Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is segítséget szeretnék kérni.Tudjátok e ha kíváltom a szabadság módot akkor azalatt az idő alatt ha mégis géphez jutok akkor tudok e vetni aratni?
Előre is köszi!
Sziasztok!
Nagy gondom van, nemtudom, hogy valamelyikőtök tud-e segíteni, vagy esetleg tudjátok-e kihez forduljak ezzel a problémával:
Minden nap használom a farmom, kettő is van nekem, mert másképpen gondozom mindkettőt. Tegnap még be tudtam lépni, elvégeztem a szokásos dolgokat. Ma lépnék be és azt írja ki mindkettőre, hogy ,,ezzel a felhasználói névvel és jelszóval nincs regisztrált tag,, . Ez hogy lehet? Hiszen még el is van mentve a gépembe a jelszó! Nem felejthettem el, mert minden nap ezzel lépek be. És mindkét farmomra ezt írja ki. Próbáltam jelszóemlékeztetőt kérni, ott is azt írja nincs ilyen felhasználó :(
Ugye nem veszett el a farmom? Feltörték volna? A jelszóemlékeztetőnek, akkor is működnie kell, ha feltörték, mert az email fiókomba már csaknem tudnak belépni! :(
Van valami ötletetek hogy hova kinek írjak ezzel kapcsolatban? Előre is köszönök minden lehetséges megoldást!
SZia!
Mindháromba bedobsz, és reménykedsz.:) Nekem a 1 és 3 megvan már.
Sziasztok!
A felhősorra kitehetőket hogyan lehet megszerezni?
azért a 10 trágyánál és víznél csak jobb egy kicsivel. Lesz még szuperebb is - talán!
Jó éjszakát!
CANDLES
A kód csak eddig érvényes: 2013.01.24. 23:59
Hogy mit is ad: 1.000 Csp
Sziasztok
A kerék gagyibb mint valaha:(
100 pörgetésből adott 3 lángost, 4 csatnit és egy citromfát. A többi javarészt bájital és trágya.
Mostanában aranyárban megy a trágya:D
Sziasztok!
Segítséget kérnék: tudna nekem valaki olyan kergés kitehetőket írni, amik 2010-ben voltak megszerezhetők?
Előre is köszi a segítséget :)
A városház téren katt a gazdakör alatti térre.
Ott látod mit tegyél,
Ki kell ütögetni a nyereményt. Kell hozzá a szülinapi lep is.
Jó reggelt!
A szülinapiba bedobáltam ,de hol látom mit adott "ajándékba"?
Szeretne valaki a szomszédom lenni?
Ha igen vegyetek fel bátran! Szorgos gazda vagyok :P
spanyat (77.szint)
spanyat2 (78.szint)
Ettől a játéktól, igen elálmosodtam:-)))))
Így megyek, és Nektek, további szép estét kívánok:-)
Emlékszem!
Lehet legközelebb meglepiként azt kapjuk, hogy visszaléphetünk 1 szintet.
Csak azt nem értem, hogy minek csigázzák az embert a felugró ablakokkal, mintha valami nagy ajándék lenne: beváltottad, úton van, aztán bedobja, hogy 10 trágya/víz.
Én beváltottam mindkettőt!! Egy élmény volt!
Izgatottan várom mi lesz holnap.
Talán kapunk 10 tapasztalatot, vagy esetleg 10 csengőpengőt!!
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?