Farmerama játék (beszélgetés)
Kérem szépen akinek van megunt farmja,vagy olyan farmja amit már nem játszik! (80.szint felett)
Akkor én nagyon szívesen átvenném,és becsületesen gondoznám!Kérem akinek van ő írjon privit,előre is köszönöm szépen!
:( De másnak meg adtok farmokat?Nekem miért nem? :(
Már amúgy leírtam, :( kedves autós! :(
Már volt nekem egy 82-es farmom,de kitiltottak,és nem kapom vissza SOHA,sok dolgom volt azon a farmon,nagyon szerettem,és most nem szeretném megint előlröl kezdeni!Ugye megértitek?? :(
Miről beszélsz kedves autós???
Ha nekem lenne egy 86-os farmom!ÉN LENNÉK A LEGBOLDOGABB EMBER! :(
De senki sem ad!
Szóval,nekem még a 80-as...a 82-es szinten lévő körüli farmok is jók!Még amugyan örülnék neki! :(
Mert nem érted a feladatot.
A hordókat ki kell majd tenbni hogy beérjenek. Glükózzal lehet siettetni az érést.
Aztán a hordók beérnek, pontot adnak.
AZT KELL BEDOBNI,
Itt a Link, olvasd figyelmesen,
Kriszta!
Én visszaírtam neked levelet!De nem írtál vissza!Mi a baj?
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szép jó reggelt kívánok!
Ma nem mentem iskolába,mivel a többiek kirándulni mentek,de nekem hányingerem van a buszon!És nem tudtam menni! :(
Azért ehetsz bőven hogy meglegyen!!
nekem a bahamán kell 180000 a licsi-ig. de sosem lesz meg pedig lángosozom meg csokitorta bólé minden bevetek!!
Jó éjt.
Lógás. Megetetem a "rudit" 4 szeresen. Érted ugye?? :) És megyek tv-ni pihizni.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?