórházban, egész délbúdara jut 2 orvos) :(. De hát még van idő, 2 száz valamennyi óra.
A hordókat kirakom a szédültön, hogy haladjak, nagyon lassan érnek be.
Reggel nincs időm, örülök, ha végigrohanok a farmjaimon úgy-ahogy. De most hétfőre úgyis be akarom fejezni a növényeket, hogy csak a hordók legyenek hátra addigra.
Ha nem kéne munkába menni hétköznap, legalább kétszer végig lehetne csinálni az eventet (esetleg háromszor is).
Ha elfogyott a szupertrágya és egyéb érésgyorsító a hétvégén újra vehetünk farmaranyért kedvezményesen a hivatalos fórum szerint.
ha a sörfesztivál után tényleg jön a spanyol event, akkor lehet, hogy érdemes feltölteni a készleteket.
1 vagyont vertem el amíg 4 farmon elértem a 4. szintet. :(
És most a csatninak fele ára van.
Engem még nem ismertek, ezért nem is jelentkezem :S
Azért kérnék, ha lehet.
Kellene pár szomszéd még a szántó miatt. Ugyan ezen a néven vagyok ott is.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?