Expressz Diéta (5 napra való instant étel) - Próbálta már valaki? (beszélgetés)
sziasztok! nekem ez az első napom. illetve már a vége. a ráadás hogy inzulinos cukorbeteg vagyok, így nem tudom mennyire fog hatni, egy picit magasabban tartom a cukrom, mert nem tudom hogy hat rá. (így is jóval kevesebb inzulinnal)
éhségérzésem egyáltalán nincs, ettől rosszabbra számítottam.
viszont a levesek íze brr. a paradicsom csak csak, de a sajtkrém az inkább rém... alig tudtam legyűrni. holnap pedig a kevésbé preferált ízek jönnek...
a lánykoromhoz képest 15 kg van rajtam, de sajnos ebből sok-sok víz. folyamatosan mozgok, voltam már orvosi dietetikussal karöltött fogyókúrán is de az sem segített, mert a víz nem megy le. valószínűleg most sem fog, de megpróbálom.
a két fő problémám hogy nem tudok sokat enni, a dietetikus szerint többet kell a fogyáshoz, és a csirkét ha nem muszáj nem eszem meg. akkor inkább bármennyi kiló leszek. :D na jó ez már volt két fő gond de van egy harmadik, sokízületi gyulladásom van, hol itt fáj jobban hol ott és ez elég sok mozgás formát kizár. de amit tudok megteszek a célért. min 5 kgnak le kell mennie még idén.
Én sem bántam meg hogy bele vágtam kb.2,5-3 hónapja,igaz én nem találtam olyan szörnyűnek!
Arra jó volt mint ahogy írtad hogy el indított bennem egy folyamatot a fogyókúra kezdéséhez,amit a mai napig folytatok!
2x5 napot csináltam végig,az első 5 napban le ment 4 kg,majd a 10. napra+ még 1 kg!
Sajnos mikor abba hagytam rá következő 1-2 napban vissza jött 1 kg,de mint már írtam arra jó volt hogy gyorsan bele kezdjek egy másik fogyiba!
Nem rossz ez az expressz diéta,csak pénztárca kell hozzá és persze tömve! :)))
Sziasztok! 2 napja fejeztem be 5 napig csináltam. 4,5 kg ment le de én 110-ról indultam. :(
Végigcsináltam becsülettel de szörnyű volt!!! Nem voltam éhes mellette, viszont a porok brrr életem top 10-es legrosszabb élménye.Szinte beerőszakoltam borzalmas az íze mindegyiknek. Nem bántam meg mert elindított bennem, velem egy folyamatot.
HAHÓ!!!
Senki nem csinálja már ezt a diétát?
Hol vetted?
Mennyit fogytál?
Pont jó volt ez a diéta ahhoz, hogy ne hiányozzon a testednek a szénhidrát.
Innentől már sima út, ha nem csábulunk vissza :)
Szép vasárnapot! :)
Nagyon örülök, hogy ilyen sikered van!
Nekem pár nappal később indult csak be, de számítottam rá, mert nem tökéletes az anyagcserém, de így is megérte nekem is.
Kitartást mára is!:)
Értem! Akkor sok sikert hozzá :)
Ha kipróbálod és jó, ne tartsd magadban :) volna még egy jó 7kg-om amit le kéne faragni :)
Szia. Örülök hogy neked jól sikerült a diéta :) Remélem sikerül a maradékot is letolni :)
Milyen ez a túrós tejfölös sajtos zöldséges diéta? Korábban csináltad már? Volt eredménye?
Kitartás az utolsó naphoz!
... jól elbeszélgetek magamban. :)) ... szóval az utolsó napot kezdem, és most már megköszönhetem, hogy itt írtatok erről a diétáról, mert nekem tökéletes volt. :) ... nem tudom, mennyiről indultam, mert féltem, ha ráállok a mérlegre, akkor leszédülök, de tegnap már rámerészkedtem... és mára még a tegnapiból is lecsúszott egy kg. Mindenhol érzem.... comb, fenék, hát, ... még a derekamon is jól látszik (ez a legneccesebb terület) Most filózom, hogy csináljak még egy hetet, vagy tartsak egy túrós, tejfölös, sajtos, zöldséges diétát. Mindenesetre motivációnak is kiváló volt ez az öt nap, most már a többi lemegy a következő héten. :)
Szép vasárnapot! :*
Sziasztok, jelentem ... a fejem és a vállam már normális méretű! :D
Egyáltalán nem nehéz betartani a diétát, semmi ingerenciám nincs a "bűnözésre".
Tegnap edzésen is voltam, tehát arra számítottam, hogy ma reggelre meg se találom magam a takaró alatt... de megvoltam. :)
Még csak félidő- szóval arra se foghatom :)
1-2 hét és elválik megindul-e újra lefelé. A kalóriát már nem akarom lentebb vinni mert ennyi kell hogy ne az izmaimat építsem le.
A mérleget meg sajna nem tudom hagyni mert pszichésen zakkant vagyok. Látom a mérlegen meg a ruhákban hogy mennyit fogytam eddig de a tükörbe nem. Ezzel régen is volt gondom, anno 65kg-osan is dagadtnak láttam magam sőt 58-al is csak azt mondtam hogy elmegy pedig az már karcsú a 176cm-hez. Nem baj tuti sokkal vékonyabb vagyok, húsvétkor megkérdezte anyósom van-e Mit enni itthon :) :)
Ne is mondd!!! Ráadásul ez mind zsírban jött vissza, még véletlenül se a 10-10dkg víz és izom jött vissza ami eltűnt :(
Ha azt nézem hogy leadtam 2.5kg zsírt és visszajött 0.8 akkor csak 1.7kg mínuszt tudok elkönyvelni ami már kevés ennyiért. És csak remélem több már nem jön vissza...
Szerintem az a 80 deka az víz. (vagy a Húsvét)
Hagyd már a hülye mérleged :D
Ne tegyél semmi mást, csak amit eddig. :)
Sziasztok lányok! Ki hogy áll a diéta óta? Én vissza álltam utána az eddigi 1200kcal-ás diétámra amivel eddig nagyon szépen tudtam fogyni. Az Expressz óta viszont feljött 80dkg, pedig amúgy se fogytam vele sokat :(
Lehet elrontottam vele az anyagcserémet hogy a hagyományos diétás már hizlal!?
Pedig az 1200-al bőven fogynom kéne mert a súlyomhoz, magasságomhoz 1700-1800 lenne a súlytartó. Nem tudom mit kéne tennem hogy visszaálljon a megszokott rend!?
További ajánlott fórumok:
- Ázsia Expressz, aki nézi, beszélgessünk róla!
- Ázsia Expressz - Beszélgessünk róla!
- Most találtam a hirdetést az expresszen!
- Ciki, de szeretem az Ázsia Expresszt nézni.
- Utazáshoz több napra ételkészítés. Mit vigyek, ami inkább diétás és el tud állni? Hűtő van, hely annál kevesebb lesz szerintem.
- 90 napos diétában fehérje napra mit visztek magatokkal enni, ha nem tudjátok se melegíteni, se hűtőbe rakni?