Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
a sport nem hogy káros, hanem még hasznos is. Hiszen segít a szervezet méregtelenítésében. Kifejezetten ajánlott a diéta mellett valamilyen méregtelenítő tevékenységet folytatni, kinek mi jön be. Szauna, sport, séta, futás, biciklizés stb.
Persze nőgyógyászati gondok esetén a szauna kilőve, mert a gomba a nedves közgett imádja, és a túlszaporodást segíti.
Az én fiam napi 2 órát edz (táncol), állandóan ízzad, szóval méregtelenit.
A folyadék bevitel legyen meg, erre vigyázz.
A sport nem lesz káros..ne aggódj, nem leszel savas tőle ha erre gondolsz. Itt csak arra vigyázz, hogy ne merülj ki, mert ugye a diéta alatt az ember legyengül, főleg hogy ha nem eszik megfelelően.
Nem kell mást szedned. Max ugye a 2. időszakban a probiotkumok, és mondjuk Q10....
hát nem tudom, mindenképpen meg kéne nézetni a köpetett. Gondolom a körzeti orvos eltudja küldeni tenyésztésre, hogy mi okozza.
Elvileg lepedékes nyelv, szájszag szokott lenni a candida tünete. De mint tudjuk ezerarcú betegség, szóval akár ettől is lehet. Mindenképpen azt javaslom, hogy tenyésztésre küldjék el, baktérium, gomba meg amit még a körzeti doki javasol.
kosziii!eleg jonak tunik..lehet h legeloszor amikor elkeztem dietazni 10eve ezt kaptam egy termeszetgyogyasztol,de mar nem emlekszek pontosan.
Van meg egy olyan problemam h ilyen atlatszo kopet vagy h is irhatnam jon fel a torkomrol, nagyon ritkan sargas.Olyan mintha mindig lenne vmi lerakodas a torkomon.De ez mar nem most kezdodott.
Szerintetek ez lehet a candidatol?
koszi
itt találod meg
Candcell Supreme (gombaellenes folyadék)
A maga nemében egyedülálló, igen erős készítmény gombás betegségek gyógyítására (pl. Candida). Hatóanyagai kizárólag a gyógy- és fűszernövények köréből kerülnek ki.
Hatásai:
• Candida kezelése
• Gombás, bakteriális és parazitás fertőzés leküzdése
• Krónikus emésztési zavarok javítása
• Bélinfluenza és hüvelyi fertőzés elkerülése és gyógyítása
• Körömgomba kezelése külsőleg (körmökre cseppentve; belsőleg kapszula formában)
• A normális bélflórát alkotó baktériumok segítése
Ajánlott adagolás:
Ez a termék belsőleg és külsőleg is alkalmazható. Közvetlenül, belsőleg nem fogyasztható! Belső használat esetén ne vegye egyből szájba, hanem a folyadékot pipetta segítségével tegyük a hozzá mellékelt üres kapszulába.
Napi 3 x 1-3 kapszula. Érdemes napi 3 x 5 cseppel kezdeni, majd háromnaponta emelni a cseppek számát, 3 x 10, majd három nap múlva 3 x 15, -nők esetén, férfiak 3 x 20-ig emeljék. A kezelés 4 hétig, krónikus esetben 4-12 hétig tarthat. A teli kapszula is megemelhető 2-re.
Használata alatt – főleg makacs esetben – ajánlott a szervezet teljes tisztítása Total Body Cleanse-vel (T. T. T.) és Colon hidroterápiával. A kúra végén javasolt Whole Food for Women (nőknek) vagy Whole Food Vitamin and Mineral for Men (férfiaknak) szedése. (Mindez része a Candida terápiának.)
Várandósok és szoptatós anyukák nem szedhetik!
Csak terápia részeként adható – kivétel külsőleges alkalmazás esetén!
Szia!
Gratulálok a gyógyulásodhoz, bárcsak már én is ott tartanék!
