Endometriózis! (beszélgetés)
Csodák mindig vannak!
Én a helyedben nem hagynám ki az alkalmat....
helyzetjelentek, aztán visszaolvasok.
elvileg másfél hete, szerdán volt egy olyan peteérés-tesztem, amin a kontrollcsík halványabb volt ugyan, mint a tesztcsík, de tisztán látszott. gondoltam, akkor 1-2 napja volt pé-m, azaz most szerdán kell majd megjönnie. ezt sztem írtam is nektek.
ma eléggé éreztem a bal petefészkem, nyomott, lesugárzott a bal combomba, mint régen. gondoltam, közeledik a mensim, mert régen is olyankor éreztem ezt.
de valamiért ellőttem este egy peteérés-tesztet. ami bitang erős lett, azaz most egy hatalmas peteérésem van (ma/holnap). szóval ezt érzem bal oldalon...(ld. kép az adatlapomon, de a valóságban még sokkal erősebb)
egyrészt wtf. másrészt...bárcsak...bárcsak ne lenne a bélnél az az endó...és még inkább, bárcsak ne lennének zártak a petevezetőim...akkor akár már most teherbe eshetnék. mert sikerülne, ezt súgja a női megérzés. de így...értelme sincs próbálkozni. hanem marad az eredeti terv, azaz -valószínűleg- két hét múlva mensi, onnantól szurik, 2. műtét...
kicsit kiborultam, asszem.
Igen eljut a bélbe, de nekem a bél külső oldalára kellene célzottan kenni:)))
Bár biztos, hogy így is hat, én hiszek benne:))))
Én hiszek a természetes dolgokban...:)) És szívesen ki is próbálnám ezeket a termékeket. Sajnos, ritkán járok Budapesten...
A kolléganőd, szerinted, elpostázná nekem, ha átutalnám az összeget...?
Kíváncsi leszek, hogy mit talál a doki majd?
Nekem a kolléganőm tag és ő tud nekem rendelni, Pesten dolgozunk a V. ker Szabadságtéren, ha valakinek az közeli megoldás lehet szerintem biztos tud segíteni.
Nem tudom érdemes-e megkérdezni a dokitól mi a véleménye, de én amikor az nőgyógyászomat (nem Bokor doki) kérdeztem a progeszteron krémről, ő azt mondta: "ugyanmár ne varázsoljuk". Szerintem sok doki nem hisz a természetgyógyászatban, de én már mindenben hiszek és mindent kipróbálok. :) és majd beszámolok mit talál Bokor doki mikuláskor bennem
Én a natur aloe gélt kanalaztam 1 hónapig és én is azon elmélkedtem, hogy valahogy jó lenne bejuttatni a bél és a hüvely közé...:)
Én műtét előtt mindenképpen szedni fogom és utána is 1-1 hónapig.., immunerősítésre nagyon jó, és erre szükség is lesz a műtéti illetve a lombikos időszakban:))
Ez lehet, hogy buta kérdés... :)
De, hogy lehet ezeket a termékeket megrendelni?
Szívesen leírom, én is kipróbálom, ártani biztos nem árt, bár ahhoz elég húzós az ára ha nem segít.
Royal jelly kapszula 2*1
Berry nektar ehgyomorra fél deci
Ezek szerint neked ha van probléma, az a bélen belül van? Ugy h nem okoz problémát ?
A Forever-es cuccokat próbálta már valaki? Nekem most ajánlotta egyik ismerősöm, akinek a császár után alakult ki endometriózisa, h a felírt hormonok mellett használt Forever termékeket és teljesen elmúlt neki, sőt valakinek ajánlotta már és neki is összejött a baba. Nem tudja biztosan h mi segített, de ő nagyon hisz benne.
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet gyógyulni az endometriózisból?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Vékony endometrium (méhnyálkahártya) kezelése - tapasztalatok?
- Most derült ki, hogy endometriozisom van.Jó orvost, aki precíz, jó diagnoszta, tudtok esetleg?
- Lehet ez endometriózis?
- Laparoszkópia - endometriózis gyanúval