Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen édesítőt lehet használni pontosan???
Hol lehet beszerezni és kb. milyen árra számítsak???
Január óta diétázom, még semmit sem édesítettem de most nagyon szeretnék...
Légyszi válaszoljatok! :)
less be a candidás receptekhez, pontosan nem tudom most a nevét,de a hoxán megtalálod.sokjorecept van fent, ami jo szigoru diétára is.
és ne csalj,nem éri meg:D
Mondjatok már légy szíves egy átlagos napot a szigorított diéta alatt!
Sose szoktam megtervezni, hogy mikor mit eszem. De most megfogom, mert az a gyanúm, hogy különben itt kószálnék, hogy nincs mit ennem és előbb-utóbb csalnék valami szénhidrátossal :D
A sovány húsokat mikor lehet visszahozni kb?
A nevére kattintasz, az adatlapja jön fel, ott az interaktivitásra, a naplóknál pedig a napló címére...
A tejsavra nincs írva semmi, csak az, hogy mikor csomagolták és meddig jó. Beszéld meg a patikussal!
Ez olyasmi, mint pl. a parafinolaj, arra se írnak semmit.
Nagyjából egy evőkanálnyi megy 2 deci vízbe. De attól függ, hogy milyen koncentrációt adnak. Nagy bajt nem tudsz vele csinálni, csak csípő-égő érzést okoz, ha töményebben használod a kelleténél.
Köszi, Mirandola, remélem, hogy rá van írva, hogyan kell használni a tejsavat, mert még nem használtam ilyesmit.
Biztos nagyon butának gondoltok, de valaki leírja, hogyan kell megnyitni Törpilla naplóját.
Előre is köszi!
Szia Zsu!
Igen, elmentem azóta néhány orvoshoz. :)
Az influenza miatt a körzetimhez, aki antibiotikumot javasolt természetesen (vírusos mandulagyulladásra) amit megköszöntem szépen és nem kértem.
Elég sokáig tartott, de végül kikúráltam magam mindneféle gyógyszer nélkül. Az olajfát beszereztem és be is szedtem egy dobozzal. Most ott tartok, hogy hétvégén ismét sikerült rám ragasztania néhány betegnek az influenzát. Most ismét beteg vagyok, bár egyenlőre még nem annyira mint egy hónapja. De akárhogy vesszük is, ez sehogysem jó, ezek szerint az immunrendszerem teljesen padlón van, amit eddig is sejtettem... Muszáj valamit tennem, mert nem eshetek ki állandóan a munkából.
A Candida kérdésben is tovább kutatok. Most 2 orvoshoz járok és reménykedem, hogy végre jó kezekben vagyok. (Mi mást tehetnék?) Szóval a megközelítésük szerintem eddig jó. Az én gomba értékem már nem kimutatható laborban. Azóta csináltattam még kettőt és az jött ki, hogy határeset. Viszont a párom még nem szedett semmilyen gomba irtót, így ő kitűnő alany a vizsgálathoz. Végre mindketten úgy gondolják, hogy nem elég engem kezelni, hiszen a párom is fertőzött. Így történhetett meg egy alkalommal, hogy amikor leutaztam vidékre kezeltetni magam, minek következtében sokat javult az állapotom, miután ismét sikerült együtt lennünk óvszer használat nélkül, újra fellobbantak a tüneteim és sokkal, de sokkal rosszabb volt mint előtte. Egész pontosan iszonyú kínokat éltem át. Akkor még sajnos nem tudtam, hogy mi ez az egész, így nem gondoltam az óvszer használatra sem és arra sem, hogy ő visszaadhatja nekem. Tehát most várjuk az ő eredményét és mindketten egyszerre fogjuk majd elkezdeni a gyógyszeres kúrát. Az eddigi gyógyszerszedéssel is az volt a gond, hogy max. egy, másfél hónapig szedették velem nagyobb dózisban. A doki most rávilágított, hogy ez kevés volt. A gyógyszert kisebb dózisban kell szedni, hogy lehetőleg ne terhelje a májat és sokkal tovább, 3 vagy akár 6 hónapig. Közben persze folyamatosan májfunkció vizsgálat, immunerősítés,és kiegészítő bogyók. Ez az egész egyenlőre teljesen logikusnak tűnik. Bízom benne, és remélem be fog válni, mert az állapotom semmit sem javult. OK, már nem kell általában tízpercenként a wc-re szaladnom a hólyaggondok miatt, de szerintem ez nagymértékben köszönhető annak is, hogy jó ideje nem vagyok hajlandó antibiót beszedni, illetve a diétának. Ezzel együtt világossá vállt, hogy így meggyógyulni nem fogok és valamit tennem kell, mert így nem mehet tovább. Hát egyenlőre itt tartok.
Sziasztok,
már egy ideje olvasgatom a fórumokat én is, és már így is sok mindent tanultam, de úgy érzem még közel sem tudok mindent, amit kellene. Kedves warj, megtennéd, hogy elküldöd nekem is azt az anyagot? Priviben elküldöm az email-címem. Nagyon megköszönném!:)Amúgy ez a 4. hetem a diétában, és a 2,5 éves orvostól-természetgyógyászig járás után már csak bennetek bízom!;)
Jókat kérdezel:)
Nekem egyszer volt rá igazából szükségem, szülés után felborult a természetes flórám a stressztől. Gyakorlatilag már az első alkalommal szinte megszüntette a tüneteket. Azért érdemes párszor ismételni. Két-három napig reggel, este.
Simán tejsavként kell kérni, azt érdemes megkérdezni, hogy milyen hígítást ajánlanak a használatakor.
Mivel a tejsav baktériumok a hüvelyflóra természetes védelmét biztosítják, ezért bármikor lehet alkalmazni, amikor szükségét érzed.
Van erre "szofisztikáltabb" termék is pl. a Colpo Cleaner.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok