Endometriózis! (beszélgetés)
Én is elolvastam és egész jónak tűnik. Az orvosok miért nem tájékozottak, hogy tudjanak ilyen készítményeket ajánlani? :(
Ismeri valaki a ZYFLAMEND nevű készítményt? Én most azt szedem, teszek vele egy próbát. A bionom.hu-ról lehet beszerezni.
Jól hangzik, de én ezt is találtam: [link]
Más betegséggel kapcsolatban ír, de azért érdemes elolvasni. (Elég szkeptikus vagyok a gyógyszerekkel, értendkiegészítókkel, ezért vagyok óvatos... :) )
Egész jókat lehet olvasni róla.
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalat a Neprinol kapszulával? vagy hallott valakiről, aki kipróbálta? ez állítólag endometriózis gyógyítására jó.
:) Bocsi, a csaj nem sértés, de olyan fiatal vagy, mármint mondtad, hogy igazából én néztelek pár évvel kevesebbnek, de ez is csak bók. :) És hogy állsz a második babával?
Köszi, rábeszéltetek, de örülök neki. :)
Gratulálok nektek! :)
1,5 éve műtöttek. Jelenleg 5 cm-es, bal petefészekben. Műtét után össze kellett volna jönnie, de nem sikerült. Most még szedem a bogyót, addig a páromat kivizsgálják! Igazából már nem igazán görcsölünk rá. Köszönöm a drukkot! :)
Te pedig ne aggódj, ha így akart jönni hozzátok a kis angyal, akkor veletek is fog maradni! Boldog babavárást! :)
:( Mikor volt a műtéted?
Amikor időpontot kaptam, volt ott egy csaj, és mesélte, hogy az első baba után fogamzásgátlót szedett, és addig nem újult ki az endó, mikor szeretett volna még egy babát, abbahagyta, és pár hónap alatt teljesen szétterjedt benne, így nem lett baba. :/ Épp lombik vagy milyen papírra várt. De az első terhesség endósan jött neki össze, pont a kitűzött műtét előtt. Viszont muszáj volt terhesen is megműteni már. De a lényeg, hogy nem tudom elképzelni, hogy sima fogamzásgátló visszafordíthatná. :/
Sajnálom nagyon. Nekem ezek szerint nagy mázlim volt, mert november műtött Bokor, decemberben kontrolon megcsilálta a rákszűrést, mondta, hogy legközelebb babával menjek, és január 2-án már nem jött meg. Most már 14 hetes vagyok, és remélem minden rendben, persze tele vagyok aggodalommal. Szóval ne add fel, és ne keseredj el! Szurkolok! Meg ne görcsölj, lehet ez a titka, mert én úgy voltam vele, hogy semmi gond, ha még nem jön össze, lehet ez a titka.
Köszi a válaszod!
Engem is műtöttek már vele, de újra előjött. Párommal babát szeretnénk, de ez az akadály. Most szednem kell a fogamzásgátlót, mert nem akarnak műteni, ha nem muszáj... De akkor ezek szerint nem sokat érünk ezzel, csak időhúzás!
Sziasztok!
Van valaki aki csak az endo miatt szed fogamzásgátlót? Mennyire hatásos? Eltűnteti egyáltalán? És mennyi időn belül?
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet gyógyulni az endometriózisból?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Vékony endometrium (méhnyálkahártya) kezelése - tapasztalatok?
- Most derült ki, hogy endometriozisom van.Jó orvost, aki precíz, jó diagnoszta, tudtok esetleg?
- Lehet ez endometriózis?
- Laparoszkópia - endometriózis gyanúval