Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok!
A tavaszi fa, és a szivárványfa mit ad? Mert pontot nem sokat.
Végül is a lényeg. Csak a reginél kéne tanuló feladatot csinálni.
Ha becsukjuk, újra beírjuk a linket az már 2. belépésnek számít. Ekkor nincs tanulás.
Most termelek még tartalékba növényt. Úgy is élnek a tp növelők az ablakban. Utána hosszúakat vetek reggel, mert munkám van délelőtt itthon. De a borogatásokat azért szedegetem, mert ha nem lenne meg hiába termeltem le a növényekat.
Nekem működött. Igaz, minden egyes regizés után becsuktam, majd új ablak, bemásolni a linket, és nem volt tanuló feladat. Ma is regiztem, és jó volt. Próbáld meg így, ahogy leírtam.
Jó éjszakát!
Azért vess is.
12600 növényem van. + el van még verve is. Tehát kész vagyok.
De jégakku csak átlag 230-am van.
próbáld innen:
Akkor van időd rá még bőven.
Én szeretném kint látni már az óljaimat.
Hát ez az. Nég rengeteg kell.
Pedig a növényekkel már mindjárt megleszek. 11.000 fölött van már. Max 2 aratás.
Szia!
A méretek darabszámot jelölnek,annyival lesz több a pajtádban amikor a főtéren leszeded.
A négy különböző csomag:
Jegelőtasak csomag S: 2 db Jegelőtasak
Jegelőtasak csomag M: 4 db Jegelőtasak
Jegelőtasak csomag L: 5 db Jegelőtasak
Jegelőtasak csomag XL: 6 db Jegelőtasak
Nem értem ezt a jégakkus dolgot, pedig elolvastam az ismertetőben is. Ha a pajtában hagyjuk, tovább nő a mérete? S-ből lesz XL-es? Vagy olyan méretű marad, mint amikor összegyűjtöttem a városban?
Köszi a segítséget!
Aha.
No megyek szundizni, tv-ni picit.Aztán 14 ó elött újra hajrá.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?