Farmerama játék (beszélgetés)
Nekem a hajnali 3-4 óra közötti időszak jön be leginkább. A normális ember olyankor alszik.
Cserenapon pl fényes nappal cuccolhatsz bármit semmi pénzért, olyankor senki nincs a piacon.
Én így csináltam. Éjjel kb 01-03 órakor megnyitottam mindkét farmot.
A fogadó farmon a 2. oldalra tettem.
Aztán a küldőn figyeltem a piacot.
Többször frissítettem, kb 1-3 percen át.
Ha nem volt mozgás kitettem a cuccot.
Villámgyorsan átléptem a fogadó farmra és a 2. oldalról vissza léptem az elsőre.
Egér megvesz és rögtön ENTER.
A ffrissítés vevésnél nem jó mert lassabb mint vissza lépni a 2. oldalról.
A gyorsaság akkor a legjobb ha semmi más nincs nyitva a gépen.
Hát nem :))))
Pláne ha lecsap a "farmgestapo" (motoron olvastam, fél órát fulladoztam a röhögéstől)
Szerintem sem kell bántani. Ő is csak védte a közösséget.
Az hogy sajnos tévedett ez elő fordul. Kár volt kilépnie.
Minden becsületes dazdát szívesen látnak itt és máshol is.
Tán vissza jön más névvel. Hisz ez a játék akkor jó ha van 1-2 közösség ahol megbeszélhetjük a taktikát-teendőket.
A 0.1 csp-s átjátszáshoz, gyors gép/net kell.
Hajnali 1 után elég csöndes a pálya. Meglepetésre, mindig kell számítani. Csak akkora tételt, illetve olyat vigyél át így, ami ha elvész, nem kerget a "sírba".
Vannak dolgok amit ma már 0.1-ért nem lehet átvinni. Mindig tegyél egy próbát kis mennyiséggel.
Illetve ez arra is jó, ha látod gyorsan lecsapja valaki, akkor éppen böngészik azt az árucikket.
Igazad van! A csillagoknál a legendáig meg se állok :) Bár kicsit még messze van, de kitartó vagyok.
Most kicsit mennem kell, de estefelé visszanézek. Szép napot, már ami még maradt belőle!
És ujjabban a rendszer is figyeli a piacot.
A túl alacsony áron kitett cuccaimat el is vette.
PL: 600 disznót. Azt hittem ríni" fogok.
Légyszi, ne bántsátok! Mindenki bizalmatlan az újakkal. Nincs gond, és szívességet tett nekem. Sikerült "beolvadnom" közétek, mivel tisztáztak :)
figyelő: ez is egy remek tipp, köszi! Őszintén én is ezen rágódtam, hogy csak akkor érdemes feltenni, amikor egyáltalán nincs mozgás, de még akkor is lehet olyan, aki figyeli az árakat, és lecsap. Majd kipróbálom mindkét, három módszert...
Nekem sok terméket elhappoltak amikor próbáltam átjátszani"
A segédeken: Ezért mindennap eladok a piacon szinte mindent aminek jó ára van.
Aztán veszek cseresznyés túrótortát küldök fel.
Ez a legegyszerűbb, és CSAK 1 szer fizetek 10% piaci díjjat amit levonnak.
Érdekes, én értem elsőre is amit leírtam;)
Bocs ha kusza volt a fogalmazás/gondolat menet.
Szívesen válaszolok bármilyen kérdésre.
Na, ez is olyan, mint amit ismim keresett 30-ast, de azóta se nagyon jött össze, talán 1.
Ritka, mint a rózsaszín párduc! Legalábbis az én 25-öm között :(
Na, de egyszer ...
Event kész? Mit gondoltok a nyereményekről?
biztosan tudom, hogy többek érdekeltek 14-es piacon, de cserenap előtt nem igazán fogsz találni csak nagyon alacsony szintű farmot.az meg már majdnem olyan, mintha te regiznél mondjuk 10-et, és megnéznéd a piacát és ami kell megtartanád.
Várj csernapig, és akkor biztosan lesz 30-40 körüli is.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?