Esmya tapasztalatok (beszélgetés)
Nem írtad melyek megyébe laksz, jobban tudunk segíteni.
Leginkább a megyeszékhelyen lévő kórház. De van hogy 1 kisebb város szülészetét ajánlják.
( mert nem futószalagon szülnek a kismamák, van idő a betegekre )
Sziasztok.Nem rég találtam rá erre a fórumra,és megosztanám Veletek a véleményemet,tapasztalatomat.Múlt év szeptemberében vettek észre nálam egy férfi ökölnyi nagyságú miómát.Nem sok jó véleményt olvasva belevágtam az Esmya kúrába.Én személy szerint az ellenségeimnek sem kívánom a sok gyötrelmet,szenvedést amit a gyógyszer okozott. Majdnem 10 kilóval gyarapodott a súlyom az elmúlt 3 hónapban,a menszeszem kimaradt,felborult a hangulatom és a hőérzetem is. Úgy éreztem magam mint egy klimaxos. A gyógyszer végeztével elmentem kontrollra. Jött a szomorú valóság hogy kb 1 mm-t ment össze a miómám. A dokim azt mondta,várjuk meg míg újra lesz menszeszem,utána újra kontroll. Az elmúlt napokban úgy érzem,mintha le akarna szakadni a méhem. Kicsit félek,mit hoz a jövő... Ajánlott a II-es női klinikán egy orvost,aki elvileg csodákat tesz laparoszkóposan.
Mindemellett szeretném a segítségeteket kérni,hogy találjak egy dokit,aki segít megszabadulni a miómától.
Előre is köszönöm.
Kétségbe esett 21 éves lány.
Mellékhatás... Juniusba fogyott el a 3 doboz utsó szeme. Tavaly novembertől gyakran fáj a lábam. Nem zsibbad, ez valami más, szorítást érzek.
Nem ám 1 mellékhatás ez?
Az embolizacio es az ESMYA bogyocska sikeresegerol is jo lenne hallani ,aki tudott kihordani babat,mert legtobb no aki itt van 30 feletti es tovabb es a legtobb no azert valasztja ezeket a megoldasokat,mert a miomatol meg akar szabadulni,gyermeket szeretne,ami a mioma miatt nem lehetseges. A ket dolog osszefuggesben van,mert ha az egyik nem jonnbe akkor johet a masik...
Van olyan orvos aki csak hallotta a betegeitol,h talan ez jo van aki jo penzt kap a gyogyszerugynokok es mivel uj gyogyszer biztos ,h nagy reklamja van a nodokik kozott.
Arrol nem lattam cikket,h ezt a gyogyszert ,a piacra dobasa elott milyen statisztikat zart,mennyire volt sikeres.
Az is jo nehany nonel,ha mioma nem nol tovabb,de vanakinek nem hat egyaltalan es kozben felboritja a hormonokat ,hizast ,szorosodest es vizesedes es tovabb sorolhato a mellekhatasok okoz,amit jo ha elolvasa az ember es a gyogyszer szedese elott,h a szedese alatt figyelni tudja a valtozasokat.
IGEN,nagy dolog ,ha verzest is csokkenti vagy meg megis szunteti a 3honap alatt,de ezt egy eleten at nem lehet szedni.
Szoval ez nem vegleges megoldas.
Miomasoknak feludules ez a 3 honap,nincs para a verzes miatt,de a mellekhatasok ott vannak...
Kedves Viva
olvastam a bejegyzesedet,az embolizaciodrol...
azota,h alakult az álapotod,a miomad mennyit valtozott?
erzel vmi valtozast azota???
KB 2012-2013 óta ajanlja a Embolizacios doki,akkor jottbe forgalomba es igen draga volt tamogatas nelkulmajd fel millio forint teljes aron.
IGEN ,"kiserleti nyuszik"
ez meg nagyon babacipoben jar,SOK-SOK MELLEKHATASSAL MEGSPEKELVE....
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Ex-candidások tapasztalatai
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?