Farmerama játék (beszélgetés)
infók a német pletykatopikban:
2012.10.30-2012.11.04-ig
Event növény: lábgomba
Event növény: agykarfiol
Felröppenő: horrorféreg
varjó ól
Pókfészek
Szükséges idő: 7:35 óra
Amit ad: 53 TP és egy pók
Táphoz szükséges: 1x szentjánosbogár
Az ól ára:
1400x Terrorvirág,
750x Vénusz légycsapója,
750x Koponyafa
Köszi :)
Mindennap olvaslak titeket, mostanság picit leült a fórum.
Köszi.Még soha nem cseréltem,nem is merek mert a hivatalos fórumon annyi csalásról olvastam.
Most a problémám az,hogy nem tudom használni a gépemet.Azt írja ki,hogy Hiba: 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE). Bejön a böngésző de semmit nem tölt be.Most átjöttem a szomszédba,hogy hátha tudtok segíteni.
A csere napon a gazdák egymás között cserélhetnek, vagy "piac száma" szerint megy a csere?
Korábban is volt már ilyen tudom, de nem foglalkoztam vele.
De most jó lenne citrom fa, tej és tojás fa, esetleg arany fa, meg valami "újabb fa"
Sziasztok!
nem is őszi szünet van hanem téli!!:)
Szép jó reggelt!
Szakad a hó nálunk!
Tesóm 77-szintű 14-es piacú farmeramáját elcserélné egy én kicsi tanyám játékra.
Akinek van az írjon levelet.
Hamarosan cserenap lesz. Utána biztos fogsz tudni szerezni a naggyal, azonos piacos kis farmot.
Hirdessed meg itt milyet keresel, biztos lesz jelentkező.
Esetleg regisztrálj egy pár kicsit, ha egyik sem passzol (32 piac van), akkor felajánlhatod cserére.:)
Belépsz a piacra választod az aranylevelet lesz ott egy gazda aki 88,88-ért árul, SwissFarmerX és itt egy szám ez a piacod száma. Ha van két azonos piacon lévő farmod, akkor "tologatni" tudod a dolgokat ide-oda. (Ez persze szigorúan tilos! Ha lebuksz kizárás jár érte.)
Lebukni pl. úgy lehet, elslattyogsz a hivatalosba. és közhírré teszed.:)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?