Expressz Diéta (5 napra való instant étel) - Próbálta már valaki? (beszélgetés)
Nincs mit szégyellned, inkább legyél büszke az elhatározásodra.
Tartottál szünetet a két kúra között, vagy folyamatos?
Kiírni is belepirulok: 92,2kg, de már csak 89,1. A kezdősúlyomat ki tudod számolni, ha visszaolvasol. :D Én le nem írom, szégyellem magam miatta. :(
Második express kúrámat csinálom.
Én gondolok más kajára. Már várom, hogy szombat legyen. :) Nem mondom, hogy tele vagyok, de laktat annyira, hogy simán kibírjam. Aminek nem tudtam ellenállni, az a mérleg. Hihetetlen, hogy 3 kg-mal már kevesebbet mutat. 5 perce mértem. :O :D
Remélem nem lesz a vége. :D Fel sem fogom. Alig 2 nap. A nadrágomon éreztem ma, meg persze a hasam is kiürül ilyenkor, az is számít. De Úristen, olyan jó, lehet nyáron még egy 5öst beiktatok. :D
Ezzel én is így vagyok, nagyobb adag szénhidrát után éhen tudok halni :)
Több kisebb adagban sokkal jobb
Közben főzök a családnak, 2 kicsi van itthon szóval muszály, és baromi nehéz megállni hogy ne kóstoljam meg :)
Nem azért mert éhes vagyok, csak tudom hogy az finomabb :)
Nem tudom megítélni ruha alapján, mert január vége óta fogyózom leadva meg már 10kg-ot így már így is minden nagy rám :)
Ezzel gyorsítani akartam csak hogy ne kelljen 2-3 hónap a másik 10-hez
Mérleg szerint tegnap óta 80 dkg minusz
Remélem, délelőtt jön a futár, de ha délután, akkor is elkezdem, max átcsúszok hétfő délre. Ma már nem is ettem mást, csak tojást, simán kibírom holnap délutánig evés nélkül :)
Ruháidon érzel már valamit? Kényelmesebbek? :)
Igaz,ha időben megkapod a csomagot és holnap elkezded vasárnap kész is vagy :)
Én pénteken fejezem be, szombat reggel mérlegelek, nagyon kíváncsi leszek
Simán! :D
Hétfőn már nekem is fog jutni pici tojás meg sonka ;)
Még húsvét előtt-alatt elkezded?
Én pont végzek húsvét előtt így jut egy kis sonka meg tojás a pociba :)
Hátha a te orrodnak nem büdös :)
Én meg alig várom, hogy megérkezzen holnap az én kajám :D
Eléggé irigy vagyok most még rátok :D
Szagolnám azt a büdi gombát :D
Űzni kész :)
Huuuuu... Ez az epres a legfinomabb :)
Nyamika
Próbálom úgy nézni hogy az eredmény a lényeg, meg ennyi pénzért úgyse dobom a kukába - de ettől nem jobb az íze :)
Viszont a mait ügyesen megettem. Remélem 4kg meglesz az 5 napban
Igen, darabos, szerintem zab van benne, vagy nem tudom, de egyedül azt utálom. A többi jöhet (vagy inkább elmegy). :)
Szerencsére 3 dobozzal rendeltem, az egyiket Anyukámnak adtam, de maradt belőle 1 paradicsom és 1 sajtleves, amit ki fogok cserélni, és így megúszom a további gombaleveseket. :D
Nekem szerencsém, hogy alapvetően imádom a krémleveseket.
Nem az ízével van bajom, már az illatától öklendezem. Próbáltam fokhagymát tenni bele hogy elnyomja de a leves győzött :)
De most úgy néz ki megtaláltam a módját hogy ne legyen gond. Mókásan nézek ki de becsipeszeltem az orrom hogy ne érezzem a szagát 😁
Úgy néz ki így lemegy 😀
További ajánlott fórumok:
- Ázsia Expressz, aki nézi, beszélgessünk róla!
- Ázsia Expressz - Beszélgessünk róla!
- Most találtam a hirdetést az expresszen!
- Ciki, de szeretem az Ázsia Expresszt nézni.
- Utazáshoz több napra ételkészítés. Mit vigyek, ami inkább diétás és el tud állni? Hűtő van, hely annál kevesebb lesz szerintem.
- 90 napos diétában fehérje napra mit visztek magatokkal enni, ha nem tudjátok se melegíteni, se hűtőbe rakni?