Elveink, no meg a tetteink... Érdekelne minél több vélemény (beszélgetés)
na mindegy :D akkor ez rejtély marad :)
jah tanujjáá. :))) huu de jó nekem hogy már nem kell....
A-a!Most nem megy!Nem vagyok otthon!:D
Mire hazaérek,már nagyon-nagyon este lesz ám...Aztán akkor van a szunya.Jó esetben...Amúgy meg tanulok.Másik jó esetben...:DDD
Vagy...beteszem a könyvet a párnám alá,reggelre a fejembe másznak a betűk,és voálá-sziruplé,a kettőt egyszerre csináltam!:D
no kérem: a lavina az emberi hülyeségre értendő..
a gyerek megszúrja magát és máris vérmérgezésben fog haldokolni egyből.. erre gondoltam. de megtárgyalva. :)
A vissza az elveinkhez az csak szófordulat hogy vissza ehhez a fórumhoz :)
Te meg nézzed má' meg mert mostmáosztán' kíváncsi vagyok mi van az üvegbe :DDDDD
Vili!:)
:O Mi?Milyen lavina indul és hova?:O
:DDD
Ja az elvek...nos.Elvből még mindig nem néztem be a fagyóba,hogy mi van az üvegre írva.Az az elvem,hogy nem érdekel.Nem én fogok vele dolgozni...:DDD
Na,bevált!Sikerült éjfél előtt elálmosodnom!:)
(az más kérdés,hogy mennyi idő alatt sikerült elaludnom,de az már nem taurin meg koffein kérdés...)
na akkor csak annyit mondok.. ÁJJÁÁ LE :)
ügyi voltál
jó pihit :)
Hálás kösz!:D
Figyuka.Én felturbóztam az agyam mint állat az esti vizsgámra,ami könnyű volt mint a nem tudom én mi(nah,aki készült ugye...),ebből kifolyólag:
1.harmadidő alatt elsőként adtam be,pedig még el is késtem...
2.le kell szednem az agyamat,mert még hajnali kettőkor sem fogok aludni máskülönben,minthogy 200-on pörög,persze lehet,hogy még így is fent leszek,mindegy...
ami azt jelenti,hogy búcsúzom kedves,megtömöm magam valami piszok sz*r anyaggal,hátha segít,bár ez most elég reménytelennek tűnik...
:DDD
Bakker...ahhoz nem árt zusammen szívósnak lenni...:DDDDDDD
Amúgy a májam jó!(és minden ellenkező híreszteléssel szemben nem fehér!!!Igenis nem az!)
:DDDDDDDDDDDDD
Aha!
:DDDDDDDDDD
Mi?!?Nem is!!!
:DDDDD
Egy biztos: még látok,meg élek,így tuti nem a fagyálló az!!!:DDD
(na,tesztelni tudok!)
Na.. vagy sokat ittál és már nem tudod beazonosítani se :))))
Vagy te is azt vallod amit Hofi bácsi mondott:
Nem szagolni! Inni! :DDD
Upsz...Lehet,hogy az van a fagyómban???Jóssságos ég!Mi van a fagyómban???:O
:DDDDDDDDDDDDDD
Na jóvan...mos' má' le nem mosom a gyanút,hogy nem is otthon alszom,merre járok...:DDDD
Hé!Nem is!
akkor nemn öllek meg :D
Affene.. lecsúsztam róla :D viszont akkor most jól el is keserítelek :))))
A Baileys-nek whiskey az alapja és nem vodka vagy pálesz XD
És ja.. rafkós.. itatja magát :)))) ilyen a mojito is :)))))
Folyik,mint a hülye.
Meg aztán lehet,hogy vodka.Anyámkínja se ért hozzá.Átlátszóságocska...:D
A lényeg: idevágták,hogy tessenek nálunk a műértőbbje tojáslikőrt készíteni bélőle.Az meg madártej + alkohol.Meg izé lesz belőle...mi a szar az te...(ráadásul a kedvencem:DDD),hát ha megölsz se jut eszembe: halvány barnás színű,krémes...meg édes...és mire észreveszed,hogy alkohol is van benne(nem is akármilyen...:P),addigra késő: véged.:DDD
Erről egy drága jó tanárbácsim mondata jut eszembe:
"Aperitif, fehérbor, vörösbor és konyak ettől leszünk mozgékonyak" :D
(lehet nem pontos az idézet de ez megmaradt :)))) )
Stresszoldó,mi?
Hát...találtam valami kevésbé károsat,bár...nem tom,mennyire az...:DDD
"összekavarta a megoldókulcsot. . ."
:D De nem a mienkét! :D
Most aztán tényleg füligvigyor vagyok,noha az elszenvedett idegi károk miatt az utolsó kérdésem nem vesztette érvényét!:DDDDDDDDD
Ah,köszönöm szépen!!!
:( De most éppen azzal idegel a tanerő,hogy összekavarta a megoldókulcsot...Le se írom az eredményt,túl szép,hogy igaz legyen,egész eddigi tanulmányaim során nem volt ennyire jó jegyem ebből a tantárgyból,hát én hülyét kapok,mert erre: TÉNYLEG?TÚL SZÉP,HOGY IGAZ LEGYEN??? :SSSSSSSSSSSSSSS
HÚúÚúÚúÚúÚ...:SSSSSSSSSSSSSSSS
Kit kell megölni ezért???:SSSSS
További ajánlott fórumok:
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről...
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?
- Elmennétek hajóra dolgozni? Csak wellness munkák. Tapasztalatok is érdekelnek
- Magas prolaktin szinttel kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének
- Szerelem! Szeretet! Szex! 3 alap dolog egy párkapcsolatban. Érdekelne mi számotokra a fontossági sorrend?