Farmerama játék (beszélgetés)
Jó reggelt.
Akit érint: Nem kérek több felröppenőt, csak barkácsot.
Megint találtam magamnak munkát.
A kisebb segédekről, a gazdakörben kiszedem az aranyakat ahol csak tudom.
PL: étterem. 2x10 arany, birka gyapjú, tehén tej, tojás. Ennyi jut hirtelen rszembe.
Ha valaki tudja hol van még viszonylag könnyen kiszedhető írja meg.
Csp-én veszek cuccot, bedobom.
Hullámokban jön rám az álmosság.
Aztán ha van feladat feléledek. Picit megint aludtam 9-10 között. Így friss erővel végeztem.
30.300.
Végeztem. Mindenhol kinn a hordó. Juhéj. :)
nem sok egy kicsit a 300 ezer? :D:D:D
azért annyira nem elvetemült még a bp :D:D:D
Olyan, mint a szivarfás kirakós learatós event volt csak most hordókkal. A felreppenő csak érésgyorsító.
Először megcsinálod a gazdakört (olyan 320000 növény kell, most pontosan nem vágom) gazdakörbe megy a növény és az egyéb nyalánkságok, ott megkapod a hordókat, amiket ki kell raknod, ha beérik, leszeded és a főtéren a külön eventablakban bedobálod.
Remélem érthetően írtam le :)
Sziasztok!
Tudna valaki linket dobni a sörfesztivállal kapcsolatban? 5 napig nem voltam gépközelben tüdőgyuszi miatt, 4 napig lázasan aludtam. Most kezdek észhez térni, de nincs időm visszaolvasni mert minden munkámban elmaradtam. Előre is köszi!
Na, ezt nem értem, az előbb még álmosodtál, most meg ébredezel???
Tudod mit, én most kikapcsolok, mert hosszú volt a nap nekem is.
Így kívánok Neked és mindenkinek, további szép estét és jó csevegést a tévézés után.
Tartsátok egymásban a lelket, úgy sokkal könnyebb lesz a fennlét☺
Mit kívánhatok Neked? Jó izgalmas filmet, hogy el ne aludj!
Persze, enned is kell, különösen, ha éhes vagy.
:) Van videótár.
És lesz az elrabolva című film. + ennem is kell, mert ma alig kajáltam. És bizony éjfél még odébb van.
Az X-Faktor csak 21.10-ig tart.
Az ültetésed, az viszont valószínű nem addig. Le ne hunyd a szemed, mert túlérik a vetés!!!!!!
Én x faktort nézek. De van még melóm. Ki kell tenni a hordókat. 22 ó után. Előtte leszedni a földet. :((
Nincs kedvem. Éjfélig eltart?? Brrrr. Kezdek álmosodni.
Szervusztok!
Megjöttem, igen fáradtan, izomlázam van, de nem bántam meg, mert csodálatos idő volt.
További szép estét kívánok:-)
Köszönöm a sok kedves szót, a segítséget, de mára el kell tennem magam, várnak a kölykök (itt lenne egy szívecske, de nemtom, hogy lehet beszúrni).
Szép estét, kellemes csevegést minden kitartónak :)
Én ma 13-14 óra körül piacozgattam :DDDD
Szerencsém volt, mindenki ebédelt.....
Pont ezért.
Pusztujka ezentúl én is akkor garázdálkodom" :)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?