Érdi tragédia.... Mi a véleményed erről a hírről? Iker babákat gázolt egy autós:( (beszélgetés)
Egyébként azt nem tudom, hogy vezetsz-e, de nem a csúnya Nap süt az ember szemébe, hanem olyannyira tükröződik az aszfalt esetenként, hogy tényleg semmit nem lehet látni. Nekem az anyósülésen napszemüvegben be kell csuknom a szemem valamikor, de ezt mikor vezetsz, nem teheted meg (bár nyitott szemmel sem látsz többet).
Senki nem mondta, hogy nem fogja vállalni a felelősséget. Sőt, nincs is más választása, mivel a föld alá nem tud elbújni.
hat ha a babakocsit az uton toltak, akkor a sofort meg fel is menthetik!!
a masik,az, hogy miert nem tesz vallomast, annak megvan az oka!! valoszinu sokkos allapotban van!!
a ket kicsi eletet maskor toljak a jardan..
Mi lenne a szituáció, ha Te, vagy a párod, esetleg édesanyád, vagy bármelyik családtagod lenne az autóvezető?
Erről az oldalról is érdemes végiggondolni.
Abban igazad van, hogy nem a babakocsisoké az út hanem az autóké. Én legalábbis így nevelem a gyerekeim. De vannak szabályok az atusoknak is például az út viszonyoknak megfelelően közlekedek. Tudom mennyire egyszerű lehet elütni egy kivilágítatlan biciklist éjszaka.
De sajnos itt az a legnagyobb hiba, hogy nem figyelünk egymásra. Ha nekem van elsőbbségem inkább neki megyek, de akkor is nekem van. A biciklist el lehet ütni, ha már olyan hülye, hogy világítás nélkül megy.
Nem értem, hogy itt egyes hozzászóló, miért védi a sofőrt???
valaki mondja meg nekem mit kell azon védeni, aki még vallomást sem tesz, annak ellenére, hogy két kis életnek vége?
ne pártolja senki azt a személyt, mert nem érdemel pártfogást!
nem mondom, hogy a szülők nem hibáztak, de itt a sofőr vezette az autót, az, hogy sütött a nap, nem mentség!
nem kell védeni...bármelyikőnkkel megtörténhetett volna, akkor is védenétek azt, aki vezette az autót?
IGEN IS VÉTETT? ÉS EZÉRT BÜNTETNI KELL!
Majd a rendorseg a szakertokkel karoltve megvizsgaljak a korulmenyeket.
Valoszinunek tartom, hogy megosztott felelosseggel zarjak az ugyet a sofor meg felfuggesztett buntetest kap. (amennyiben a Kresznek megfelelo modon es allapotban vett reszt a kozlekedesben)
Az nem gondatlanaság, hogy az autósoknak fenntartott úttesten toltak egy széles ikerbabakocsit a szülők??? Erre mentség az, hogy kevés a járda vagy keskeny???
Odasüthetett a nap a sofőrnek, akármi, egy másodperc alatt is megvan egy tragédia, és ha elédvág hirtelen valaki, akkor sem tudsz megállni... aki vezet, ez tudja.
Igen, bármikor elüthetnek bárhol, nem kell nagyot hibázni vagy részegen vezetni hozzá. De nem hívom ki magam ellen a sorsot, hogy az úttesten flangálok hozzá.
Ezt én sem értem,hogy a szülőkről nem mondanak semit?
Csak az ártatlan pici babákat sajnálom,hogy meghaltak hizen Ök nem ártottak senkinek.:(
További ajánlott fórumok:
- Mit szóltok, hogy az egyiptomi tragédia áldozatainak gyűjtést rendeznek?
- Tényői tragédia
- Ha meghal a magzat az anya meheben, miert kell az anyanak megszulnie? Nem lehet kimeletesebben kezelni a tragediat?
- Családi tragédia
- Nemrégiben súlyos családi tragédia történt, nem tudom feldolgozni... szerintetek menjek pszichológushoz?
- Kannibalizmus a XX.században - egy tragédia ami megrázta az egész világot