Farmerama játék (beszélgetés)
sziasztok
még 2700 aloe hiányzik, de ez talán ma meg is lesz
nem tudjátok lesz még a spanyol eventnek folytatása?
Ha ma kitettem az ólakat, ráérek du aludni.
Belevágtam, csináltam még farmot. Reménykedem. :):):)
A mai
40 bájital, 20 sztáp, + 1 pörgetés amit ad a bárány.
Ez nagyon jó!!
Én ma belehúztam. Van ahol már megvannak az akkuk is.
Sztem holnap reggelre meglesz mind a 7 farmon amivel eventezek. 396 van a legkevesebb.
Tuti nem vok normális. Ennyit bevállalni?? Sok nagyon. De jó lesznek még a csillagok.
Volt hogy kihagytam 1-2 eventet, mindjárt feltöltöttem a raktáram amit az ólak adtak.
Nekem most a 4ből
1 xxl mandula
1 xxl cukorjuhar
1 sbarack
1 hulladék lett. :)))
sziasztok
ebből az új fából nem igazán osztogatja:( kb 150 fából lett 2-2 só, cukor és tej, 1-1 xxl narancs és szeder... a többi féléből átlag 6-8... szerencsére xl gagyi se volt sok.-)
valakinél lett???
Sziasztok!
Hogy álltok az eventtel? Most meg lesz a növényem, de a jegelő tasask nem biztos. Ez már olyan bosszantó, ha meg van a felröppenőm, akkor a növényem nem elég, ha a növény van meg, akkor a plussz dolog kevés.
Sziasztok.
Jegelőtasakot hogy tudok szerezni?Köszi a választ.
Szomszédokat kersek,mert akik voltak pirosak lettek és eltüntek. Pár szomszédom maradt,akik aktívak. 77-es színten vagyok.Nevem cincike64
Sziasztok, szép jó reggelt mindenkinek! :)
Van néhány szomszédtalan farm, aki gondolja, jöhet szomszédolni! ;)
noozimanoo
noozimanoo_2
noozimanoo_4
noozimanoo_5
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?