Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok.
Tesóm 77-es farmeramáját átadná valakinek, ha van én kicsi tanyám fiókja ha lehet ne nagyon kicsi szinten.
Akit érdekel írjon levelet.
Sziasztok!
A baby boomon kívül lesz ma valami?
Jó reggelt!
Köszi, ma lesz tán időm, és kipróbálom :) Hiába, a tapasztalat minden pénzt megér ;)
Jó reggelt.
nekem alvás aztán majd ha megébredek akkor elsz sex nap!
Jó reggelt.
SEX nap van. Ólakat ki.
Erre jó az ajándékozás: ő küldi neked ajiba, te meg neki szintén... Így is 1-1 engedély, csak ajándékozási engedély kell hozzá, nem cserés...
Na, kiokosodtam kicsit, most mindenkinek jó éjszakát!
Ha valaki keresne titokfát, titokólat, kergéseket, kereshet priviben, reggel olvasok :)
Jó dumcsit a továbbiakban :)
Köszi! Bevallom, volt egy partner, aki fel akarta tenni az ő cseretárgyát, nekem meg el kellett volna fogadni, de én kicsit tartottam tőle... És, igazam volt. Nem egy piacon voltunk, így megspóroltam neki egy engedélyt, meg persze magamnak is. Nem mintha sokszor cserélnék így...
Ti szoktatok ilyet gyakran? Jobb, mint az ajándékozás oda-vissza? Tapasztalat?
Akkor kérdeznék még egy dolgot. (bocs, de kezdő vagyok)
Hogyan működik a csere? Pl.: Felteszek cserére egy almafát, viszonzásként kérek egy diófát, és ezt bárki láthatja? Vagy kimondottan egy gazdának kell elküldenem a csereajánlatot?
A kereskedelmi: csp-ért beadhatod a fölösleges cuccaidat, nincs másik gazda a történetben.
A csere: ajánlatot tehetsz fel, vagy feltett ajánlatot fogadhatsz el :) Lehet, bonyolultra sikerült, de ha csinálod, sokkal egyszerűbb :)
Köszönöm szépen!
És azt még elárulnátok, hogy mi a különbség a kereskedelmi egyezmény és a csereengedély között?
Oké, de mi a garancia, hogy ajándék-engedélyt kapok :)
Nekem csak a csere engedélyeket dobta ki mindig :(
Így. Most veszel terményt bedobod. Átalakítasz és ad ajándékozási, csere, kereskedelmi engedményt.
Különben aranyért vehetsz. Hát nem ólcsóbb így az átalakítónál szerezni?
Most 250000 ért csináltam a legkissebben. 5 db 5 db- osat adot. Az 25 ajéndékozós engedély.
Ez aranyban kb 40-45 lenne.
Hát így csinálok csp-ből én ajándékozó engedélyt.
Csak annak kell engedmény, amelyik küldi.
Csp-ért nem tudsz venni csak aranyért, naponta ad a rendszer 1 db-ot, meg most a nuplonoktól is tudsz szerezni egy párat.
Cserenapkor majd röpködni fog a léghajó (de jó lenne már) és ott tudsz majd venni. :)
Sziasztok!
Hogyan tudok csp-ért engedményt venni? Még soha nem vettem részt ilyen cserenapon. Mindkét farmnak kell engedmény, vagy csak a küldő farmnak?
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?