Expressz Diéta (5 napra való instant étel) - Próbálta már valaki? (beszélgetés)
Szia Rgyorgyi70!
Hol tudnám átadni?
Én Budapesten lakom a
14.kerületben.Ha kapnék egy elérhetőséget, hívlak
Üdv Ági
Sziasztok!
Nekem van 3 napra való komplett 12 darabos 6000 Ft-ért egyben eladó eredeti dobozában /darabja 500 Ft/
Akit érdekel írjon üdv
agnes49@citromail.hu
Sziasztok!
Engem is érdekelne megmaradt csomag ha esetleg lenne valakinek eladó! :)
Szia!
Nekem maradt meg pár csomag leves és egy csomag csokis-málnás smoothie.
Érd: tigrildi02@gmail.com
Sziasztok!
Nekem megmaradt 2 csomag gomba leves, illetve egy csomag csokis-málnás smoothie. Csomagját 500 Ft-os áron adom.
Ha valakit érdekel, írjon! Budapesti vagyok
Nekem is van egy eladó, hiánytalan csomagom, ha érdekel valakit kérjen írjon az anion.timi@gmail.com címre!
Köszönöm!
Sziasztok! Egy kedves ismerősömtől kaptam ajándékba egy teljes csomagot, viszont nekem nincs rá szükségem, mert most a tejtartalma miatt nem fogyaszthatom, úgyhogy egy teljes csomag eladóvá vált nálam. :)
A zabkásák és 3 smoothie lejárata 2019.12.30., a többié 2020.01.30. A dobozát sajnos már kidobtam, de a leírás meg van hozzá. Az eredeti ára 15300 Ft volt.
Nem tartozik szorosan a csomaghoz, de saját részére vásárolt szintén az anaturtól Lipo+ és Gambe Slim csomagot, azonban neki fáj tőle a feje, így 2-2 db megmaradt, mindegyik 2020.02. hó végi lejárattal. A Lipo eredeti darabára 3332Ft-ra jön ki, a Gambe Slim pedig 4233 Ft-ra.
Lipo: [link]
Gambe Slim: [link]
Úgy egyeztem meg vele, hogy a következő darabárakon szeretné eladni:
Expressz diéta 12000,-
LIPO+ lapos has gyógynövény koncentrátum 500ml: 2750,-/db
Gambe Slim Kollagén gyógynövény kivonat 500ml: 3750,-/db
Tehát ez egyben 25000 Ft, viszont ha az egészet viszed, akkor mi álljuk a postaköltséget. Külön-külön is eladjuk, de úgy a küldés ára a vevőt terheli, ami kb 1000Ft +/- 100 Ft (csomagméret függvénye). Foxposttal tudjuk küldeni. Végig velem tudtok kommunikálni, mert ismerősöm külföldön dolgozik ideiglenesen, szóval ha az árakkal van valami bibi, afelett nem én döntök személyesen, de a többit én intézem.
Akit érdekel, írjon! :)
Sziasztok!
Nálam is van egy majdnem teljes csomag eladó!
Akit érdekel írjon :)
miklos.rebeca@gmail.com
Sziasztok.
Én végig csináltam a 20 napos kúrát.Első héten lement 3kg,következőn 1kg aztán ez stagnált egy deka sem ment le a 20.nap végére.Igyekeztem lassan visszaállni a szilárd ételre és nem habzsolni és elrontani amit elértem.
2kg visszajött,de ezt a súlyt tartom azóta is pedig már "mindent"eszek(persze ésszel). :)
Véleményem szerint jó.Igaz az ízek nem mind jött be,de akarat kérdése.Én letoltam..a célért mindent. :D
Egy negatívumot tudok felhozni,hogy valami kiütés megjelent a bőrömön(egy ponton csak),de nem zavaró mértékben és amint abbahagytam elmúlt. :)
De mint minden ez is mindenkire másként hat ;)
Sok sikert hozzá mindenkinek aki kipróbálja! Szép napot ;)
Szia, még nem adtam el.Postázom ha szükséges. Néhány zacskó hiányzik a dupla adagból. 12eFt+ postaköltség.
Ha érdekel, kérlek írj a varju_andrea@freemail.hu emailre. Üdv, Andi
Szia! Ugye már eladtad?
kincshanga@gmail.com
Venném-vinném ha még megvan.... :) kérlek írj választ. Köszönöm!
kincshanga@gmail.com
Halíí!
Vennék sürgősen Expressz Diéta porokat! Budapesti- Gyöngyösi átvétellel, vagy előre utalás után postai úton!
Ha van felesleges porod, amit eladnál kérlek írj e-mailt a részletekkel!
barazsulycz@gmail.com
Előre is köszönöm!!
További ajánlott fórumok:
- Ázsia Expressz, aki nézi, beszélgessünk róla!
- Ázsia Expressz - Beszélgessünk róla!
- Most találtam a hirdetést az expresszen!
- Ciki, de szeretem az Ázsia Expresszt nézni.
- Utazáshoz több napra ételkészítés. Mit vigyek, ami inkább diétás és el tud állni? Hűtő van, hely annál kevesebb lesz szerintem.
- 90 napos diétában fehérje napra mit visztek magatokkal enni, ha nem tudjátok se melegíteni, se hűtőbe rakni?