Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Szia!
Szerintem ne keverd! Nem jó, ha egyszeree többféle szerrel irtod a gombákat, és alapból a szervezetednek nagyon megterhelő.
Sziasztok!
Csinalgatom a dietam ami ugy jo is, mar nem puffad a gyomrom annyira.Most kaptam nogyogyasztol egy gyogyszert(Fluctoner a neve).Ezt ugy irta fel h elso heten egy szem utana masodik heten megegy utana egy honap mulva es utana megegy honap mulva,ugyanis negy szem van benne.Emelle meg kaptam LActafelt meg majd beadatom a huvelyflora regeneralo injekciot.Most nemtudom h ez a gombairto igy eleg lesz e nekem,h csak ketot kell bevenni.Azon gondolkodtam meg megrendelem a cancellt vagy valami.vagy inkabb ne keverjem vkinek vmi otlet?
Hát én elolvastam azt a candida oldalt amit insanity01 ajánlott, de ez is csak összezavart. Az azt írja h nem ehetünk gombát, meg tenger gyümölcseit sem. Én azt hittem, ezeket szabad. A gombában nem voltam biztos de a másikban igen.
? :(
a csicsóka az ehet de ne vidd túlzásba. Általában nagyon felfúj.
Viszont a csicseriborsónak nagyon magas a ch tartalma azt kerüld az első szakaszban.
Amennyiben glutén érzékeny vagy abban az esetben te fogyaszthatsz kukorica lisztet pl. Aki nem az annak tilos!
A többieknek tilos minden amiben keményítő van!!!! Kukorica, burgonya és társai...
Hát fogyasztani lehet ha és amennyiben a többi feltételnek megfelel. Tehát nincs benne cukor, semmi tartósítószer, keményítő..vagyis amit nem tilt a lista!
Van ilyen listád????
Azt elfelejtettem írni, hogy nagyon sokat javult az állapotom, bár párszor bűnöztem, meg sajnos epebeteg is vagyok. Így sok mindent nem tudok megenni amit ti igen.
Szóval sok területen látványos javulás történt, de utólag jöttem rá, hogy nem voltam egyszerű eset valószínűleg.
Csak annyira készültem rá, hogy fél év múlva egészséges leszek, de látom már ez nem egy sétagalopp.
Sziasztok!
A véleményetekre lenne szükségem. Kb. 6 és fél hónapja kezdtem el a diétát, az itt leírtak alapján.(Bár a fórumra csak 1x írtam).
Orvostól segítséget nem kértem, mert az előző orvosom csak nyugtatót írt fel, és kigúnyolt amikor elmondtam a tüneteket. Bár orvost váltottam, de a másiktól már nem kértem segítséget. Szteroid, és többszöri antibiotikum kezelést követően jöttek ki a tünetek. Orr-fül gégészeti, ill. nőgyógyászati és húgyuti problémák is voltak.
Most már a fél év lájárta után részben még tartom a diétát, részben nem. Pl néha eszek krumplit és semmi panaszom, pár kanál tejfölt semmi panaszom.
Ha élesztős dolgot eszek pár óra vagy fél nap megfájdul a fülem, arcüregem, szúró fájdalmat érzek a húgyhólyagnál.
Grapefruit cseppet még szedek mindig. 2x 15-öt. Tudnátok javasolni valamit, hogy mit szedjek még?
Lehet hogy kéne felíratnom Nystatint valahogy?
Nugodtan ehetsz heti 2-szer glutén mentes,kukoricából készült ételt,ha más tiltott összetevő nincs benne.Jó pár glutén érzékeny ismim gyógyult meg candidából úgy,hogy tartotta a kúrát,és kukoricából is evett mértékkel.
/én most tisztítókúrát csinálok,még ebben is fogyasztható alkalmanként./
Sziasztok!
Ez a 2.napom és azt szeretném kérdezni, hogy glutén mentedós dolgokat fogyaszthatunk e? Köszi
Sziasztok!
A diéta első szakaszában vagyok és az lenne a kérdésem, hogy csicseriborsót és csicsókát ehetek-e? Előre is köszönöm!
Köszi! Én most kezdtem a 3. évet a diétával. :))
Meg lehet vele barátkozni. :))
Ilyet ne is mondj hogy béna vagy!
Azért ez nem egy egyszerű diéta
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok