Farmerama játék (beszélgetés)
Ezt a fórumról hoztam:
"Google Chrome beállítások - speciális beállítások megjelenítése - tartalom beállítások - egyes plug-inek kikapcsolása: nálam itt két Schockwave Flash látszik. Az egyik 11.5.502.146 verziószámú, a másik 11.5.31.137. Én nem vagyok egy számítógép zseni, de a párom úgy magyarázta, hogy az egyiket a Windows használja, a másikat csak a Chrome, és valószínűleg a két verzió összeakad. A 11.5.31.137 verziószámút kikapcsoltuk, azóta minden tökéletesen működik."
Sziasztok! Csak nekem ilyen nagyon lassú a farm (ma és tegnap is ilyen volt) a gépemmel nincs baj, minden gyors, csak a farm lassú. Tudtok valamit, amivel gyorsabbá tehetem?
u.i. bocsi ha már elhangzott ez a kérdés, de ritkán nézem ezt a fórumot!
Gazdaraktár akció
Az akció 2013.01.17. (csütörtök) 10:00 órától, 2013.01.18. (péntek) 11:00 óráig tart
Turbó-malom akció
Az akció 2013.01.17. (csütörtök) 10:00 órától, 2013.01.18. (péntek) 11:00 óráig tart.
Dupla sebességgel keverhetitek tápjaitokat a malomban.
Nem értem, hogy mit jelent az a kérdés, hogy melyiket arathatod:-)
Eddig, nem is arattam, a fákat is csak 10 órakor.
Túrbó trágyát adtam minden Xl és XXl-es fának, hogy mielőbb újra beérjen, és mihamarabb leszedhessem:-)) Most holnap 11-ig dupla értéke van!
Sziasztok.
Boldog fa nap lesz 20órától, el ne felejtsétek.
Lehet venni gyönyörű xxles fákat féláron.....;)
Jól járt a bp!!! Mivel vettem volna juhart, ha visszakapjuk a régi fákat,de igy megmarad az aranyam.
Köszi szépen!!!
Szép napot!
Sziasztok!
Lehet, hogy hülyeséget káérdezek, de a Kacsa Kata turbótrágyája mit változtat a terméseken?
Boldog fa nap
Az akció kezdete: 2013.01.16. (szerda) 10:00
Az akció vége: 2013.01.17. (csütörtök) 11:00
Kacsa Kata turbótrágya akció
Az akció kezdete: 2013.01.16. (szerda) 10:00
Az akció vége: 2013.01.17. (csütörtök) 11:00
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?