Expressz Diéta (5 napra való instant étel) - Próbálta már valaki? (beszélgetés)
Szia!
Engem érdekelne a csomag. Megvan még?
Köszönöm, Reni
Szia!
Megvan még a csomagod?
Ha igen, engem érdekelne. :)
Köszönöm.
Sziasztok!
1 smoothie híján az egész csomag megmaradt nekem, sajnos az én hasam nagyon nem bírja. 15000-ért vettem a 20 tasakot, a rajtam maradt 19-et 10000 Ft-ért el szeretném adni. Ha valakit érdekel, írjon bátran. :) Sajnos a dobozát kidobtam, de a leírás és a tasakok épségben vannak. Budapesti átvétellel vagy Foxpost csomagpontra is el tudom küldeni.
Sziasztok!
Nekem Nupo diétás termékem maradt meg, ha valakit érdekel. Két bontatlan csomag (12 tasak) Caffe Latte és Áfonya&Málna. És két doboz amiből 1 csomag hiányzik (11tasak) Vanília&Mangó és fűszeres thai csirke.
Kedves Kata!
Megvan még a csomag? Engem érdekelne budapesti átvétellel.
Köszönöm,
Ildikó
Szia!
14 tasakom van, 6000 egyben, dobozzal. 7 leves, 3 zabkása, 4 smoothie. roberta790331@gmail.com
Sziasztok!
Vennék maradék tasakokat, budapesti átvétellel.
Sziasztok! Megválnék hiányos csomagomtol.Maradt 6 db leves, 4 db smoothie, 2 db zabkása. Együtt 5000 ft. Külön egyesével 500 ft
agnes.szeles89@gmail.com
Szia,
Gondolom, már nem aktuális, de még megvan.....
Üdv
DRK
Sziasztok,
tegnap kezdtem, de lekvár vagyok, nekem ennyi elég is volt. 13 adag étel megmaradt. Nagyon kedvezően átadnám egy nálam lelkesebb sorstársamnak......
Kedves Roxa7!
Abszolút egyetértek, hogy életmódváltással, 160 gramm diétával vagy keto diétával, de csak a cukor, finomított liszt elhagyással is sokkal egészségesebb a fogyás! Sajnos nekem nincs elég akaratom ezek elkezdéséhez, főleg a saját menürend kialakításához vagy a kész heti 5x2 rizs+cs.melles diétához. Tudom kicsit lesarkítottam a dolgot.. a lényeg hogy ez a poszt egy beszélgetős fórum erről a diétáról. Ha nem csináltad még és nem is akarod akkor majd elolvassuk ezt a posztodat egy olyan fórumban ahol az a téma hogy “ki-mivel fogyott? Mit ajánlotok?”.
Tudom hogy a poszt megírásakor a jó szábdék vezérelt, de speckó nekem bevált ez a diéta és tökéletes volt arra hogy elindítaon a megfelelő útra. Lent olvashattad hány cm ment le adott helyekről, büszkén mondhatom hogy azóta is tartom és még ment is le egy minimàlis.
Most kezden neki újabb 5 napnak 😊
Zuika! Hogy állsz? Sikerült számodra megfelelő ízvilágra fűszerezni a leveseket?
Én most sajtosat eszek, kicsit sóztam, nekem ez egész jól csúszik 😊
Meglepő, hogy még mindig sokan ilyen diétákkal próbálkoznak (turbó- expressz stb), holott az összes valamire való táplálkozás szakértő és edzéssel/diétával foglalkozó oldal világosan felvázolja, hogy ezek többet ártanak mint használnak.
Az évek alatt összeszedett felesleget nem lehet egyik hétről a másikra eltüntetni. Elhatározás - önfegyelem és idő kérdése a siker.
Sziasztok! Nekem is megmaradt 3napi adagom,ha érdekel valakit.
A tartalma: 8db leves, 3db zabkása és 4db smoothie. Ha valaki szeretné,írjon rám nyugodtan.
Sziasztok!
Ma elkezdtem az 5 napos diétát hát szörnyű íze van amiket eddig választottam😑😟 nem szeretném feladni, de a zabkása kb 1 óra volt mire megettem. Szerintetek baj, ha kihagyom a vacsit? Nagyon nem vagyok éhes😉
Sziasztok! Én is elkezdtem, de sajnos nem tudom letuszkolni ezeket a porokat. A harmadik után feladtam :(
Ezért megvállnék tőle jutányos áron. 3 adag hiányzik belőle (sajtleves, paradicsomleves, málnás zabkása)
Szia. -2kg, derék:-1cm has:-4-5cm itt a leglátványosabb a fogyás meg a fejemen 😂
Csípő:-3cm comb:-2cm
Olvastam a te eredményedet is nagyon szép! Gratulálok hozzá!
Nekem maradt 4napi adagom minusz egy zabkása,ha érdekel akkor a bolti ár feléért plusz a szállítási költségért meg szeretnék válni tőle,ha érdekel.
További ajánlott fórumok:
- Ázsia Expressz, aki nézi, beszélgessünk róla!
- Ázsia Expressz - Beszélgessünk róla!
- Most találtam a hirdetést az expresszen!
- Ciki, de szeretem az Ázsia Expresszt nézni.
- Utazáshoz több napra ételkészítés. Mit vigyek, ami inkább diétás és el tud állni? Hűtő van, hely annál kevesebb lesz szerintem.
- 90 napos diétában fehérje napra mit visztek magatokkal enni, ha nem tudjátok se melegíteni, se hűtőbe rakni?