Nekem szerencsére a gombák nem tették tönkre a hajam, de alapjáraton elég száraz és nehezen kezelhető. Ajánlom a ricinus olaj használatát! Nagyon szép, puha lesz tőle a haj, és a hajnövekedést is serkenti.:)
szia
Meg tudnad mondani milyen osszetevoje van ennek az okonetes gombairtonak?
vmiert nem talalom meg neten
koszi
1. Prolabor több helyen is van. Ha beírod google-ba kiadja hogy hol van
2. Használj a samponodhoz amikor mosod a hajadat grapefruit cseppeket. Olyan 10 csepp... minden hajmosásnál.
3. Igen..nálam is volt ilyen tünet..nem kell megijedni
Mindkettő!
Tápanyag is..és rohadt egészségtelen.
A candida diétában törekszünk csak olyan terméket fogyasztani amiben nincs adalék se tartósítószer.
A mű édesítőkben más sincsen
Oké, ezt mind értem. Megpróbálom újra leírni mit szerettem volna az eredeti kérdéssel.
Tehát én tudom, hogy használjuk. A kérdésem az, hogy MIÉRT? Azért mert tápanyag a gombának vagy mert szimplán egészségtelen?
Sziasztok! Kitartást kívánok minden diétázónak! Nekem is sikerült, meggyógyulni, nektek is fog! :)
3 kérdésem lenne még:
1. A prolabort hol csináltatjátok? (utca, házszám)
2. Volt valaki, akinek szétment a candidától a haja? Kiszáradt,kifakult picit, mintha nem lenne benne megfelelő folyadék, mintha le lenne "savazva " a hajszál? Csak a vágás segít rajta? A fejbőrtől kezdve már szép, a diéta hatására. kb 30 centi hajról van szó
Vajon ha lenövesztem, újra szép lesz mint régen, vagy ez mástól lehet, nem a candidától?
3. Egy ismerősömnek, hosszú és most elnézést a kifejezésért, nyák szerű, átlátszós, fehéres fonalszerű jön a széklet mellé. nyákszerű fonalszerű, hurutos, nem lehet nagyon szétszedni. Ez lehet Candida? (pl. gombafonal?)
Nagyon szépen köszönöm előre is!
igen
Na ilyet nem használunk..
Nem mindegy hogy milyen az az édesitőé
Ugye csak természetest lehet használni és azt is csak a 2. időszaktól.
Azok, xilit,stevia..nem táplálják a gombát.
De fruktóz és társai igen!
Nem véletlen hogy első időszakban még gyümit sem eszünk.
Sziasztok!
Nálam minden rendben, szépen csinálom a diétát, közben kísérem a páromat sörözni de én erős vagyok és zöld teát iszok mellette :)
Köszi a válaszokat megint, ha ez az oldal nem lenne, egészen biztos, h mindannyiunknak sokkal nehezebb lenne csinálni ezt a diétát. Szóval köszi, köszi, köszi, és kitartást, jó egészséget mindenkinek! :)
Lehet használni ütőport, DE jobban preferáljuk a foszfát mentest, vagy a szódabikarbónát!
Nekem ez utóbbitól ugyan úgy minden feljött!
Sziasztok!
Egy infó:
én sütőport nem használtam anno mert azt olvastam azt sem lehet így nagy nehezen találtam foszfátmentes bio sütőport a mediline-ban kb 350 volt és 3-4 darab volt benne jó nagy tasakok úgy négy kiskanálnyi van egyben.
Hát az eredményed azt jelenti, hogy az elmúlt 3 hónapban voltál candidás, de jelenleg nem vagy az.
Egyébként szélsőséges esetben amikor valakinél már nagyon el van a gomba szaporodva, előfordulhat, hogy az eredmény negatív és mégis candidás. Ennek az az oka, hogy a prolabornál a vérben a candida ellen termelt ellenanyag szintet vizsgálják, ha valakinél már annyira nagy a túlszaporodás, hogy az immunrendszere nem tud védekezni (nem termel megfelelő számú ellenanyagot), akkor abban az esetben is lehet negatív a vizsgálat eredménye ha az illető candidás.
