Farmerama játék (beszélgetés)
Nálatok a növények darabszáma látszik?
Nálam teljesen fel van csúszva, a lap alsó két sorát látom:-(((
Sziasztok!
Ma csak most értem ide. Olvasom, hogy beszéltetek a kuponokról. Olvastam róla, de ez nem csak vásárolt gépekre vonatkozik? Mert amit nyereményként adott, az azonnal aktiválódott.
Üdv' Gazdák!
Bizonyára észrevettétek, hogy amíg az érintett fák
Idézet:
Körtefa
Datolyafa
Cseresznyefa
Mandulafa
Olajfa
Narancsfa
Birsalmafa
Szivarfa
Diófa
Cukorjuharfa
XL és XXL fejlesztései már új külsejükkel ékeskednek a még megreformálatlan fa-társaik között, azok alapjai is szintén kimaradtak a megújulás folyamatából a mai napon.
Aggodalomra azonban nincsen semmi ok, a lehető legrövidebb időn belül az érintett fák alapjai is új külsőben pompáznak majd.
A felmerült kellemetlenségért elnézéseteket kérjük, és köszönjük megértő türelmeteket.
a Farmerama Csapata
Üdv' Gazdák!
A mai napon néhány fa grafikája, követve a játékban történő folyamatos változást, szintén a megújulás "útjára" lép.
Az érintett fák, melyeknek grafikája modernebbé válik, a következők:
Körtefa
Datolyafa
Cseresznyefa
Mandulafa
Olajfa
Narancsfa
Birsalmafa
Szivarfa
Diófa
Cukorjuharfa
Igen ezt már próbáltam, de tudod nekem nem lenne fontos, hogy kézzel készített, meg kézzel hímzett műalkotások legyenek, több 10000Ft-ért, Nekem egy "mezei" varrónő munkája is megfelelne, mondjuk a két ruha ára 10-15 ezerért max.
Óvodák, iskolák fellépő ruhái sem kerülhetnek többe, szerintem.
Jó reggelt!
Szerintetek gyerekekre való magyar népviseletet árulnak valahol Budapesten? Két unokahúgomnak szeretném ajándékba vinni, már kaptam Magyar népmesés könyvet, meg Mátyás királyosat, de szerintem a ruhának örülnének a legjobban.
Szegénykéim nem sok mindent hallottak még magyar országról, néhány magyar szó kivételével.
Szia!
Te is régen jártál erre. Olvasni szoktam minden nap.
Jó reggel, nagyon szép napot Nektek is:-)
Itt süt a Nap, semmi okom búslakodni.
A farmerama enciklopédiájában bővebben is lehet olvasni róla, de ez a lényeg:
A kuponok a hozzájuk tartozó időtartamra minden munkást a rendelkezésünkre bocsátanak:
Aratógép
Vetőgép
Állatgondozó
Építőmester
A munkások ideje nem indul el azonnal a vásárlás pillanatában, Te döntheted el, hogy mikor aktiválod. Ehhez nincs más dolgod, mint a farmon a kombájnra kattintani
Először is jó reggelt!
Szerintem a kupon dolog ezután lesz bevezetve, de nem járok nagyon a hivatalosra. Ma megpróbálok utána olvasni, hátha találok valamit.
Nekem 7 farmom van , de most csak a 83-szintűn csináltam, reggel fejeztem be a munkások miatt.
Szerencsére nem sok bedobóst kellett pótolnom. Most a pajtát töltögetem. Sok sikert a befejezéshez!
Jó éjszakát!
Bocsika:-)
Most, hogy visszaolvastam, láttam meg a figyelmes kérdésed.
Köszönöm, megy, ha mondhatom, nagyon jól.
Egy baj ugyan van, hogy 5 farmon egyformán szeretném csinálni, na, azt nem tudom:-(
Még nincs kedvec farmom, mind az:-(((
Ugy a hetvenesek, mint a nyolcvanasak, szerintem, ez így nem jó.
Te kész vagy? Hogy sikerült most?
A só és cukorfánál még itthon voltam, de ez a kuponos, meg építőmunkásos dolog ez új. Ti használjátok ezeket? Szerintem én maradok a régi , megszokott dolgoknál.
Cserenap februárban? Na az még odébb van, de nem valószínű, hogy én itt leszek :(
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?