Farmerama játék (beszélgetés)
Most váltottam be az egyik farmomon, még él a kód a "cupcake"
Sőt vele egyidőben itt a legújjabb csodakód is:D
gifts
amit ad: 10 víz
Sziasztok
Lehet, nem szerepelt még itt az új kód
cupcake
amit ad: 10db trágya
Cserére ajánlok egy jávor-színpadot itt nektek. Ha valakit érdekel, kérem, jelezze, mit adna érte, de csak priviben érkező ajánlatokra tudok válaszolni.
ncore meghívót is tudok adni, ha valakit érdekel. Itteni kedves fórumtársamnak köszönhetően van saját belépőm, és már meghívót is tudok adni. Keress, ha érdekel!
Sziasztok!
Tudna nekem valaki sok-sok szülinapi lapot küldeni? Ha igen, írj privit, és adom a farmok nevét. + írd meg, mivel háláljam meg :)
ülönleges Kerekkerék
akció.
Kezdete: 2013.01.23. (szerda) 10:00 óra
Vége: 2013.01.28. (hétfő) 11:00 óra
Az akció ideje alatt a kerekkerék nyereményei át lesznek alakítva, még vonzóbbá téve ezzel a nyereményeket! Ezáltal még több különlegességgel is találkozhattok majd a keréken!
Ilyen különlegességnek számít:
Farmmunkás kupon 36 órára (ismertető)
2 db Répás-Almás csatni (ismertető)
Extra gyémánt rekesz a bónusz táblán 12 órán át* (ismertető)
*Megjegyzés: Ha többször is kiforgatjuk az extra gyémánt rekeszt egymás után, akkor azok ideje összeadódik.
Tegyétek hát próbára a szerencséteket, és zsebeljetek be minél jobb nyereményeteket!
Jó reggel...
Egyre hosszabb az érési idő is.:( Nem beszélve arról, hogy megint csak két helyen lehet ültetni a növényeket.
Ez kb olyan mint a cora polcpénze volt. Fizess te, ha bulizni szeretnél.
Boldog szülinapi event...:)
Hát, biztos igazad van:-))))))
Fogalmam sincs, melyik mellett maradok, egy ami biztos, az ajándéktól, nem estem hanyatt:-((((
Sziasztok. Egy kis segítség kellene. A gazdaköriben milyen növényt kér? Inaktív, hiába kattintok rá.
A csillagszórók mire jók és melyiket érdemes termeszteni és miért? Előre is köszi a segítséget :)
Egy kis matek,remélem jól számoltam!
A kicsi csillagszóró 4 óra, 34 tp, 5 csp,
a nagy csillagszóró 8 óra 56 tp, 8 csp.
131600 csp. értékű növény kell, ami a 8 csp-sből
16450 db.
A végén lesz 111400 tp, és 70330 csp nyeremény. Képeslap 505db.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?