Ez nem azt jelenti, hogy a te esetedben így van, de előfordulhat ez is.
Arra a kérdésre, hogy a barátnő miért gyógyult meg hamarabb mint a párod, azt tudom mondani, hogy a gyógyulásnak sok összetevője van.
Függ attól, hogy jól csinálja e valaki a terápiát?
Függ attól, hogy mennyire van túlszaporodva a gomba?
Van olyan aki 1-2 hónap alatt rendbejön, van olyan aki 1 év alatt.
A tünetek azért erősödnek, mert a gomba tiltakozik a pusztítás és a kajamegvonás ellen. És ez nem csak az első időszakban fordulhat elő, hanem később is. Ha jól csinálja valaki a terápiát, akkor ezek a tünetek egyre ritkábban és egyre gyengébben kell hogy jelentkezzenek.
A prosztata tüneteket nem igazán tudom a candida számlájára írni, ilyen esetről még nem olvastam, de ez nem zárja ki a lehetőségét, hiszen olyan sok tünetett tud produkálni.
Orális sexet nem javaslom tünetek esetén, csak nyugalmi időszakban.
A diétára azt írtad, hogy nem bírtad csak három hétig, legyengültél séfájt a gyomrod stb. Valamit nem jól csinálhattál, általában a kreatívitás hiánya miatt szokott lenni, hogy a diétát nem jól értelmezik és nem megfelelően étkeznek, nem biztos, hogy így csináltad, de elképzelhető.
Az én fiam 38 kg és 165 cm volt amikor a diétát elkezdte, és 1-2 kg fogyott utána szépen havonta hízott 1-1 kg. Nála pl az volt a gond, hogy a gomba felkajálta előle az élelmet. Sokszor evett 2-3 óránként.
Igaz, hogy az első időszakban meg van nyírbálva a lehetőség, de azért nagyon sok mindent lehet enni. Pl zöldségekből levesek (brokkoli krémleves, paradicsom leves, fokhagymakrémleves, céklaleves stb, főzelékek, grillezett hal, saláták, lecsó, paradicsomszószos durumtészta stb. szóval sok sok lehetőség van, csak ötlet kell hozzá.
Én változatlanul azt mondom, hogy készülj fel rá, járd körbe és kezd el a diétát.
Most mennem kell. Sajnos ritkán tudok csak felnézni, ha valami kérdés van akkor Kiscsije tudja az e-mail címem azt hétköznap nézni szoktam írj nyugodtan és ahogy tudok válaszolok. D
Köszönöm a receptet!
Barátnőm anyukája joghurt helyett krumplival csinálja, de mint olvastam krumplit nem lehet. :(
Az a baj a kenyér esetében, hogy a bioboltosok sokszor nincsennek képben, én pl ha bármelyikben érdeklődtem, akkor mindjárt elmondta, hogy ő is candidás volt és...., utána pl ajánlott mustárt, ami a diétában Tilos. Szóval én azt javaslom, hogy magadnak készísd a kenyeret, mert többen jártak már úgy, hogy pl kovásszal készült kenyeret kaptak candidásoknak ehető kenyér kapcsán és ez úgyszint nem jó.
Én reggel 5:15 kor keltem amikor a fiam candidás volt (amúgy most is) kb 5 perc alatt összegyúrtam az alábbi kenyeret betettem sülni és mire elkészítettem a kétféle reggelit, uzsonnát, letusoltam stb, már kész volt a friss kenyér 1 főnek 2 napra bőven elég és finom.
