Farmerama játék (beszélgetés)
Üdv Gazdák!
A mai napon néhány frissítés, hibajavítás várható a játékban. Nézzük mik is ezek:
•Az ablakok fejléceinél betűtípus váltás lesz, hogy a magyar ékezetes karakterek megjelenjenek.
•A kerekkeréken a megnyert barkácscuccok szerszámai más nyereménynél is megjelennek, ez is javítva lesz.
•A gazdanapló betűtípusa is megváltozik és láthatóvá válik benne a Rackótól kapott ajándék is.
•A tippek kikapcsolása ismét működni fog megfelelően.
•A kirakott tárgyak fölé húzott egérnél megjelenik 1-2 mp után a buborék.
•Az Aloe Vera visszakerül a játékba.
Reméljük ezek az apróbb javítások elnyerik a tetszéseteket.
Otthon hagytam a kisokos füzetemet....tiszta totó, mire bejutok egyes farmokra.....:)
hiába a jelszóemlékeztető, az is totó, hogy melyik emailra lépjek be és , hogy annak mi a jelszava.....:DD
Pedig a napi belépést leakartam tudni a melóban.
Az ébredőknek, jó reggelt.
Aratás kész. Jó kis csp jött össze.
Hello.
Reggel meglett a lícsi. Ohjjeeeee. Nem sok volt kint belőle a piacon gyorsan fel is vásároltam mindet. Most belépek remélem tettek már ki újakat.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?