Farmerama játék (beszélgetés)
Én ma linkeskedtem mivel ólak vannak kint, csak kb 4-6 óránként kell belépnem aratni.
Tudom hogy van sok gomba az erdőbe. Mégsem mentem.
Erre most kaptam kb 2 kg nagyon friss ropogós vegyes erdei gombát.
A receptek, csak úgy száguldoznak már a fejembe.
Pár ötlet a kedvelőinek.
1. Májas töltött rántott gomba, tartárral. szalma burgonyával.
2. Medvehagymás-zöldborsós gomba pörkölt, galuskával.
3. Tárkonyos raguleves.
4. Gomba fasírozott.
5. Gombás-szalonnás omlett.
És mivel ma már lusta vagyok, eszem debrecenit. Gyors, fincsi.
Méd egyszer aratok aztán pihi. Mivel úgy is felébredek többször, remélem jó sok tp-ét tudok össze szedni.
Üdv Farmerek!
Mint azt már korábban jeleztük számotokra, a Nublonok ismét visszatérnek hozzánk. A csillagászaink megfigyelése alapján már elérték a tejútrendszert, és holnapi nap folyamán várható a landolásuk.
Az event várható kezdési időpontja: 2012.10.25. (csütörtök) 14 óra
Az event várható befejezése: 2012.10.27. (szombat) 14 óra
Tehát két nap áll majd a rendelkezésünkre, a Nublonok által tervezett újrahasznosító űrrobotgép használatára.
A Farmerama csapata
Adj' Isten Farmerek!
Holnap egy újabb akció veszi kezdetét:
Boldog ól nap
Az akció kezdete: 2012.10.24. (szerda) 10:00
Az akció vége: 2012.10.25. (csütörtök) 11:00
Az akció ideje alatt az ólak aratásakor dupla tapasztalatpont jár, valamint Retró ++ és Narancs ólfejlesztés vásárlásakor egyet fizet kettőt kap akció van érvényben!
A Boldog ól nap a Bahamarama szigetén élő állatokra is vonatkozik.
A műhelyben való építés nem egyenlő a vásárlással! Ebben az esetben nem kapunk két ólat!
A vásárlásnál figyeljetek rá, hogy nem érkezik felugró üzenet a sikeres vásárlásról! A menüben tudjátok ellenőrizni a vásárlás megtörténtét.
Az esemény kezdetét
az eventóra jelzi
a Hírek felületen olvashatjátok
Amit érdemes megjegyezni az akcióval kapcsolatban:
Az egyes bónuszok százalékosan összeadódnak, erre érdemes odafigyelni! Tehát a Boldog ól nap keretében egyéb bónuszok nélkül 200% tapasztalatpontot kapunk (×2).
További sikeres gazdálkodást kíván:
Sziaaaaaa:-)
Nem maradtál le semmiről.Fák napja van, és dupla TP, amit adnak:-)
Elkezdték. A 24 óra kedvezményes zászló az??
Na ski nincs képben miost bambulhat mi is lehet az.
Én sokat tenyésztek. Eszem lekit, + Minden körben a max bájitalt teszem az ólakra. 4-5 ?? db-ot.
Muszáj mert sok a farm és nem végeznék.
8 perc alatt érik be 1 tenyésztés.
Most a főfarmokon 3500 felett van raktáron bájitalom. + a paszuly is ad bájitalt.
Jó reggelt!
A cserefák nem jöttek össze. Erről ennyit.Egy rakat tehéntejfa cserealapot képez,majd csak össze jön valami.
Sziasztok!
Lett valakinek valami extra fája a titokfákból?
Nekem Eddig 15-ből 1 tejfa, ami ér valamit.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?