Farmerama játék (beszélgetés)
Köszi a segítséget :)
Kaptam priviben is, azt is köszi!
Más: tudom, ciki, a tegnapi után főleg, de egyre jobban érdekel az egypiacos dolog. Még sose néztem, de persze, egyik kicsim se azonos. Azt a tanácsot kaptam, hogy írjam ki: 14-es piacon van valakinek fölösleges farmja? Most keresem először :)
Termelsz valamit a segéden, amikor nem figyel senki, olcsón átpasszolod a nagyra. (ez rizikós)
Megveszed a rendes ár alatt egy kicsivel a nagyról, majd szintén a nagyról kiteszel valami terméket drágán (ha a kicsi már elérte a 40. szintet)a kicsiről megveszed, és visszaküldöd a nagynak ajándékba.
Ha kisebb 40-esnél, akkor kiteszel a nagyról valami gyümölcsöt drágán, és így visszakerül a csp. is:)
Sziasztok! :)
(macska19) gazda és cirip37 SOS szomszédokat keres szántópucolásra.
Most írjuk: ha többször végigcsinálod a gazdaköriket, akkor kevesebb 100 %-os hordó kell.
Akkor beadhatod a teljesítéshez a kevésbé érett hordókat is.
Pláne hogy 750 darab 100 %-os kell a teljes felhősor kiváltásához, és alig többet kapunk a gazdaköriből, nem sokkal.
Kivéve, ha újrakezdjük a gazdakörit, én még nem vagyok kész, de morfondírozom rajta.
Most jöttem az este haza, de már megyek is tovább:-))))
Nagyon szép az idő, felmegyünk Nyékre, így ma már nem is találkozom Veletek.
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok.
Sziasztok:-)
Igen. A 300 csillag megéri. Több reppen fel mindenből.
Simán megvan minden event.
Sziasztok!
Verőfényes napsütéses jó reggelt mindenkinek!
Lehet hogy elkerülte a figyelmemet, az eredeti leírás szerint a söröshorókat nem aratja le az aratógép. Van azóta változás?
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?