Farmerama játék (beszélgetés)
A növényesem megvan. Ha lesz olcsón állat, akkor bedobom a hiányzó 2 szintet is.
NE KÖLTEKEZZ feleslegesen, :)
Nem kötelező végigcsinálni. Bedobhatod később is.
Persze minél magasabb, annál jobb:)
Sziasztok,
Készülődve a cserenapra ...
Keresek:
- rózsaszín fejlesztéseket (főleg terményt adót, de ól is érdekel) --- főleg ezt keresem!!!
- xxl fákat (bahama is: licsi xxl, kamkvat xxl)
- bahama fákat (brazil dió, gránátalma, csillaggyümölcs ...)
- cukorfa, sófa
- jávorszarvas tanoda
- pókfészek
- vb léggömb/léghajó
- arany gazdoszkár
- szambabari
Adok:
- sasfészek
- pocok
- maci
- bagoly
- jávor
- kenguru
- borz
- mormota
- mókus
- pillangó
- kergés tárgyak (rogyásig)
- barkácsolt/xl/xxl/+/++ ólak
- fák: gesztenye, citrom, ginkó, barack, magnólia, tojás, tej, bájital, aranylevelű ....
- japán akác (csak rózsaszín fejlesztésért, nem 1:1)
- titokzatos csemeték: sárgabarack, bükk, bodza, berkenye, karácsonyfa2011 ....
A fenti felsorolás nem teljes, ezért ha más is érdekel keress konkrét ajánlattal!
Szép napot kívánok!
U.i.: toronyóra elkelt, ne is keresd nálam!
Ha valakit érdekel, testvéremnek van egy 77-es szinten lévő farmeramája.
Ezt szeretné elcserélni én kicsi tanyám játékra.
Ha valaki elcserélné a tanyáját, írjon levelet.
Jó reggelt.
Nekem 2 állatos szint még nincs bedobva. De rég kiváltottam. Szépen jön mindenféle felröppenő.
Bocs. Szóval úgy értettem, hogy akkor is meg lehet csinálni ha a 2 kupa még nincs maxon.
Persze jobb mind 2 15%-on áll:)
köszönöm :) talán ha Hédikém nagyobb lesz és a géphez is ért majd, kezdek egy újat, vagy szerzek egy kb 20as szintűt. De most élvezem, hogy legózunk :D
A fantasyramát próbáltam ki, mert hajtott a kíváncsiság, de annyira egy kaptafa, hogy azt is gyorsan elajándékoztam.
Sziasztok!
Őszintén mondom nem bántam meg, hogy megszabadultam a farmjaimtól. DE ti nagyon hiányoztok :)
Most a szomszédasszonyom kezdett el játszani a lányával. Van is baj belőle bőven...
A kicsi gyorsabban akar fejlődni, anyu meg olyan ej ráérünk arra még típus. Nem rég nézegettem, hogy sokan adnátok magasabb szintű farmokat egy egy jó piacú kicsiért cserébe. Hogyan tudhatom, meg hogy melyik piacon vannak? Előre is köszi a segítséget!
Ha valaki a közeljövőben elakarná adni a farmját, akkor ide várok mindenkint sok szeretettel:
Szegényes ugyan még a klubb, de várok nagyon sok embert.
Ja rendes, és tisztességes embereket várok.
Sziasztok.
1x tapsifülest kaptam ma, az oké?? De merre találom?
Szia mindenki, ismét!
Cserenapról valaki?
Készültök már rá? Ajánlatok?
Sziasztok!
5 farmon már kiváltottam, megérte! Több a felröppenő nemcsak az eventeknél, hanem cukor+egyéb esetében is.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?