Farmerama játék (beszélgetés)
1 farmomon és is megszívtam. Rengeteg csp jött. A többi oké.
Azt is nézzük hogy a segédekről fel kell küldeni a cuccot cserenapkor.
1 engedély 2 arany. A több picit olcsóbb.
Nekem 30-as tételeket kell felküldenem. = kb 50? arany lenne.
Inkább most csp-ért szerzek engedélyeket.
Adj' Isten Farmerek!
Ez a hétvége sem fog eseménytelenül zajlani, lássuk milyen akciók várnak ránk:
Szupertáp akció!
Az akció kezdete: 2012.10.27. (szombat) 10:00
Az akció vége: 2012.10.29. (hétfő) 11:00
Az akció időtartama alatt a következő csomagokat vásárolhatjátok meg:
1-es csomag:
65 egység szupertáp
Ára: 49 Farmarany
2-es csomag:
175 egység szupertáp
20 üveg bájital
Ára: 125 Farmarany
3-mas csomag:
375 egység szupertáp
20 üveg bájital
2 egység szupertáp minden szomszédodnak
Ára: 249 Farmarany
Amennyiben a 3. csomagot (249 Farmarany) vásároljátok meg, a szomszédaitok is kapnak majd a vásárlás pillanatában Tőletek ajándékba kettő darab szupertápot.
Türelem, ha nem is azonnal, de minden szomszédhoz megérkezik az ajándék szupertáp.
Az ajándék szupertápokat a hírek menüben, az ajándékoknál tudjátok ellenőrizni.
Az akció kezdete: 2012.10.27. (szombat) 10:00
Az akció vége: 2012.10.29. (hétfő) 11:00
Az akció időtartama alatt a tenyészetekben ikrek születnek 49 órán át. Ezek kétpetéjű ikrek, tehát nem feltétlenül hasonlítanak majd egymásra. Az egyik újszülött a normál öröklődési szabályok szerint fejlődik, azonban a másik meglepetés, bármilyen lehet.
Ne feledjétek: az akció napján 10 óra előtt elindított tenyésztések, amiket már az akció keretén belül arattok le, ikreket adnak, azok viszont amiket az akción belül indítotok el, de utána arattok, nem adnak ikreket!
Mindenki figyelmét szeretnénk felhívni arra, hogy a denevértenyésztés lehetősége csak azok számára elérhető, akik a Halloween 2011 event alatt megszerezték ezt a képességet; illetve azoknak akik a havi rendszerességgel jelentkező telihold eventek során kiváltották Jack boltjában a tenyésztés lehetőségét!
Nézzétek át a tenyésztési ismertetőket a GYIK-ben, hogy minél jobb eredményeket érjetek el.
Juhtenyésztés
Nyúltenyésztés
Tyúktenyésztés
Tehéntenyésztés
Denevértenyésztés
Disznótenyésztés
Kecsketenyésztés
Lótenyésztés
Egy dolgot nem szabad elfelejteni: a tenyésztelepek szüretelésekor nem kapunk különleges felszálló tárgyakat!
Az események kezdetét minden esetben az eventóra jelzi és a Hírek felületen is olvashatjátok. A szupertáp akció kezdetét a léghajó megjelenése is jelzi a városban. Emellett a ezen topikban is jelezzük az indulást!
Az egyes akciók indulásakor érdemes egy ki- és belépést elvégezni!
További sikeres gazdálkodást és szerencsés tenyésztést kíván:
a Farmerama csapata
És a vásári zsetonok, cserenapi jegyek is jól jönnek.
Sziasztok
Testvéremnek van egy farmerama fiókja, ezt átadná valakinek énkicsitanyám fiókért cserébe. Egy kérése van, hogy a tanya ne a legkisebb szinten legyen ha lehetséges.
2x20000csp
Meg sem éri az egész..
Nekem mindig lefagy a nublonozás. Ki be lépek, hiába.
Aztán órák múlva belépek akkor jó. :(
Szia.
Ez igaz, és jó is lenne. :)))))
Főző műsorokat néztem a videó tárból, és Eszültem, taktikát kéne váltanom a játékban, a több tp érdekében.
Igen. A tölgyön szerezhetsz még 6 szomszédot.
Tapsi nem számít bele.
Ez a nublonos feladat, linkem eltűnt. Nem emlékezem pontosan melyik szinten mit kell bedobni.
Berakná valaki?
Ki mit nyert az átalakításon??
Sziasztok!
Azt lehet már tudni mikor jönnek vissza a Nublonok?
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?