Fáncsika FanClub - avagy nem bolond itt senki! (beszélgetés)
Tényleg lehet távirányítani? Azt hittem fatális baromságot írtam, viccnek szántam az egészet.
Na tessék. Dee tesóval már viccülni se lehet.
Már rég elment, a többi meg alszik.
Én tutira nem találok oda, csak ha odaállítod a gépemet távirányítással. Azt nem lehet?
Dee, ne csináld ezt velem, hogy keressem meg azt a francot, mikor ide is alig találok vissza?
Muszáj????????
Istenem, milyen más világ.....nem mintha irigyelném.
Én csak itthon szeretnék maradni, hogy alkothassak. Minden vágyam egy regény írása, csak lenne több időm és nyugalmam.
Apróbb novellákat már szültem, egyiket a Faludy Gyuri bácsi is olvasta, de meghalt szegény mielőtt még véleményezte volna.
(remélem nem én tettem szegényt taccsra az írásommal)
Messze van Tőletek a kaszinó?
A férjed milyen gyakran jár?
Ami késik nem múlik.Majd hívlak, ha nem tudunk chatelni.
Ma valóban jó napom van 3x nyertem az imént az akasztófán.A kvízen feltettem az összes aranyamat.Remélem ott is nyerek.Már nyertem 2 jó barátnőt.
Hohóóóóó, az egész szép summa! Ügyes fickó a Te férjecskéd!
Te is szoktál játszani? És ha igen, nyerni is szolktál?
örülök hogy örülsz, szerintem ez volt várható...
Dee, Ti mióta leveleztek Kathyvel?
Hat csak ugy gondoltam, hogy felhivlak Benneteket, mert ma egyedul vagyok itthon. Mwegneztem a fenykepeket is.Nagyon klasszak vagytok rajta, tenyleg jol all Neked a csikos.
Fanika Te ugy meg voltal lepodve, hogy az csuda, ereztem a hangodon am!!
Kozben telefonalt a ferjem es eddig $ 850 a nyeresege, de mar nem jatszik tovabb, mert fel, hogy elvesziti.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan bolondítsunk magunkba egy férfit?
- Miért bolondul meg a magyar ember többsége, ha egy napot nem lesz nyitva bolt?
- Tojásrántotta. Te, mikkel bolondítod meg? :)
- Hogyan bolondítsuk magunkba a kiszemeltünket?Tippek?Taktikák?
- Mi legyek bolondballagáskor? :D
- T*köm tele van ezzel a bolond időjárással. Fázik a lábam. 😒🙄😬