Farmerama játék (beszélgetés)
sziasztok!
eddig csak olvasóként követtelek benneteket,de most már szeretnék a csapathoz csatlakozni. sok segítséget kaptam tőletek a lekvárfőzőm 4.szintre történő fejlesztésére, hálás köszönet érte. most a pékséggel próbálok haladni a 3.szintről a 4. szintre.jó tanácsokat szívesen fogadok most is. mégegyszer köszönöm az önzetlen segítségeteket.
Reménykedni, azt lehet:-)
Folyamatosan azt tesszük:-)))))
Örülök, hogy itt lehetek én is!
Hiszem, hogy sokkal kellemesebb, és a régi lesz a fórum.
<strong>Sziasztok!
Kérlek titeket, hogy ha a fórum életét zavaró felhasználók regisztrálnak és szólnak hozzá itt, akkor haladéktalanul jelezzétek nekem privát üzenetben és kiteszem a szűrüket innen!
Üdvözlettel:
Hoxa</strong>
Sziasztok!
Rendszeresen olvastalak titeket, rengeteget tanultam tőletek, nagyon sajnálom, hogy ez az idióta egyszemélyes "társaság" így tönkretette ezt a fórumot. :(
Farmerama clubb zárt.
Így keressétek a clubboknál ha nem megy másként.
ZÁRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én léptem. Szeretettel várok minden régi barátomat ismerősömet. Azután hozhattok ti is másokat akiket ismertek.
Elég volt már az őrületből!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?