Érdi tragédia.... Mi a véleményed erről a hírről? Iker babákat gázolt egy autós:( (beszélgetés)
Én ezért vagyok felháborodva, mert úgy is bezárják, akkor miért nem tesz vallomást?
Akkor nem érdemel pár év börtönt az ilyen???
Szomorúan olvastam nemrég, hogy a másik baba is meghalt:(
Meg sirattam őket...nincs erre mit írni, szomorú:(
Őszinte részvétem a családnak!
Ma reggel egy "szakerto" kepek alapjan es lemert tavolsagok alapjan, hogy a jardaszakasz, ami mellett a baleset tortent, 120 cm szeles. Szerintem erthetetlen, miert az uttest szelen toltak a babakocsit.
Nem lennek a sofor helyeben, nagy lelki teher lehet egy eletre....ezzel a traumaval egyutt elni nem konnyu.
Jo kerdes, vajon miert az uttesten mentek a szulok?
Sajnos ez gyakori probléma:(
Nálunk elég széles járdák vannak,és sűrűn kerülgetem az úttest közepén a babakocsit toló szülőket:oo -Aztán meg csúnyán néznek,hogy mit keresek arra:oo
Igen, én is láttam, egy idősebb férfi szintén alátámasztotta mennyire vakított a Nap.
És milyen jogon gyilkosozzák sok helyen szegény sofőrt? Elég baj ez neki...senki sem tudhatja mikor kerül ő hasonló szerencsétlen helyzetbe!
Itt a sors alaposan elrendezte a dolgokat...:(((
Egy másik fórumon írta egy érdi...elgondolkodtató...:
"Szóval Érden lakom előre tisztázandó. Vagyok autós és gyalogos is, ezért bátran merem állítani , hogy ennyi felelőtlen eszetlen szülőt keresve se találni. Délben tele a 40fokba egymás mellett andalgó babakocsisokkal az út. A gyereket szinte maga elé lökve az úton andalgó, gyerekükre nem figyelő "anyákkal"."
Az véletlenül se jut eszedbe hogy esetleg ő is sokkban van és képtelen vallomást tenni?
Olyan könnyű ítélkezni! Amúgy is 50-50 % ebben az esteben a felelősség!
Az a gáz, hogy a nő nem tett vallomást, nyilván ügyvédi tanácsra. Akinek ilyen helyzetben egyáltalán eszébe jut a saját védelme....
Egy átlag jóérzésű ember azonnal önként vonulna 100 évre börtönbe, mert bűnhődni akarna - akár bűnös akár nem- , nem azzal foglakozna, hogy mi a legcélszerűbb lépés a védelme szempontjából.
Na, én ezt is túllihegtem, agyonféltős hülye anya voltam mindig (most is még).
Én mindig úgy léptem le, hogy babakocsit leállítottam, kiléptem mellé, onnan benéztem, hogy jön-e autó, és utána toltam át a zebrán. Mindenki nézett, ez sem jó, mert végigaggódom az életet, (bár tán kevésbé kockázatos).
A babakocsit toló szülő egy külön "gyalogosfaj". A legtöbbje életveszélyes magára és elsősorban a gyerekére. Elém is vágtak már le az útra babakocsit alig tudtam megállni, mert "anya" szerint az az út széle, ahol az ő lába van, a babakocsi hosszával, szélességével nem számolnak :S
Nem ismerem a pontos körülményeket, de ha én tolom a kölyköm az út szélén és látom, hogy elég határozottan jön felénk egy autó, tuti hogy ugrok babakocsistól az árokba vagy akárhova, nem tolom nyugodtan tovább a kocsit, hogy hátha kikerülnek :S Ettől függetlenül az autós is hibás.
Elég baj.
Jómagam 46 vagyok, és már észrevettem, hogy nem látok úgy, mint pl. 5 éve.
További ajánlott fórumok:
- Mit szóltok, hogy az egyiptomi tragédia áldozatainak gyűjtést rendeznek?
- Tényői tragédia
- Ha meghal a magzat az anya meheben, miert kell az anyanak megszulnie? Nem lehet kimeletesebben kezelni a tragediat?
- Családi tragédia
- Nemrégiben súlyos családi tragédia történt, nem tudom feldolgozni... szerintetek menjek pszichológushoz?
- Kannibalizmus a XX.században - egy tragédia ami megrázta az egész világot