Ír szódás kenyér candidásoknak
25 dkg tönköly teljes kiőrlésű liszt
15 dkg zabliszt
1 kiskanál nyírfacukor
1 kiskanál só
1, 5 kiskanál sütőpor
1 kiskanál szódabikarbóna
1 kis pohár joghurt
5 dkg liga margarin vagy teavaj
szódavíz (én szénsavas ásványvizet raktam)
Elkészítés: Minden hozzávalót összegyúrunk annyi szódavizet adva hozzá, hogy puha de nem folyós tésztát kapjunk. A tésztát lapított gömbbé formáljuk, lisztben kicsit meghempergetjük, a tetejét kereszt alakban bevágjuk és 200 C fokon kb 40 percig sütjük.
Én nem pihentettem a tésztát, egyből raktam a sütőbe.
Tanácsok: Szóda helyett szénsavas ásványvizet is lehet használni. A vajat én meg szoktam olvasztani, sokkal könnyebb belegyúrni a tésztába.
A szóda kb 1-1,5 dl.
Elkészítési idő: 50 perc
szia warj!
köszönöm, hogy írtál!
elmentem a prolaborba!
az eredményeim: IgG: 36,2 IgM: 1,40, tehát negatív.
azóta ismét jártam urológusnál:
prosztatamasszázs utáni vizelet tenyésztés negatív, prosztata váladék tenyésztés negatív, vizelet gyorsteszt és tenyésztés negatív... az urológus szerint nálam nincs gomba és semmilyen más kórokozó sincs ezért ő már nem ad semmilyen gyógyszert. az, hogy a prosztatám miért duzzadt szövetileg meg miért ég a makkom csak úgy, meg miért csíp a húgycsőszájadék minden vizelés után arra meg nem tudnak választ adni. se ő, se más orvosok.
a partnerem elment nőgyógyászhoz ismét megállapították a candidát és már egy hónapja diétázik, és közben szedett flucohexalt (4 szemet, heti egyet) és grape cseppet meg kente magát canestennel, és borsavas kúpot is használt, ahogy az orvos kérte. néha jobbnak érezte, de most megint rosszabbnak. igaz nem méregtelenített, meg nem szedett probiotikumot, csak egyszerűen elkezdte a diétát és nem vitt be se cukrot, se élesztőt, olyan dolgokat evett amit szabad, szedte a gombaellenes flucohexalt.
nem is értem, mert itt is mindeki azt írja, hogy oké, hogy az elején felerősödnek a tünetek, de amikor ha betartja az illető a szabályokat és halad előre a diétában, akkor egy hónap múlva miért önti el a cucc ismét???
például az egyik barátnője állandóan visszatérő hüvelyi candida miatt elkezdett diétázni (nem méregtelenített, nem probiotikumozott, csak fél évig diétázott) és teljesen rendbejött és azóta sincsenek nőgyógyászati panaszai!
amúgy két hónapja nem merünk szexuális életet élni szóval biztosan nem fertőztem vissza, és amúgy is csak gumit használtunk az utóbbi 7-8 hónapban, csak az orális szexnél nem...
én is diétázgattam amúgy kb. 3 hétig bírtam, totál legyengültem és olyan szintű gyomorfájásaim voltak, hogy alig bírtam bármire is koncentrálni... ezért úgy döntöttem megvárom a prolabor eredményemet és aztán majd meglátom.
természetesen elküldöm a partnerem is vérvételre a prolaborba, de amúgy fogalmam sincs mit csináljunk!!!
ha nálam sehogysem mutatták ki, akkor én miért diétázzak?
hogy lehet az, hogy ha csak diétával és/vagy gyógyszerrel együtt szüntethető meg a visszatérő hüvelyi és egyéb módon jelentkező candida akkor az ÖSSZES hölgy akivel együtt voltam (és kimutatták náluk!!!) annak miután nem érintkeztek velem max két hónap alatt magától elmúltak a tüneteik diéta és gyógyszerek nélkül? (és később már nem jöttek vissza az új partnereknél...)
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok