Farmerama játék (beszélgetés)
HIába van hétvége, reggel 6 óta melózok és még nincs vége. 22kor elmegyek aludni és holnap reggel 6tól újra mókuskerék.....
Gazdálkodjatok helyettem is ;)
köszi
Lehet többet tudni róla?Vagy az előzőről? Hogy találhatom meg a farmerama fórumon az előző szülinapi leírást?Egyáltalán megtalálható még?
Sziasztok!
Köszi az infót a közelgő eventről!
Farmerama születésnap 2013
Boldog szülinapot, Gazdák!
Talán nem is hinnétek, de három éves lesz a Farmerama! Úgy gondoljátok, ezt az eseményt alaposan és illően meg kell ünnepelni? Igazatok van! Büszkén mutatjuk be tehát a legújabb eventet: a Farmerama idei születésnapi buliját minden hűséges játékosunk számára!
Január 21-től 29-ig annyi ajándékot nyerhettek, amivel egy üres pajtát megtölthetnétek. Ehhez persze az kell, hogy szorgalmasan segítsetek a szülinapi buli megszervezésében! A Gazdakörben adhatjátok le a farmokon begyűjtött csillagszórókat, és az új vicces feladatsor teljesítésével szülinapi lapokat kaphattok. Ha elegendő lapot gyűjtöttetek, irány a nagy szülinapi piñata! Dobjátok bele a szülinapi díszítéshez nélkülözhetetlen kellékeket és szerezzétek meg a lapokért cserébe a három különböző méretű ajándékot!
Ha pedig nem jönne össze elég szülinapi kellék, akkor akár díszszalagokat is dobhattok a piñatába, hogy az ajándékok még gyönyörűbbek legyenek.
Együtt hatalmas szülinapi bulit csapunk, majd meglátjátok, micsoda felejthetetlen élmény lesz idén is!
Találkozunk a piñata alatt, addig is bő termést kívánunk!
A Farmerama csapata
Jó reggelt!
Kellemes hétvégét kívánok:-)
Mega TP nap
Az akció kezdete: 2013.01.19. (szombat) 10:00
Az akció vége: 2013.01.20. (vasárnap) 11:00
Titokzatos ól hétvége
Az akció kezdete: 2013.01.19. (szombat) 10:00
Az akció vége: 2013.01.21. (hétfő) 11:00
Az akció keretén belül lehetőségetek lesz megvásárolni ezeket a rejtélyes ólakat.
A titokzatos ól a gazdaboltban vásárolható meg 15 farmaranyért az 1-es szinttől kezdődően, a Felszerelés menüponton belül.
A titokzatos ól "érési" ideje: 5:00 óra
Beszedéskor 400 TP-t ad, majd átalakul egy - a szinteteken is elérhető - óllá vagy műhelyes fejlesztéssé, véletlenszerűen.
A jelenlegi akcióban nem lesz új különleges ól, viszont négy ól utolsó alkalommal kap helyet a kínálatban, ezután kikerülnek a titokzatos ólak kínálatából:
Pillangókert
Mókusodú
Szülinapi juhakol
Kengurukarám
Természetesen ezek az ólak a későbbiekben bekerülnek a Gazdaraktár kínálatába (pontos időpont ezzel kapcsolatban még nincs, de biztos, hogy nem az akció után).
sziasztok...sos:)!!!...
itt kicsit hóhelyzet van, és lemaradtam a gazdaraktár akcióról... most vettem egy bagolytojást, ami a 2. lenne azon a területen, de nem engedi kirakni...
hogy tudom kirakni???
kösziiiiiiiiiii
Szép napot!
Előbb utóbb mindent megszokunk. Bér a pillangót nem tudtam és nagyon örültem, amikor visszacsinálták.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?