Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
luice!
Még csak pár napja keveredtem ide, nem is ismerem többetek sztoriját, de tényleg sok erőt ad, hogy más is döcögve, találgatva keresi az utat :-)
Köszi Mindenkinek!!!!
Jav:
...édességelvonás 100%ban...
...és oxytarm....
Diót, mogyorót nem ehetek, allergiás vagyok rá. Marad a dejó, olyat még sosem vettem.
Tegnap csináltam karobos szeletet, mert mondta a adolkinő, h azért édességelvonás 1005ban nehezen fog menni. Egész jó lett :-) Két gerincsütő tele lett vele, most aztán el vagyok látva egy ideig :-)
Más: megkérdezte a ma a dokinőt, az összes bogyót kell szedni 3 hónapig... (protexincandidás, calc+magn, oxítarn, calivitaB+)
Hát én is csodálkozom, de ez van...
És megkérdeztem azt is, hogy a béltisztulásnak menniyre kell "másnak" lennie, mint előtte?
Azt mondta, h azért nem úgy működik, h álalndóan wécére kell szaladgálnom... merthogy ezt nem teszem...
Remélem azért jó nyomon vagyok :-)
Talán kezdenek visszajönni a normális érzékelőid.Chio dolgokat felejtsd el egy időre, kérlek! Bioboltban keress ilyesmit.
Császárszalonna talán jó, ha nem bolti, hanem házi. Túróstésztához ajánlatos a mangalica, de majd meglátod. Egyébként a füstölt dolgok is erősítik a pattanásokat, úgyhogy most, ha eszel, legalább meglátod, hogy hányadán állsz a füstölt cuccokkal.
A mangalicaszalonna helyett lehet már sima háziszalonnát enni? Vagy ajánlatos a mangalica? Helyett? Ezt jól megkérdeztem! Még nem ettem szalonnát, csak a zsírt vettem.... de holnap túróstészta a terv!
Ja és a másik: mi a helyzet a császárszalonnával?
Új nasit kerestem ma, kiírtam az összetevőit, érdekelne ez is: Chio burgonyaszirom (burgonykeményítő, növényolaj, burgonyapehely, só, emulgeálószer E471)?
3 hét múlva szülinapom lesz, akkor szeretnék megenni egy szelet tortát... és szerintem egy kis szelet elég is lenne, mert ami nem jó nekem étel, azt kaja után a torkomban érzem, mintha marna. Érdekes, régebben egy vödör paradicsomtól se lett volna semmi bajom, mostmeg 2 karika is elég...
Te szegény:-( Honnan kerül glutén az almába ?
Az embereknek fogalmuk sincs néha, hogy mit esznek...ma szerettem volna juhtúrót venni, mert a tehéntejben található tejcukorra allergiás vagyok, de juhturó nincs tehéntej nélkül, sajnos:-(
Sziasztok:-)
Volt ma ismét egy érdekes tapasztalatom, megosztom Veletek: az orvoshoz menet megettem egy finom magyar almát, de elkezdtem tőle egy kicsit fulladni. Megkérdeztem a doktornőtől, hogy miért lehetett. Bemért az almára, de nem vagyok rá allergiás, azt mondta, hogy valószínű, hogy penészgomba lehetett rajta, amit a két végén nehezebb kimosni, ezért azt javasolta, hogy ott vágjam ki.
Hát ez lett volna. Megint kezeltek. Ennyi.
H.
Szia!
Bernuska jól mondja, a mák és a dió vagy dejó is jöhet. A dióval nagyon vigyázni kell a penész miatt.
Eszembe jutott a szülésről...
Én még nem szültem, tehát nem tudom, mennyire fáj... Sőt, sajnos, ha szülök is császárral leszek kénytelen.
Ráadásul szerencsém van, mert a candidától nem fáj folyamatosan semmim, csak szimplám rosszul vagyok.
DE
Szeretnék gyereket. Hamarosan. És úgy gondolom, a felelősségteljes anyaság ilyenkor kezdődik.
Nekem pl azzal, hogy kiírtom a candidámat, nem csak azért, hogy én jobban legyek, hanem, hogy a leendő gyerekemet ne fertőzzem össze már akkor, mikor még bennem van...
Azt hiszem, ez pont elég motiváció ahhoz, hogy betartsam a szigorú és néha nem könnyű diétát.
És akkor még nem beszéltünk ugye arról, hogy a candida "apró" mellékhatása meddőség is lehet...
Király!!!! Imádom :-)
Csajok! Csináltam tegnap kölessütit.
(1 rész köles, 3 rész víz, kicsi olaj, édesítő, fahéj, az egészet beönteni tepsibe és majd 1 órát sütni...)
Valami csinált már ilyet?
Milyen állagának kell lennie? K.
Cszsuka!
A mákkal mi újság? lehet? K.
Beautiful!
A szülés "egyszeri" fájdalma egészen más, sztem mint egy állandó és visszatérő, kínzó fájdalom...
Nem mindegy, h egyszer megtörténik és el is felejted igazából a kellemetlen részeket, vagy minden napodat megkeseríti.
Én így gondolom...
Amúgy meg azt érzem rajtad, h nem a válaszokat keresed, hanem a kifogásokat sorolod.
Ha valóban kínozna a fájdalom, akkor nem gondolkodnál egy percig sem, h inkább betartod ami a gombák ellen jó.
Diétázgatni lehet, "candidadiétázgatni" nem... K.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok