Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Rózsapiros étel milyen van? Gondolkozzunk és abból egyél!
Ez mit jelent???
Én is nagyon szorulásos vagyok.
Milyen ételek oldják amúgy?
Igen, én vagyok az, aki nem kapott béltisztítót. Biztonságból szeretném, s főleg, mert alapból székrekedéses vagyok. Mivel bővíthetem szerinted a diétámat, kb egy hónapja tartom.
H.
Bernuska!
Nem tudom, nem emlékszem, h mondta volna a dokinő.
De meg fogom kérdezni, mert télleg nem érzek komolyabb változást, pedig jópár napja szedem.
Az nem vártam, h 1-2 nap alatt lesz valami, de azon már azért jóval túl vagyok...
Ma kevés barnarizst ettem vacsira, pulykahússal. Tudom, h húst nem szénhidráttal kéne, de ma így jött ki :-(
azt hittem, hogy már szedted ezt a béltisztítót!
Akkor előbb légyszi ismételd el, hol is tartasz!
Te voltál az ezek szerint, aki nem kapott a terápiában béltisztítót? De már az orvos azt mondta, hogy oké vagy, nem?
Ha most a biztonság kedvéért akarod azért megcsinálni, akkor két hetet ajánlok belőle, de úgy érdemes szedni, hogy ha valami vitamint vagy egyebet is eszel, akkor azt ne küldje ki belőled. Este ez legyen az utolsó és napközben kezdd, ebéd után.
Zsuzsi:-)
megjött a csomag, hogy kell szedni ?
Holnap kezdjem, vagy ma este ?
H.
Nagyon féltem az elején, mert úgy képzeltem el, hogy semmit nem fogok tudni csinálni, folyton a wc-re kell majd járnom...
De kellemes meglepetés ért, ahogy növeltem a bogyók számát, úgy lazult a székletem is, de nem folyt. 2-4 alkalommal volt székletem naponta. Most a 27. napnál tartok, már 4 napja nem szedem a béltisztítót, de a napi 2-szeri székletem megvan.
Azt hiszem régen még úgy volt, hogy csak ajánlásra lehetett megrendelni, Te magad egyedül nem rendelhetted meg.
Talán már ez megváltozott.
Sziasztok.
HOgyan lehet hozzájutni a Candcellhez? Régen szedtem Ökonetes dolgokat, de mára nem állok kapcsolatban senkivel a köréből.
Talán próbáld meg kiönteni...
Én megdöntöttem az üveget, úgy többet fel lehet szívatni.
Sok mindent megeszünk, amit nem kellene, mégis meggyógyulunk. Itt a lényeg az, hogy minél jobban közelítsünk a lehető "legméregtelenebb" és szénhidrátmentesebb táplálkozáshoz. A krumpli is javarészt főleg az elején tiltott, de én jobb híján végig azt ettem, mégis meggyógyultam. :)
Szóval, itt mindig az a kérdés, hogy mi ajánlott és mi nem. A döntés a "beteg" kezében van:)
Sziasztok!
Huuuuuuuuuu, de jó most itt!!!!
Olyan pörgős volt a napom, hogy levegőt sem volt időm venni, mert csak pihegek... 11 órakor reggeliztem, és most ebédeltem egy keveset. 9-kor még muszáj enni, hogy be tudjam venni a gyogyikat.
Zsuzsa! hogy én mit össze nem bénázok a candcell-el, az nem igaz: már csak egy kevés van az alján, így fél óra, mire kicsepegtetem...:)
Isten hozott Napra_forgó! Gratulálok a fórumolvasáshoz! :)
Az, hogy ott választódnak ki a méreganyagok, az nem jelenti azt, hogy tele is van velük...
Én végig ettem, és kigyógyultam!
Napraforgó jól írja, nem lehet májat enni, s egy jó darabig érdemes elkerülni.
A sütőtök jöhet!
Na, most rögtön bele is szólok... ;o)
Májat nem lehet, mivel ott választódnak ki a méreganyagok, tehát tele van velük...
Sütőtököt tudtommal lehet.
Köszi. :o)
Jövök még tuti... Meg is untok. ;o)
Lányok!
Erre még nem kaptam választ: Csirkemájat lehet? és sütőtököt?
Szia Napraforgó!
Én is kezdő vagyok a témában, de gyere bátran, szívesen látunk!!!! :-)
Szia Hajdina!
Gesztenyéből akkor marad a az "eská" főzőcske :-)
Én ma ragulevest ettem, tegnap este főztem, rengeteg borsóval és répával. De legközelebb melóhelyre inkább valami darabosat fogok hozni, ezt elég macerás volt megenni, nincs főzőkonyha a acégnél.Én amúgy B+ vagyok :-)
Mindenképp keresgélek még...
Sajna azért sem könnyű, mert nem tudok túl jól németül... De azért igyekszem. ;o)
A doki egyébként pozitív tapasztalat volt, mert teljesen képben volt és nem nézett hülyének. ;o)
Mondjuk tény, az orvosságon kívül akupunktőr is...
A mellett dolgozó másik doki, aki azt hiszem, a felesége, pedig természetgyógyász, homeopata...
Kíváncsi leszek, mi lesz az eredmény, és mit ajánl majd...
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok