Érdi tragédia.... Mi a véleményed erről a hírről? Iker babákat gázolt egy autós:( (beszélgetés)
Ezt most kb. úgy írtad, mintha szándékosan, tudatosan tolták volna ki a babakocsit az autó elé!
Arról nem is beszélve, hogy ír valamit egy újság (amiben amúgy elég sok kamut írtak már nem egy üggyel kapcsolatban)
és egyből mindenki ráugrik.
A rendőrség még nem is nyilatkozott, nincs még teljes körű vizsgálat az ügyben.
Nem azt mondom, hogy a szülők nem hibáztak, de azért nem kéne őket is egyből keresztre feszíteni.
Én azért kíváncsi lennék az ő verziójukra is!
Nyilván alapból már az is nagy hiba, hogy az úton mentek a babakocsival....de mint már írtam korábban is, biztos volt okuk rá.
Valószínű nem csak úgy jókedvükből sétálgattak a forgalmas út mellett...
Szerintem ez a bekötés egy olyan dolog, hogy a gyerekek 90 % nincs bekötve a babakocsiban. (az első hónapokban)
Nekünk most pl. olyan babakocsink van, aminek van egy mózeskosara és egy sport része.
A mózes kosarat az első pár hónapban használjuk, de ha akarnám sem tudnám bekötni, mert nincs benne biztonsági öv.
És nem azért mert gagyi babakocsi, hanem mert a legtöbben nincs is!
Sajnos azt nem tudhatjuk, hogy mi lett volna, ha be vannak kötve...lehet az ütközés erejétől akkor sem történ volna másképp a dolog.
De nagyon sok itt a Mi lett volna ha...! :(
Így is, úgy is szörnyű ez az egész! :(
Nagyon sajnálom a piciket, a szüleiket, nagyszüleiket.
Egy dolog furcsa nekem: ha szemből a babakocsinak ütközik az autó, és a gyerekek kirepülnek, akkor hogy lehet az, hogy a babakocsit toló személy(ek) nem sérül meg.
Ez csak akkor lehetséges, ha oldalról ütköztek, szinte az autó elé tolták a babkocsit.
Ekkor viszont a soför nem tudta elkerülni a balesetet.
Èn azèrt valamit nem èrtek, illetve furcsàllok, ès kövezzetek meg ha nem jòl làtom, de meghal a mama 2 unokàja, ès neki van kedve nyilatkozni az ùjsàgnak? Van lelki ereje hozzà? Ha az èn anyukàmbòl indulok ki, biztos nem nyilatkozgatna, meg kèpeket mutogatna. Majd a temetèsről is lesznek kèpek? Mert nekem durva volt, mikor a terhes anyuka meghalt 3 gyerekèvel, nagyszülők naponta nyilatkoztak, ès felhàborìtò volt nekem, hogy mèg a temetèsről is voltak kèpek.
Bàrmelyik csalàdtagnak most ez a legfontosabb tènyleg? Nem tudom megèrteni ès elfogadni. Magambòl kiindulvs az ajtòt is magamra zàrnàm.
Rèszvètem amùgy a csalàdnak.
Az biztos: a tragédiát emberi tényező okozta.
S bárki hibázott, a szülő, vagy a sofőr, a babákon már nem segít, ha kiderül az igazság. Ha kiderül.
És az is biztos, hogy mindkét fél életében kitörölhetetlen nyomokat fog hagyni a baleset.
Az ügyvédek nem reklámozhatják magukat, így a jelentősebb, nagyobb figyelmet vonzó ügyekre maguk ugranak a hírnévért cserébe, gyakran egyszerre többen... valószínű itt is ez van.
És én is szó nélkül aláírnám az orrom alá dugott meghatalmazást bármelyik "sztárügyvédnek" ha ő pattanna az ügyemre, nagyobb biztonságban érezném magam mellette, mint a helyi dr. "Gipsz Jakab" mellett
Nekem az is marha érdekes, hogy este fél 9-kor történik a baleset. A nőt beviszik az érdi fogdába. Onnan átszállítják Pestre, ott tölti az éjszakát. Reggel pedig felkeresi őt az ügyvéd. Szóval egy éjszaka alatt talált neki a családja ügyvédet, nem akármilyet, sztárügyvédet.
(Csak úgy hangosan gondolkodom.)
Akárhogy is nézzük, a legtöbben csak feltételezünk, találgatunk. Ki tudja, pontosan mi történt?
Majdnem senki. A részigazság még nem igazság.
További ajánlott fórumok:
- Mit szóltok, hogy az egyiptomi tragédia áldozatainak gyűjtést rendeznek?
- Tényői tragédia
- Ha meghal a magzat az anya meheben, miert kell az anyanak megszulnie? Nem lehet kimeletesebben kezelni a tragediat?
- Családi tragédia
- Nemrégiben súlyos családi tragédia történt, nem tudom feldolgozni... szerintetek menjek pszichológushoz?
- Kannibalizmus a XX.században - egy tragédia ami megrázta az egész világot